Iohannis a devenit Iliescu. Versus Vadim

Dacă Iohannis va candida în 2019 pentru un al doilea mandat și în cursă va mai fi doar un candidat cu șanse iar ăla va fi de la PSD, voi vota Iohannis. Dar sper ca, până atunci, de undeva să apară un al treilea candidat care să nu fie nici pesedist, nici semi-mort, și care să ne reprezinte pe toți cei peste 6,2 de milioane de români care l-au votat pe actualul președinte în 2014.

Tot aud cum, dacă mâine ar fi alegeri parlamentare, PSD ar câștiga tot. Ok, are deja tot, deci ce am risca cu anticipatele alea? Nimic, exact. Dacă, însă, PSD nu ar mai fi majoritar, am câștiga aproape tot. Pentru asta, însă, e nevoie de caracter. Și de curaj. Din păcate, actualul președinte nu are nici una, nici cealaltă.
Iohannis, din nefericire, a ales calea ușoară, este slab, are flerul politic al unei cârtițe și este înconjurat de consilieri fie foarte slabi, fie foarte obedienți.
Klaus Iohannis, noul Ion Iliescu
Marele pericol nu este, neapărat, că PSD va guverna în continuare. Cu adevărat periculos este că, azi, Iohannis le-a cam distrus speranța multora dintre cei 6,2 milioane de români care l-au votat în noiembrie 2014. Și care l-ar putea vota iar în 2019 numai ca să nu câștige Vadim-ul pesedist, nu pentru că ar mai crede în el.
P.S. Imediat ce Iohannis câștiga alegerile, îmi permiteam să fac o listă de dorințe cetățenești, ca să zic așa, care speram să fie îndeplinite de noul președinte. Judecați voi ce s-a întâmplat între timp.
 

You May also Like...

VIDEO Filmul rușinii: morții din Apuseni abia fuseseră îngropați, Ponta, Oprea și Arafat se lăudau unii pe alții
17 decembrie 2014
Aritmetica e simplă: Băsescu poate fi suspendat ușor
8 septembrie 2014
Acoperite sînt căile Domnului. Ale politicianului la Sfînta Parascheva nu ar trebui să fie
14 octombrie 2014
2 Comments
  • Reply
    lmihai
    17 ianuarie 2018 at 21:56

    Pentru prima data strada Rezist va trebui sa creeze un lider, chiar din nimic, dar va trebuie sa-l contureze, caci mafiotii vor sa ne distruga ca natie…si ce este culmea, ii platim noi pt a ne distruge cu , mai nou, salarii babane!

  • Reply
    AntiGelu
    22 ianuarie 2018 at 2:56

    Sau Constantinescu. Versus tot Iliescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *