Firea l-a abandonat strategic pe Dragnea

De mai bine de o lună, Gabriela Firea tace. Din nefericire pentru noi, tace doar în legătură cu Dragnea, în legătură cu multe alte subiecte nu doar că vorbește, dar o face în stilu-i ultracunoscut, nesimțit și manipulator.

Când a ales Firea să nu-l mai sprijine, cel puțin public, pe Dragnea? Atunci când primăriței i-a rupt Tudose dinții (e, desigur, doar o metaforă a luptei politice): „Așa cum am mai spus, Dragnea a pierdut meciul: “Că Dragnea pierduse partida era deja clar încă de la instalarea lui Grindeanu la ANCOM, după cum v-am explicat aici. Între timp, însă, situația a devenit și mai gravă: SUA ne-au amenințat cu izolarea diplomatică iar UE a dat semnale că banii europeni vor ajunge numai la statele care nu au probleme majore de corupție. Ce înseamnă asta? Că, dacă Dragnea va câștiga partida, PSD va domni peste Venezuela. Partea proastă, însă, o știu și pesediștii, este că din Venezuela nu se mai poate fura, deci de ce să mai stai la guvernare? Logic, soluția e simplă: Dragnea out, Tudose in, vivat democrația!” Azi, a venit momentul ca săgeata lui Dragnea să și admită asta. Mai mult, ce spune Firea este că influența cuplului Gabriel Oprea – Florentin Pandele (cunoscut pentru același anturaj și pentru afaceri comune ilegale) a scăzut considerabil în SRI, până aproape de zero. De aici înainte, Dragnea doar va mima că ține partidul în mână.” (sursa)
De atunci, Firea a tăcut. Da, îl urăște pe Tudose, dar e conștientă că Dragnea e mort politic: „În acest moment, masculul alfa din PSD e Mihai Tudose iar Firea nu poate aspira decât la un loc de locotenent. Pentru asta, trebuie să se distanțeze de Dragnea. Care Dragnea, și dacă va învinge în Parlament împotriva Justiției, nu va avea viață lungă în politică decât dacă instaurează o dictatură militară în România. Așadar, acum, Firea își joacă mâna de cărți pentru viitorul nu foarte apropiat. Cărți din care Dragnea a ieșit complet.” (sursa)
Deocamdată, Firea va continua să tacă, până când actualul șef al PSD va începe să se descompună. Și, atunci, va scuipa pe cadavrul lui.
Gabriela Firea și rafinamentul din submarin
 

You May also Like...

Turbatul Pleșoianu latră de foame: înainte să fie deputat, câștiga sub 800 de lei lunar
12 octombrie 2017
De ce Crin nu a cîștigat nimic la Gâdea în direct
4 martie 2014
Dragnea plătește publicitate electorală în care admite că este corupt
10 mai 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *