DNA, cine l-a omorât pe polițistul Bogdan Gigină?

Partea grea pentru DNA abia acum urmează: procurorii trebuie să decidă dacă, din punctul lor de vedere, Gabriel Oprea l-a ucis pe polițistul motociclist Bogdan Gigină au ba. Dacă procurorii îl acuză pe Oprea că l-a ucis pe Gigină, DNA își asumă un mare pariu, acuzația va fi dificil de susținut în instanță. Dacă, însă, procurorii nu-l acuză pe Oprea că l-a ucis pe Gigină, DNA își face praf acuzațiile de abuz în serviciu (cele de folosire ilegală a coloanei oficiale) pentru care deja îl cercetează pe Oprea.
Practic, ca să nu-și omoare dosarul, DNA e obligată să îl acuze pe Oprea și de uciderea lui Gigină.

04 noiembrie 2015: Parchetul General anunță că a preluat dosarul morții polițistului Gigină de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București (sursa);
06 noiembrie 2015: Parchetul General anunță că dosarul a fost preluat de către DNA (sursa);
25 ianuarie a.c.: DNA anunță că a identificat două posibile infracțiuni de abuz în serviciu ale lui Gabriel Oprea, ambele în legătură cu folosirea coloanei oficiale (una de către Oprea însuși, alta de către fostul procuror general Tiberiu Nițu) (sursa); totuși, DNA nu pomenește nimic de anchetarea morții polițistului Bogdan Gigină; surse din DNA mi-au transmis că, totuși, moartea polițistului Gigină este anchetată, dar se așteaptă rezultatul unor expertize dispuse în cauză și care au legătură cu viteza coloanei în care se afla Gigină; ok, să zicem că așa e, dar condițiile de viteză, trafic, meteo ș.a. sunt irelevante, ceea ce este esențial este că polițistul Gigină a murit pentru că se afla în coloana oficială ilegală a lui Oprea, așadar nu ar trebui să fie foarte complicat pentru DNA să rezolve și partea asta de dosar, nu?
Sau există oareșce rezerve din partea DNA să-l acuze pe Oprea de moartea polițistului Bogdan Gigină?
gigina
 

You May also Like...

BOMBĂ: Paul Stănescu a fost asociat, până în mai a.c., cu Moshe Agavi, trimis în judecată de DNA pentru complicitate cu Beny Steinmetz
14 octombrie 2017
Năstase a pregătit terenul pentru ca Felix să fure ICA
24 noiembrie 2017
Hotelul sechestrat al lui Dragnea, datorii la stat de peste 2,2 milioane de lei
22 noiembrie 2017
5 Comments
  • Reply
    L
    8 februarie 2016 at 19:59

    @Catalin Prisacariu
    Ma bucur ca intrebarea mea privind o posibila inculpare a izmenarului pentru omorul din culpa al politistului Gigina a generat o discutie absolut fireasca, inclusiv aici, la tine pe blog. Pentru ca, nu-i asa?, bietul Gigina n-ar fi murit daca nu s-ar fi aflat in coloana ilegala a izmenarului plagiator. Eu as zice ca izmenarul va avea o foarte mare problema penala daca DNA isi va face treaba cu seriozitate si fara ocolisuri. Din dosarul de abuz in serviciu ar putea fi disjuns un dosar de omor din culpa. Lucrurile sunt destul de limpezi in sensul asta, as zice.

  • Reply
    FRANK ZAPA(KING)
    9 februarie 2016 at 11:20

    SE SPARGE BUBOIUL PRAHOVEANU-ILFOVEAN??
    Toata viata m-am ferit de scenarita,si pe cit posibil am evitat sa dau curs fanteziilor plecate din mintile unor indivizi exaltati daca nu cumva parsivi.
    Si totusi,dupa ce am vazut POZA CU MARII NOSTRII ACADEMICIENI FACUTI ACADEMICIENI DE GABRIEL OPREA LA APELUL BOCANCILOR O DATA CU LEGEA INFIINTARII CELEBREI ACADEMII CARE SE OCUPA DE SECURITATEA NATIONALA,REUNIND PERSONAJE CEL PUTIN DUBIOASE DACA NU CUMVA TOXICE,O CABALA ANTIDEMOCRATICA.
    Ei in poza academicienilor IL REGASIM SI PE TIBERIU NITU,ALATURI DE MAIOR,DINCU,MIHALACHE ,si multi alti invirtiti plantati in institutii cheie ale statului ,in pozitii cheie desi indivizii sunt nulitati consacrate,condamnate sa moara nulitati.
    Ei,iata de ce va fi interesant sa vedem ce se va intimpla cu ACEST ZERO,TIBERIU NITU,FRAIER DE PLOIESTI.

    • Reply
      L
      9 februarie 2016 at 12:18

      Nitu va deveni sifon pentru DNA… Daca va fi strans cu usa intr-un mod intelept de catre cei de la DNA, daca vor fi devoalate si alte abuzuri comise si comenzi politice pe care le-a executat acest politruc plasat de gasca penala a lui Gunoimonta la sefia Parchetului Genereal, in cazul asta eu zic ca tovarasul Nitu va deveni un sifon exemplar. Ar avea multe de dat pe goarna, inclusiv despre derbedeul ala de Gunoimonta.
      Ma intreb cam cata vreme ne mai sfideaza tovarasul plagiator Toba la sefia MAI…
      Si ca o paranteza… Dar si tovarasul Curaj, care s-a dovedit a fi un om lipsit de curaj, o paiata a vechiului sistem ticalosit, care si el ne sfideaza inteligenta… Cum merge cu plagiatele lui Gunoimonta, Oprea, Toba, Busoi? Nimeni nu ia nici o masura concreta. Oare cam cat timp ii ia tovarasului Curaj sa rezolve aceasta rusine nationala care se numeste plagiatul la cel mai inalt nivel in statul roman? Cum este posibil ca plagiatori dovediti sa ramana neatinsi si nesanctionati pentru fruturile lor intelectuale, chiar si dupa ce personaje ca Gunoimonta, gheneralul izmenar, Tiberiu Nitu si altii ca ei nu mai sunt la butoane? Sau inca sunt la butoane prin intermediary si nu stim noi?

  • Reply
    DNA, cine l-a omorât pe polițistul Bogdan Gigină? - Pe Bloguri
    9 februarie 2016 at 11:41

    […] Sursa: Catalin Prisacariu […]

  • Reply
    L
    9 februarie 2016 at 16:47

    Am si eu o intrebare… Cate vreme vom mai rabda ca Dragnea si PSD-ul sa defaimeze aceasta tara si acest popor? Cum mai putem tolera ca acesti politicieni pungasi sa-si tot bata joc de noi fara sa raspunda in fata noastra? Cand vom avea pentru taranusul de Teleorman o condamnare penala definitiva? De ce ICCJ tot amana pronuntarea unei sentinte in cazul furtului de voturi pe care tovarasul Dragnea l-a coordonat nemijlocit in trista vara a loviturii de stat din anul 2012? Mai avem judecatori onesti la ICCJ, ori nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *