Cel puțin doi dintre colegii polițistului pedofil, și prieteni de Facebook

Ne-am întrebat, mulți, cum a fost posibil ca preț de trei zile un polițist să nu fie recunoscut de către colegii lui, în ciuda popularizării masive a fotografiei acestuia, după reclamarea unor acte de pedofilie.

Întrebarea pare, totuși, retorică, la mijloc par să fie cu totul alte rațiuni decât cele care țin de nesuprapunerea imaginilor (cea difuzată de media și cea a colegului de muncă). Presupunerea este întărită și de aceea că cel puțin doi dintre colegii de la DGPMB ai presupusului pedofil, Eugen Stan, îi sunt și prieteni pe Facebook: Mircia C. și Ene M.
Eugen Stan FB
Ene FB
Colegul „funcționar public at DGPMB” chiar există (lucru demonstrat de declarația de avere a soției care, de asemenea, lucrează la o instituție de stat).
Ene declarație avere
Mai mult, Ene primește des aprecieri, pe Facebook, de la unii jurnaliști care de ani de zile sunt specializați în subiecte care țin de poliție. Să nu-i fi trecut prin cap acestui Ene să sune măcar unul din acei ziariști și să le spună că personajul din imaginile din lift e colegul lui Eugen Stan?
Am ales să nu redau numele complete ale celor doi colegi ai lui Eugen Stan tocmai pentru că aceștia nu au nici un fel de culpă în această poveste. Pe de altă parte, faptul că Stan avea până și pe Facebook „prieteni” colegi de muncă arată un singur lucru: prezumtivul pedofil era cunoscut de toți cei cu care lucra.

You May also Like...

DOCUMENT EXCLUSIV CNSAS Puiu Pașcu e liber să-i critice pe americani exact ca în anii '80, când putea să-i și toarne
11 decembrie 2017
Dragnea și-a cumpărat Teleormanul pe persoană fizică cu 1 (unul) USD/mp
20 februarie 2017
Cum cîștigi contracte în guvernarea PSD-UDMR? Dai bani și la PSD, și la UDMR
24 martie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *