Traiasca tovarasul Iliescu, URSS si noul partid comunist democratic!

De Craciun, in 2014, doar doua stiri despre Romania: acum 25 de ani, in decembrie 1989, tovarasul Iliescu a cerut ajutorul URSS (sursa) si acelasi tovaras Iliescu a fost recunoscut de sistem (politic, securistic, administrativ) ca fiind urmasul lui Ceausescu (sursa).

Ce intelegem noi din cele doua stiri? Ce stim deja de multa vreme, dar nu e niciodata inutil sa ne reamintim: 1.  numai destramarea URSS a facut sa nu fim colonie sovietica, asa cum isi dorea tovarasul Iliescu; 2. sistemul comunist de putere a fost pastrat (cu o mica pauza intre 1996 si 2000) de catre tovarasul Iliescu cel putin pina in 2004, dar a facut pui si s-a perpetuat pina azi prin progenituri sovietizante.
Craciun fericit!
iliescu

You May also Like...

Unde s-a ascuns "bărbatul" Iohannis? În spatele lui Mickey Mouse?
24 aprilie 2015
VIDEO Cum convingi pe unul adus la miting la Dragnea să îmbrace un tricou cu PSD: "Îmbracă-te! Ți-e rușine?"
20 aprilie 2019
Gabriel Biriș, mai întâi numără pe bune săracii României. Apoi mai vezi pe cine impozitezi
4 ianuarie 2016
4 Comments
  • Reply
    narcis purice
    26 decembrie 2014 at 14:55

    Crăciun fericit!
    Trăiască, nu le-ar mai muri mulţi înainte…

  • Reply
    Gopo
    26 decembrie 2014 at 17:35

    Acum 25 de ani eram un amarat de caporal in armata romana aveam paduchi de corp si o gramada de alte probleme (oua umflate, solda mica o foame constanta si un ungur metalist)Tatucul Iliescu ne era servit pe paine in fiecare dimineata drept salvatorul nostru al neamului…Nici nu stiu cand la-m urat mai mult atunci sau la mineriada.Acum urmasii lui plini de CV-uri plagiate aparati de (Jurnalisti) platiti regeste ne calca pe gat.Bine ca nu am murit pentru rahatii aia..!Pentru cei care au cazut atunci(Spartacusii mei) sa-l ascultam pe Khachaturian http://youtu.be/LZLMKkEGFRo .Acum sunt un amarat de security intr-un cassino provincial unde sunt respectat doar pentru ca am pectoralii mai mari ca ai lui Mircea Badea.Vreau nu vreau astia sunt (Spartacusii mei acum).http://youtu.be/xxaJ20QFjl0.Dumnezeule voi-am si eu un Harley pe care sa-l calaresc on route 66.Ce mai conteaza bine ca nu am murit pentru rahatii aia..!

  • Reply
    Nasul TV » Cătălin Prisacariu | Trăiască tovarășul Iliescu, URSS și noul partid comunist democratic!
    26 decembrie 2014 at 21:07

    […] sursa prisacariu.ro […]

  • Reply
    L
    28 decembrie 2014 at 18:48

    Cataline, da’ despre experimentele abracadabrante effectuate pe lacul Siutghiol, dar si despre declaratiile la fel de iresponsabile si jignitoare ale lui Arafat ai ceva a ne spune? Pentru ca acest personaj, am eu impresia, ori a luat-o razna, ori e complet idiot. Bugetarul asta sinistru, care se crede salvatorul neamului ar trebui sa ne lase. Cat mai repede. S-a umplut de ridicol si de o nerusinare fara margini dupa drama de pe lacul Siutghiol. Declaratiile lui Arafat l-au compromise definitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *