Baronii sindicali ai PSD îi pregătesc ceva lui Ponta. Azi, Ion Rădoi de la metrou

Ieri, baronul sindical de la Metrorex, membrul PSD (partid din partea căruia a și avut două mandate de parlamentar) Ion Rădoi, i-a făcut lui Ponta bucuria de a-i plimba prin București vreo 2-3.000 de protestatari care să-l huiduie pe premier. Ponta a răspuns în stilul lui, cu bîta: „nu se mai pot face toate afacerile metroului prin firma sindicatului. Asta nu se mai poate. Dacă asta e supărarea, pe asta nu o putem îndrepta. Orice altă supărare o putem îndrepta, dar firma sindicatului care intermediază toate activităţile metroului nu mai poate fi tolerată. Eu le-am spus direct, s-au supărat pe mine” (sursa).

Desigur, Ponta s-a referit la firmele nășite de Ion Rădoi, omul care conduce, de fapt, Metrorex din anii ’90 prin influența pe care o are la sindicatul pe care-l conduce. Ce-i drept, Ponta zice bine, de data asta: Rădoi a făcut ditamai averea și a căpătat un statut de baron sindical tocmai prin banii făcuți cu metroul. Firește, nu e foarte clar de ce premierul nu a spus și pînă acum că afacerile de la metrou nu se mai pot face prin firma sindicatului. A, da, știm de ce: pentru că, pînă acum, omul din spatele firmei sindicatului, Ion Rădoi, nu a scos oameni în stradă. Acum, că i-a scos, e un corupt, zice Ponta. Așadar, complicitate cînd îi convine premierului, apoi șantaj. Public, la TV, să audă bine urechile lui Rădoi.
Rădoi, însă, nu e așa slab de înger. Aseară, la Butonul de panică, baronetele de la metrou l-a pus la punct pe Ponta, pe care l-a acuzat că, la dorința lui Vanghelie, a pus la conducerea Metrorex „un bucătar”. Ceea ce, de asemenea, e foarte adevărat. Rădoi a fost chiar mai dur de atît (detalii aici, de la ora 22.34) și a amenințat, la rîndul lui, cu continuarea și intensificarea protestelor.

You May also Like...

Țara lu' BMW
11 august 2011
SOV către IT Morar: save yourself!
9 septembrie 2010
Ministrul Sănătății mă citește: a decis să retragă ordinul lui Arafat care secretiza cheltuielile ministerului
10 octombrie 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *