Atenție, bă, se dă thanatos la tot cartierul

Acest băiat (de care am auzit acum, absolut întîmplător) a jurat pe roșu că va scrie despre moartea jurnalismului de investigație în România. Între timp, însă, pînă la opera magna, vinde niște tricouri penibile. Să nu te caci pe tine de rîs? Da’ despre moartea sericiculturii nu vrei să scrii? Sau despre eros și thanatos în concepția fetelor de la APACA? Sau măcar despre decesul propriei tentative de a scrie, totuși, ceva, înainte de a nu scrie nimic despre orice?

You May also Like...

Spre groapa de gunoi a sufletelor
5 iulie 2015
Rețeta EvZ în cazul Apostu: răbdare să treacă și Tabacu fumat
17 noiembrie 2011
Atît de cretin să fie Vîntu?
13 septembrie 2010
2 Comments
  • Reply
    sadwank
    14 aprilie 2010 at 5:02

    Nu stiu ce drac’ sa mai zic, poate e de la astenia de primavara-vara 2010, dar mi se pare ca s-a umplut internetul de rahat dulce. Pe unde te uiti, ba o lesinata il sustine pe X, ba o jumate de om calare pe o jumate de gay scrie poezii (in cazul fericit cind nu scrie un fel de peltea in proza despre cum simte el viata).
    Adevarul e ca toti astia ar face sex ca nebunii dar sint zgirciti: unu’ n-ar da 100-200 de euro unei curve cinstite si apoi sa se relaxeze cu un Solitaire. Prefera sa-si ia casa si masina si sa se masturbeze pe internet.
    Si, ca sa raspund la intrebare: nu, nu m-as caca pe mine de ris, dar m-as caca pe tricourile lui penale, de draci.

    • Reply
      baby jane
      14 aprilie 2010 at 11:35

      liked it 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *