Dragoș Nedelcu, viitorul șef al RTV

Așa zic surse din și de pe lîngă piața media. Care completează că Nedelcu va fi numit vineri, oficial, la cîrma falimentului TV al lui SOV. În locul lui Sergiu Toader. Care, zice Lovin, de fapt ar fi doar puțin în Noua Zeelandă, în concediu.

You May also Like...

"DA" pentru act de identitate la cumpărarea cartelelor preplătite, "NU" pentru monitorizarea comunicațiilor pe internet
18 iulie 2013
Hillerine, Hillerine, cu Ivanciuc nu-ți e rușine?
10 iunie 2010
RTV i-a băgat leului laba-n gură
9 aprilie 2010
5 Comments
  • Reply
    Van Basten Mondialu
    26 mai 2010 at 0:53

    Genial, vine PDL-ul la putere si la Realitatea-Catavencu. Sint curios ce vor face Busca si pupincuristii lui Geoana de la Catavencu. Glumeam. Nu sint curios. Stiu ce vor face. Vor pupa in cur pe noul stapan. Ca au credite si o virsta apropiata de termenul pensionarii. Auzi, Busca nu zicea ca voi sinteti ziarul PDL-ului? Hai ca are umor

  • Reply
    Winston Smith
    26 mai 2010 at 3:17

    Gizas! Nedelcu, adica SRI. Ăsta-i Orwell curat.

  • Reply
    John DOE
    26 mai 2010 at 7:49

    Dacă îmi amintesc io bine, după cum sunt sigur că-şi mai amintesc şi mulţi alţii, postul ăsta a fost un fel de post de frondă la un moment dat. Şi o ajutat la debarcarea unora care nu s-ar mai da duşi. La fel cu atâtea alte ziare şi posturi teve, care mai târziu au fost cumpărate de moguli şi transformate în cârpe numai bune de şters praful de pe cine trebe şi de scuturat pe altcine trebe.
    Ca la bloc, când unii vecini ciudoşi îşi scutură pe geam mizeria culeasă din casă, pe maşinile celorlalţi. Mişto, nu?! Să dai un purcoi de bani pe un apartament numai ca să poţi să-i faci chestia asta vecinului care parchează sub apartamentul ăla… Şi apoi să laşi apartamentul să ajungă în paragină.
    Şi vouă vi s-a făcut bucata cu Caţavoiu. Sunt curios să văd cât durează până când vă cumpără şi Kamikazele vreun mogul. Poate n-ar fi rău să vă înregistraţi de pe acuma preventiv câteva domenii alternative pe net, ca să aveţi unde evada rapid la următorul ciclu de mogulizare.

  • Reply
    postacu scelerat
    26 mai 2010 at 11:11

    pai daca toader e in noua zeelanda, noua televiziune de stiri care apare in toamna cine o face? ma refer la aia independenta, cea care are PUTEREA de a spune un nu hotarit tuturor mogulilor.

  • Reply
    Tweets that mention Dragoș Nedelcu, viitorul șef al RTV « prisacariu -- Topsy.com
    26 mai 2010 at 22:59

    […] This post was mentioned on Twitter by Teodor Tita, Revista Kamikaze. Revista Kamikaze said: Dragos Nedelcu, viitorul sef al RealitateaTV (via Prisacariu) http://3.ly/5aGZ […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *