Ucigasul lui Djuvara falimenteaza Realitatea. Pe bune

Neagu Djuvara a fost ucis, in direct, la Realitatea TV. De catre senatorul PD-L Mircea Andrei. Sau cel putin asta se stie despre Mircea Andrei, ca e senator PD-L si atit, care apare din cind in cind la Realitatea. Numai ca Mircica nu e doar invitat la Realitatea TV, ci si expert in matzaraia financiara a trustului. Si acum se ocupa de procedurile de falimentare ale acestuia. Cum e si normal, doar e unul din cei care s-a ocupat si de cumpararea televiziunii de catre Vintu. Si asta explica si de ce, acum o saptamina, un text despre cabinetul de avocatura Mircea Andrei, care are un contract cu Electrica, nu a vazut paginile „Academiei Catavencu”. Dar poate le va vedea saptamina asta, cadou de 8 martie, ziua internationala a celei mai abuzate femei din lume, independenta editoriala.
P.S. Pe foarte scurt despre cariera ante-parlamentara a lui Mircea Andrei, tot in „Academia Catavencu”, dar din 2008. Dupa ce textul despre candidatul (la acea vreme) la Senat a aparut in print (suplimentul electoral „Lista candidatilor patati”), micul Hoffa de la trust a cerut pedepsirea exemplara a nemernicilor care si-au permis sa scrie. A fost potolit cu greu.

You May also Like...

Manuela Mitrea, Cătălin Voicu, iertați-mă!
6 aprilie 2010
sa ghicim in bobby viitorul academiei
11 martie 2010
Spontaneitatea cu Mercedes ML a protestelor de pensionari de la Cotroceni
31 august 2012
3 Comments
  • Reply
    Eu Insumi
    9 martie 2010 at 0:57

    cataline, dc insisti tu sa musti mina care te-a ranit? vrei sa scoata si buscu pozele compromitatoare cu tine purtind pantalonii aia de clovn cu care ai aparut in primele luni la catavencu? :))

    • Reply
      prisacariu
      9 martie 2010 at 1:00

      a promis ca-mi cumpara altii, doar ca sa-i arda pe aia de clovn, dar nici in chestiunea asta nu s-a tinut de cuvint:D

  • Reply
    AC poate să scrie orice. În EvZ « prisacariu
    18 martie 2010 at 18:15

    […] By prisacariu V-am mai povestit despre curajul nebun al AC de a scrie rar spre deloc despre parlamentarii angajați la Vîntu. Ca să ne contrazică, seniorii AC și-au luat tastaturile în dinți și au lovit fulgerător, cu […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *