Pleșoianu și Șerban Nicolae omoară Fundația "Liviu Dragnea"

„REALIZAREA DE ACTIVITĂŢI ÎN INTERESUL UNOR COLECTIVITĂŢI LOCALE , COPIILOR, TINERILOR ŞI AL PERSOANELOR CARE SE AFLĂ ÎN DIFICULTATE DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL , A CELOR CU DISABILITĂŢI , CU HANDICAP SAU AFLATE ÎN SUFERINŢĂ DIN CAUZA PROBLEMELOR DE SĂNĂTATE , SPRIJINIREA INSTITUŢIILOR ŞCOLARE DE TOATE CATEGORIILE, A SPITALELOR, A INSTITUŢIILOR DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ PENTRU BĂTRÂNI ŞI COPII ŞI UNITĂŢILOR DE CULT, ACTIVITĂŢI PENTRU SUSŢINEREA UNOR PROGRAME SPECIALE ŞI DE AFIRMARE A CALITĂŢILOR INTELECTUALE, CULTURALE, ARTISTICEŞI SPORTIVE ALE COPIILOR ŞI TINERILOR , DESFĂŞURAREA ŞI SUSŢINEREA UNOR ACTIVITĂŢI DE PROTECŢIA MEDIULUI, PRECUM ŞI SPRIJINIREA UNOR FORMAŢIUNI POLITICE.”

Ce ați citit mai sus este, conform Registrului ONG al Ministerului Justiției, lista de obiective a Fundației „Liviu Dragnea”. Da, există, încă din 2008. Când a fost înființată de următorii: „DRAGNEA NICOLAE LIVIU – PREŞEDINTE, DRAGNEA BOMBONICA – VICEPREŞEDINTE, MAGHERU LILIANA – SECRETAR, SLĂVESCU PUTINEANU MIHAI – MEMBRU, IONIŢĂ EMILIA ADINA – MEMBRU”. Să spunem, în trecere, că Ioniță Emilia Adina era angajată atunci a Direcției de Protecție a Copilului din Teleorman, aia unde Livache a angajat fictiv și două tanțe de la PSD, de unde și dosarul penal care se judecă acum.
Problema este că fundația asta a lui Livinho s-a înființat și, apoi, nu a depus nici un act, nici un bilanț, nimic, la Ministerul de Finanțe, ca să spună cum și de unde a luat bani și ce a făcut cu ei.
fundatia liviu dragnea
În timpul ăsta, însă, idioții de Șerban Nicolae și Pleșoianu vor să impună declarații semestriale fiscale pentru ONG-uri. Decât.

You May also Like...

Deocamdată, Ponta e păzit de sepepiști la Istanbul
18 iunie 2015
Șefa ÎCCJ a votat PENTRU înrobirea politică a magistraților, fratele ei pentru albirea plagiatului lui Ponta
28 septembrie 2017
Cum poate Ponta ocoli legea ca să scape Antena 3 de confiscare
12 august 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *