Nelu a murit, trăiască Nelu!

Botiș, acest Nelu al Guvernului României, și-a dat demisia. Să fie primită și să-l ierte Doamne-Doamne, mai ales dacă nu l-ar ierta DNA. Care chiar nu are ce să ierte: conflictul de interese e clar și penal. Un alt Nelu, însă, Oltean pe numele lui, e mai departe la butoane. El, bistrițeanul cu mustață și obrajii supți, a fost în tot timpul ăsta adevăratul Nelu din spatele lui Nelu. El, Oltean, l-a ghidonat pe Botiș, i-a dat foncție, l-a sfătuit de bine în afaceri și în politică, i-a spus cînd să respire și cînd să facă pe mortul. Despre asta-i vorba: în spatele tuturor Neilor e întotdeauna un Nelu ceva mai deștept și mai pervers. Iar Nelul ăsta esențial nu moare niciodată. Matrix, frate!

You May also Like...

Ciutacule, să trecem!
16 octombrie 2010
Hai să explore și Constanța ruins, nu numa' Carpathian garden
1 august 2010
De unde disperarea șantajului voiculescian: Antena 3 și Antena Group au milioane de euro datorii la bănci
4 iunie 2013
4 Comments
  • Reply
    AntiGelu
    20 aprilie 2011 at 11:30

    Ntz, nu e Matrix, ca pina si Neo se curata la urma.
    Boticu si-a dat demisia „de onoare” 😀
    Adica aia care se da numai dupa ce presa iti descopera mișculatiile, astepti 2 zile sa vezi ce zice Zeus si Piticot, te mai consulti cu o mustață, bagi demisia sotiei la deruta si, daca nu merge, dai demisia in schimbul „imunitatii”. Ritzi reloaded anyone?

    • Reply
      prisacariu
      20 aprilie 2011 at 11:33

      Neo, da, se curăță. Nelo, nu

      • Reply
        AntiGelu
        20 aprilie 2011 at 12:17

        Nelo Reloaded cu Revolutions, cand e cazul

  • Reply
    Curiosu
    21 aprilie 2011 at 1:36

    Domne. dar de Blejnar nu mai zice nimeni nimic ca pe mine asta ma-ntereseaza. Pai Nelu asta e copil pe langa Blejnar Sa ai arestati vreo suta de subordonati, nu discut de aspectul penal ca nu se vrea lamurit, e clar ca treaba in institutie era catastrofala, Si totusi Blejnar e bine merci, nici macar presa nu-l mai deranjeaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *