Atenție la viitoarele alegeri: șefii de secții de vot vor fi proști, dar mulți

Șocant sau nu, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a decis că șefii de secții de vot din România pot să aibă doar zece clase. Nu numai că nu au nevoie de studii superioare, dar pot să nu fi trecut nici măcar prin examenul de Bacalaureat. Cum explică AEP asta? Citiți aici.

Ei, ce ziceți de asta?

You May also Like...

Jurnalul "generației de aur" a presei în Noua Zeelandă
23 august 2010
Și Antena 3 face realitatea. Realitatea ei virtuală, marca Duțulescu
2 decembrie 2011
Ăstimp, în PSD, bunicuța de onoare plimba nepoțeii dezonoranți
14 noiembrie 2011
9 Comments
  • Reply
    L
    3 decembrie 2013 at 22:16

    Explicatia e simpla. Asta e poporul USL. Numeros, prost educat si util idiot din punct de vedere electoral gastii infractional organizate a USL.

  • Reply
    pensionara
    4 decembrie 2013 at 1:55

    Nu inteleg de ce ne mai miram ca apar greseli pe listele de vot ( la CNP la nume de persoane). Eu am vazut oameni ( cu scoala) care nu stiu sa scrie o suta de mii (1000000 sau mai rau) Si apoi, acesti oameni cu putina scoala ( si aceea facuta demult si uitata) sunt cei mai dornici sa fie „instruiti” de catre cei cu studii dar fara buna reputatie. Am impresia ca s-a intors „originea sanatoasa” a comunistilor timpuri cand orice analfabet putea ajunge primar sau putea ocupa functii politice. In facultate aveam o sectie de FF in care erau inscrisi numai gradati fara scoala dar care aveau functii in armata.La examenul de fizica unde eram si noi cei de la „zi” profesorul a trasat pe tabla o linie , a scris deasupa liniei „apa” si dedesubt „aer” si l-a intrebat pe cel de la FF care este mediul mai dens dintre cele doua. Examinatul a ezitat putin si apoi a pus creta exact pe linie. La care profesorul a spus cu naduf „curat oportunism”. Apoi catre noi ceilalti care ne prapadeam de ras: nu pot sa nu-l trec ca asta ma incalta.

  • Reply
    pensionara
    4 decembrie 2013 at 1:56

    erata: am vrut sa spun un milion.

  • Reply
    L
    4 decembrie 2013 at 17:47

    Cataline, tovarasul Cumpanasu a cui democratie o implementeaza? Pe cea a USL? Si unde anume o implementeaza? Ca mie acest personaj nu-mi inspira defel nici independent, nici societate civila, nici credibilitate. Cand are de comentat subiecte dificile nu stie despre ce e vorba, cand e o problema stanjenitoare pentru USL incearca sa dreaga busuiocul ducand discutia spre fosta putere (care nu mai e la putere) si spre Basescu, obsesia USL. Concluzionand… Cu ce actiuni memorabile s-a evidentiat oengeul tov Cumpanasu? Si apropos… La oenegeul asta cu implementarea mai e si altcineva care „lucreaza” pe-acolo? Sau Cumpanasu e un fel de one man show… Nu-mi place acest personaj alunecos si fals independent. Poti evita invitarea lui? Sau are contract cu B1 si n-ai ce face in acest sens?

  • Reply
    L
    4 decembrie 2013 at 17:55

    Scuze Cataline! Scuze ca am ceva de comentat in legatura cu personajele prezente in emisiunile tale. Multe dintre acestea nu (mai) au ce cauta acolo.
    P.S. Tovarasului Iliesiu ii trebuie reamintit activitatea sa absolut fascinanta de dinainte de 1989. De politruc communist… E foarte relevanta pentru a sti ce fel de individ este. Si inca ceva… Ai macar idee de ce tovarasul Iliesiu este atat de vehement impotriva presedintelui tarii? Ar fi foarte interesant de stiut. Crede-ma.

    • Reply
      pensionara
      7 decembrie 2013 at 5:42

      La ultima emisiune de la B1 cand a venit dl. Iliesiu a fost foarte de acord cu comisia Calarasi considerand-o foarte utila, iar Presedintele Basescu a facut un singur lucru bun: condamnarea comunismului ( pe care Iliesiu zice ca i-a propus-o el). Deci pentru Iliesiu Basescu este bun numai cand il asculta pe el. Cat de arogant si plin de sine trebuie sa fie ca sa tranteasca in direct o asemenea …parere ?

  • Reply
    ciufutozaurus
    5 decembrie 2013 at 1:25

    dle prisacariu, fac si eu o intrebare la dvs: ce sa insemne chestiunea aceasta pe care am gasit-o eu pe net?! domnul radu mazăre îi sare la gât şi pe scaun domnului victor şi ia aşa, în văzul lumii, pulsul ideii? asta e un afront de jicnire impardonabil.
    http://radu-mazare.ro/?gclid=CKifvoLZl7sCFUhb3god-lIAWQ

  • Reply
    prisacariu | Încă un motiv pentru care Ponta îi urăște pe românii din străinătate: nu sînt proști
    4 noiembrie 2014 at 9:42

    […] Deloc surprinzător, acum un an, Autoritatea Electorală Permanentă a decis că “șefii secțiilor de votare din România pot să aibă doar zece clase. Nu numai că nu au nevoie de studii superioare, dar pot să nu fi trecut nici măcar prin examenul de Bacalaureat” (sursa).  […]

  • Reply
    Încă un motiv pentru care Ponta îi urăște pe românii din străinătate: nu sînt proști | Revista Kamikaze
    4 noiembrie 2014 at 10:08

    […] Deloc surprinzător, acum un an, Autoritatea Electorală Permanentă a decis că “șefii secțiilor de votare din România pot să aibă doar zece clase. Nu numai că nu au nevoie de studii superioare, dar pot să nu fi trecut nici măcar prin examenul de Bacalaureat” (sursa). […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *