EXCLUSIV Duster-ul cu care Dragnea a intrat la Rahova nu are RCA legal

Dragnea încalcă legea până la capăt: Dacia Duster cu care șeful PSD a intrat în penitenciarul Rahova nu are poliță RCA validă azi, deci nu ar putea circula. Totuși, o face.
Conform site-ului Autorității de Supraveghere Financiară, aceasta „pune la dispoziţie o bază de date cu asigurările obligatorii de răspundere civilă auto (RCA) încheiate pe teritoriul României – CEDAM. În această bază de date poate fi verificată existenta unei poliţe RCA la o anumită dată pentru un vehicul, poate fi vizualizată societatea de asigurare care a emis poliţa şi pot fi identificate prejudiciile asociate poliţelor valabile începând cu anul 2008.
Dacă nu mai ştiţi unde aţi asigurat un vehicul în ultimii 5 ani, puteţi verifica acest lucru în CEDAM. Tot în CEDAM mai puteţi verifica şi ce daune au fost plătite în baza poliţei dumneavoastră de asigurare.”
Baza de date se află aici și poate fi folosită de către oricine.
Conform acesteia, autoturismul Skoda Superb care a ieșit în această după-amiază de la subsolul blocului în care locuiește Liviu Dragnea deține o poliță RCA.
zrb
zrb rca
Aceeași bază de date, însă, ne spune că Dacia Duster cu care șeful PSD a ajuns la Rahova nu deține așa ceva.
dwz
dwz rca

You May also Like...

Dragnea, doar martor la mega-furtul Belina – Sf. Pavel
27 septembrie 2017
Biriș hăituiește săracii cu taxe dar are off shore în Cipru ca să evite taxele în România
4 ianuarie 2016
Povestea retrocedărilor traficate de Ilie Sârbu. Deputatul PSD Ioan Adam, avocat al beneficiarilor de terenuri forestiere
15 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *