Ucigasul lui Djuvara falimenteaza Realitatea. Pe bune

Neagu Djuvara a fost ucis, in direct, la Realitatea TV. De catre senatorul PD-L Mircea Andrei. Sau cel putin asta se stie despre Mircea Andrei, ca e senator PD-L si atit, care apare din cind in cind la Realitatea. Numai ca Mircica nu e doar invitat la Realitatea TV, ci si expert in matzaraia financiara a trustului. Si acum se ocupa de procedurile de falimentare ale acestuia. Cum e si normal, doar e unul din cei care s-a ocupat si de cumpararea televiziunii de catre Vintu. Si asta explica si de ce, acum o saptamina, un text despre cabinetul de avocatura Mircea Andrei, care are un contract cu Electrica, nu a vazut paginile „Academiei Catavencu”. Dar poate le va vedea saptamina asta, cadou de 8 martie, ziua internationala a celei mai abuzate femei din lume, independenta editoriala.
P.S. Pe foarte scurt despre cariera ante-parlamentara a lui Mircea Andrei, tot in „Academia Catavencu”, dar din 2008. Dupa ce textul despre candidatul (la acea vreme) la Senat a aparut in print (suplimentul electoral „Lista candidatilor patati”), micul Hoffa de la trust a cerut pedepsirea exemplara a nemernicilor care si-au permis sa scrie. A fost potolit cu greu.

You May also Like...

Noua conducere a CSM trebuie să se decidă: apără sau îngroapă Justiția?
16 ianuarie 2014
Secretara de ministru, absolventa de liceu industrial, membra AGA la stat
12 martie 2010
Liberalii tac penibil, prin ei înșiși. Felix rînjește, prin Antene
6 ianuarie 2011
3 Comments
 • Reply
  Eu Insumi
  9 martie 2010 at 0:57

  cataline, dc insisti tu sa musti mina care te-a ranit? vrei sa scoata si buscu pozele compromitatoare cu tine purtind pantalonii aia de clovn cu care ai aparut in primele luni la catavencu? :))

  • Reply
   prisacariu
   9 martie 2010 at 1:00

   a promis ca-mi cumpara altii, doar ca sa-i arda pe aia de clovn, dar nici in chestiunea asta nu s-a tinut de cuvint:D

 • Reply
  AC poate să scrie orice. În EvZ « prisacariu
  18 martie 2010 at 18:15

  […] By prisacariu V-am mai povestit despre curajul nebun al AC de a scrie rar spre deloc despre parlamentarii angajați la Vîntu. Ca să ne contrazică, seniorii AC și-au luat tastaturile în dinți și au lovit fulgerător, cu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *