Ponta l-a dat afară pe Marius Marinescu "Bideu" din Consiliul Economic și Social

Conform legii, Consiliul Economic și Social „este organism consultativ al Parlamentului şi al Guvernului României în domeniile de specialitate stabilite prin prezenta lege” care „este consultat obligatoriu asupra proiectelor de acte normative iniţiate de Guvern sau a propunerilor legislative ale deputaţilor ori senatorilor. Rezultatul acestei consultări se concretizează în avize la proiectele de acte normative” (sursa).
Din CES făcea parte, pînă ieri, și Marius Marinescu, protectorul maidanezilor, omul care a încheiat un parteneriat cu USL pentru interzicerea eutanasierii cîinilor fără stăpîn (sursa).

Printr-o decizie de ieri a lui Victor Ponta, Marinescu nu mai face parte din CES („la cerere”, scrie în decizie).
marinescu
În locul lui Marinescu, însă, a apărut Mircea Șerbănoiu, coleg cu Marinescu la Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului. Deci: ori s-a supărat Marinescu pe Ponta că a trecut legea de eutanasiere a cîinilor comunitari, ori Ponta nu mai vrea să fie asociat cu Marinescu?

You May also Like...

Tipic securist: comisia senatorială de anchetă a interceptărilor telefonice, inițiată de turnătorul SRS, lucrează complet netransparent
14 mai 2013
Dacă nici flacăra violetă nu înțelege…
7 februarie 2011
Felixe, Badea zice că trustul tău se hrănește cu căcărează
25 octombrie 2012
4 Comments
  • Reply
    Roxana
    21 decembrie 2013 at 7:45

    Scrieti numai aberatii .de ce nu ati contactat persoanele in cauza pentru a nu mai fi nevoit sa va puneti intrebarea din articol?lucrurile sunt foarte clare.informati-va !!!

  • Reply
    asdf c
    23 decembrie 2013 at 11:42

    Serbanoiu nu e „coleg cu Marinescu”, ci e presedintele aberatiei aleia, in timp ce Marius Marinescu era presedinte de onoare (cum era Iliescu la PSD)

  • Reply
    asdf c
    23 decembrie 2013 at 11:44

    Sa intelegem ca lu’ Serbanoiu i-a convenit ce a facut Ponta si compania, nu?!
    Toata tarasenia asta: http://www.corectnews.com/social/alianta-usl-fpam-razboi-cu-basescu a avut drept unic scop „infigerea” acestui Serbanoiu (cine este el? Din ce traia pana acum? De unde avea bani de costume lucioase, freze si pomada?! De unde cara cu duba mancare – vin, oua, muraturi, samd -pentru diversii membri FPAM din Bucuresti?!) intr-o functie publica?!

  • Reply
    Muilusha Papusha
    26 decembrie 2013 at 13:03

    Da, intr-adevar, totul e foarte, foarte clar: niste nomenclaturisti criptocomunisti fac pe dracu-n patru ca sa isi mentina privilegiile si sa isi sporeasca averile; chiar mai lasa cate un dezaxat de mana a doua, verificat inainte daca raspunde intocmai si la timp la comenzi, sa intre in cercul atent selectat al parvenitilor in functii publice (adica ai OCUPANTILOR nerusinati ai acestei tari, ai LEPREI BIROCRATICE…).
    Si cum nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma, toata aceasta lepra infectioasa isi trage resursele pentru trai bun (de la haine de cea mai buna calitate, in cantitati indestulatoare (oare ce inseamna „indestulator” pentru alde Daciana? Cate perechi de pantofi, cate taioare, cati cercei, brose, pandantive, chilotei, ciorapi, samd, sunt suficiente pentru o femeie ca ea?) pana la vacante extravagante, resedinte luxoase, servitori de toate felurile (de la bone filipineze la antrenori personali, nutritionisti, maseuri, cameriste, bucatari, chelneri…), samd) pe seama BOGATIILOR NATURALE ALE TARII, si pe seama mizeriei, umilintei, prostiei, indobitocirii (sau domesticirii, daca vreti sa sune „frumos”), durerilor amaratilor – carora li se si reproseaza ca „nu muncesc”, „nu stiu sa munceasca”, ” nu vor sa munceasca”, samd, ca nu cumva sa indrazneasca sa isi revendice dreptul la viata buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *