Tudose i-a propus lui Sorin Moisă să i se alăture împotriva lui Dragnea

Ieri a fost ziua lui Sorin Moisă, europarlamentar (fost socialist, acum membru al grupului popularilor europeni), demisionar din PSD în noiembrie 2017 în urma unor acuzații dure aduse lui Liviu Dragnea.

Din câte se aude, premierul Mihai Tudose i-a urat ieri lui Moisă diverse și l-a anunțat că și-ar dori să i se alăture unui proiect guvernamental, fie și după principiul „ținut în geam să-i încasăm pensia”, dacă Moisă nu ar dori să semneze ceva. Pe românește, Tudose vrea să împuște doi iepuri dintr-un foc: 1. vrea să repare ce se mai poate repara la Bruxelles, unde idioții lui Dragnea au pârjolit orice tot terenul de joacă (nu doar cu PE, în general, dar chiar și cu socialiștii europeni și până și cu Comisia Europeană, după ce OLAF a trimis raportul care-l incriminează inclusiv pe Dragnea pentru fraude cu fonduri europene – e vorba, evident, de celebrul dosar DNA în care e implicată compania Tel Drum); 2. vrea să se separe și mai evident de Dragnea.
Deocamdată, Moisă nu a zis nici „da”, dar nici „ba”, deci Tudose are o șansă din două să își asocieze imaginea cu a europarlamentarului.
Altfel, așa cum v-am anunțat încă de ieri, cele mai grave probleme ale lui Dragnea, azi, sunt cu baronii locali: „Zeci de posturi de secretari de stat sunt ravnite de baronii locali din PSD, care au asteptat zadarnic cateva luni o remaniere la acest nivel. Cativa dintre liderii judeteni ai partidului sunt iritati de faptul ca Liviu Dragnea, cel care a numit personal zeci de secretari de stat – multi dintre ei din Teleorman – nu e de acord cu schimbarea acestora, potrivit mai multor surse din partid.” (sursa)
Sorin Moisă gătește pesediști la tavă

You May also Like...

Oprea, șobolanule, ieși din gaura în care te-ai ascuns!
22 octombrie 2015
Tolomacul de la Economie, Dănuț Andrușcă, licențiat la 32 de ani
31 ianuarie 2018
Binomul SRI – Iohannis a declanșat contraofensiva împotriva binomului Dragnea – Tăriceanu
21 decembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *