Presa lui Blaga, mută ca o lebădă

De ce nu se scrie cînd nu se scrie și nu se dă la TV cînd nu se dă la TV, în general, am încercat să vă povestesc aici. De ce nu s-a scris și nu s-a dat la TV despre Blaga a încercat Dan Tapalagă o explicație aici. Deci, rămîne cum am stabilit.

You May also Like...

Sînt celebru: mă caută proștii pe Goagăl
12 noiembrie 2010
De ce nu ar trebui ca Ioana Tăriceanu să ceară prea mult la partaj
20 august 2011
De ce nu-mi e simpatic Raed Arafat
12 ianuarie 2012
5 Comments
  • Reply
    John DOE
    25 mai 2010 at 13:16

    Mă, îs bune rezumatele astea. Adică… în afară de Cîrcotaşi – când nu uit de ei – nu prea mă mai uit la teleu la rumânski. N-am de ce. Aceleaşi lătrături şi schelălăituri în funcţie de cine-i javra alfa, aceleaşi cozi între picioare din aceeaşi funcţie… păi… io crecă e mai interesant un „how it’s made”, „ice road truckers”, „men with axes”, „a deadly catch”, „swamp loggers”, „top gear”, „fifth gear”, „thunder races” etc etc şi în reluare a zecea oară, decât emisiunile de politichie cu tichie româneşti. Iar ca să îmi umplu gura de fierea zilnică, să nu uit că-s în Ro, bag rapid un ochi în kamikaze, şi pot răspunde imediat la cincizeci de telespălaţi pe creieri despre orice subiect din politika românească.
    De fapt, de ce mai mă irosesc valorosu’ de mine în ţara asta de doi bani?!
    Prise, bag un anunţ matrimonial la tine, că pe blogul de matrimoniale al lui Tănase e prea complecat să scriu:
    „Relatively young, relatively man, looking for young, beautiful, rich and stupid woman, who will marry me and take me to Bahamas forever.”
    (Hm… oare câte tinere frumoase şi bogate sunt suficient de deştepte ca să intre pă forumul lu’ prise şi să priceapă engleza, dar totuşi sunt suficient de proaste încât să să însoare cu mine? Hm… statistic vorbind… oare ce şanse am?!)

    • Reply
      prisacariu
      25 mai 2010 at 13:22

      am tot cumpănit dacă să-ți răspund în legătură cu ce șanse ai și am decis să nu-ți răspund. e spre binele tău:D

      • Reply
        John DOE
        25 mai 2010 at 13:35

        Să nu mă deprimi şi mai tare decât cu ăia 17000 de euro?! :D))) Dacă mai scrii multe articole dinastea pe glob, o să fii acuzat de sinucid în masă… :D)))

  • Reply
    AntiGelu
    25 mai 2010 at 18:14

    Sa nu uitam de unde „vine” derectorul de la SRI…in fieful d-lui toate partidele au trait in deplina „fratzie” f f f mult timp, acu pe final ce se mai incaiera la ciolan ca a inceput sa nu mai ajunga la toti.

  • Reply
    kun
    26 mai 2010 at 5:19

    dan tapalaga. da’ curentu’ ce zice, independentilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *