Cum poate proba Șova în instanță că sînt nebun?

Poate ați aflat deja că sînt „nebun”, după cum zice Dan Șova. E dreptul lui Șova să spună orice, desigur. Doar că mai trebuie să și probeze, așa cum eu am probat că dumnealui și-a asumat un masterat pe care nu-l are. Deci, sugestii: cum va dovedi Șova că sînt nebun? Dar merită să încerc să aflu cum ar putea dovedi?

You May also Like...

Rusia nu crede în lacrimile lui Băse
16 august 2010
Mare atenție la HG 7/2013: Ponta (prin Șova), tătuc nord-coreean peste bugetul României
30 aprilie 2013
Guvernul Ponta face ordine în doctorate
16 septembrie 2013
73 Comments
  • Reply
    visovan ciprian
    17 septembrie 2012 at 19:53

    Eu zic ca nu merita.

    • Reply
      Paul
      17 septembrie 2012 at 21:46

      Si eu zic la fel: nu merita.

    • Reply
      Mihai Padure
      18 septembrie 2012 at 13:37

      Este evident. Va fi intai un OUG, urmata de o Hotarare a Parlamentului finalizata de un referendum (cvorum 51% – numaratoarea oficiala facuta de Dan Sova) cu urmatoarea intrebare: nu-i asa ca pe blogul personal Domnul Dan Sova a demonstrat ca Domnul Prisacariu nu are dreptate?

  • Reply
    blackman
    17 septembrie 2012 at 19:55

    Ei, cum! Cu o Hotarare a Parlamentului Suveran! Bine ca nu te-a declarat mort! :))

  • Reply
    Zeus
    17 septembrie 2012 at 20:03

    Face referendum.

  • Reply
    Nasu
    17 septembrie 2012 at 20:16

    asta e doar inceputul;))) maine veiafla si ce nu ai facut si zis doar ptr ca asa vrea el ca are bani si cumpara tooooot!!!!!! Toti cei care demonstreaza ceva despre el sunt nebuni! Obisnuieste-te cataline!

  • Reply
    Alexandra
    17 septembrie 2012 at 20:18

    🙂 :):)

    • Reply
      Alexandra
      17 septembrie 2012 at 20:22

      Merita sa vedem ce iese, ne ai cu gandul alaturi ! Dar simti ca el s-ar tine, sau merge la intimidare?

      • Reply
        Alexandra
        17 septembrie 2012 at 20:25

        Daca isi face si el, iti faci eventual si expertiza psihiatrica… 🙂

  • Reply
    Paul
    17 septembrie 2012 at 20:40

    1. Versiunea Face/Off
    Dan Sova il rapeste pe Prisacariu, plateste un chirurg estetician sa faca doua operatii estetice (astfel incat Prisacariu sa arate ca Sova, iar Sova sa arate ca Prisacariu) dupa care, cu fata lui Prisacariu, se imbraca in costumul de clown si merge la tribunal, comportandu-se ca de obicei.
    2. Versiunea Fight Club
    Dan Sova il convinge pe Prisacariu sa se intalneasca intre 4 ochi, dupa care, doar ei doi fiind in incapere, fara martori, incepe sa-si care pumni singur. Dupa ce se auto-desfigureaza, navaleste zbierand in strada: „Auuu, m-a batut nebunul de Prisacariu!!!”
    Dupa care se prezinta la tribunal.
    3. Versiunea Zbor deasupra unui cuib de cuci
    Dan Sova plateste 200 de martori sa sustina ca el si Prisacariu au fost internati in ospiciu, in acelasi salon. Astfel, se va spune ca Dan Sova l-a ajutat pe Prisacariu sa evadeze, motiv pentru care, in libertate ajuns, acesta s-a inchipuit ziarist, iar Dan Sova, ramas in ospiciu, a fost lobotomizat, ceea ce se observa cu ochiul liber.

    • Reply
      Alexandra
      17 septembrie 2012 at 21:06

      🙁

      • Reply
        lucian scarlatescu
        18 septembrie 2012 at 8:40

        Genial! Totusi bagarea in seama a lui Sova nu provoaca pneumonie? Ptr. pneumonie se da puscarie ,am aflat!

  • Reply
    baixinho
    17 septembrie 2012 at 20:54

    vorbeşte cu domnul copy / paste să dea o ordonanţă de guvern.

  • Reply
    Leonard Bucur
    17 septembrie 2012 at 20:55

    Sova,acest clovn trist!

  • Reply
    Cristean
    17 septembrie 2012 at 21:05

    Absolut!

  • Reply
    Alexandra
    17 septembrie 2012 at 21:21

    Acum serios: in mod normal esti blindat bine, asa ca…
    Ai motive sa deschizi si tu proces, dar la cate trebuie sa-ti fi auzit pana acum urechile…Are de dovedit, daca are cum, ca era totul corect!

  • Reply
    Nasu
    17 septembrie 2012 at 21:51

    Cataline, deci sova nu a facut acest master, iar la master of sciences (MSc) este vali vasilica staicu, puteti verifica! Dar nu spunea dl dan sova ca el a fost in perioada 2007 la scoala la master la londra cand era scandalul cu contractele la rovinari turceni? Ca el nu a fost in tara in perioada aia si ca nu are nici o legatura cu ele? Ee, cum e , stimate dle dan coman sova? Unde erati si ce faceati in perioada aia ca uite ca nu erati la scoala. Unii zic ca erati pe aici si nu cred ca mint! Ca au dovezi ceea ce dvs nu prea acceptati.Asa cum o demonstreaza si colegii de la adevarul dan sova era in tara la momentul semnarii contractului cu rovinari turceni! Cititi va rog: Sova s-a umplut de bani ca sa impace statul cu statul din Adevarul/ 27 iulie 2011. Hai cu explicatiile dle ministru!!!!!

  • Reply
    Mihai
    17 septembrie 2012 at 22:31

    dan sova mai este in aceste conditii cu atatea tinichele legate de coada, presedintele comisiei de etica si moralitate din psd?????? clar ca trebuie schimbat! Rusinos!!

  • Reply
    loopoo
    17 septembrie 2012 at 22:45

    Nu merită să te cerţi cu toţi nesimţiţii, fie şi prin tribunale, dar cred că nu ţi-ar strica să-l arzi la buzunar, aşa merită un arogant mincinos cum e marele contractor cu statul Şova.

  • Reply
    mirela
    17 septembrie 2012 at 22:59

    vali este masteranda nu la relatii internationale ci la M.S.c. in Politics and Government in the E.U. !

  • Reply
    JENANT
    17 septembrie 2012 at 23:07

    sova si-a modificat cvul pe blog, dar i-a disparut perfectionarea aia cu baroul din paris!;))))) iar daca nu a dat examenele din iarna adica din peima sesiune, cum a participat mai departe la cursuri si in semestrul doi??? Domnule catalin, va rog sa ii verificati prezenta pt ca sova nu va inceta niciodata sa se opreasca din monciuna! Puteti cere frecventa la cursuri a acestui individ sa ne convingem ca minte cu nerusinare si sa vedem toti pana unde poate sa mearga cu minciuna acest personaj demn de mila!Penibil, jalnic de penibil!! Asta pe capul lui nu e in stare sa faca absolut nimic!

  • Reply
    @mirela
    17 septembrie 2012 at 23:10

    pai de asta o si tine pe vali la londra si ii plateste scoala ca sa il ajute si pe el cu examenele si dizertatia! Nici anul acesta nu a sustinut nici un examen! Se poate verifica!

  • Reply
    Alin
    17 septembrie 2012 at 23:14

    cred ca va fi usor.
    o sa zica „nebun vine de la ne+bun. adica nu bun.” si de aici o sa defineasca ce inseamna pentru el bunatatea, probabil dand si exemple. si o sa se dovedeasca nebunia.
    clar. usor.

  • Reply
    Eu
    18 septembrie 2012 at 0:01

    Mare idiot e sova asta! Auzi ce a scris pe blog la profesional ca doar a participat la cursuri dar fara nici un calificativ la urma sau pe parcurs ca sa vedem si noi daca a inteles ceva sau nu !;)))) dar si eu am participat la cambridge la niste cursuri ca mergeam cu prietena mea care era studenta acolo . Asta inseamna ca pot si eu sa imi trec in cv ca am fost la cambridge?;))))))Ce idiot!nu ai ocazia sa intalnesti prea des asa ceva!!! Asta mai e ministru inca?

  • Reply
    alex
    18 septembrie 2012 at 0:04

    domnule prisacariu va interesati si de prezenta lui sova la cursuri ?

    • Reply
      prisacariu
      18 septembrie 2012 at 0:07

      presupun că e scăzută, că-l văd zilnic pe la televiziuni

  • Reply
    BBM
    18 septembrie 2012 at 0:11

    corect ca aveti nevoie de dovezi. Cereti prezrnta astuia in 2006/2007 si daca are examene date in anul asta ca si eu cred ca nu are.:) Sa mai zica dupa aia ceva! Ce oare sa mai poata zice?Vrem sa stim daca a mers la scoala in 2006 si 2007 ca sa vedem si faza cu rovinari turceni si MINCIUNILE sale de joasa cea mai joasa speta!!! Dovediti-l dle prisacariu ca altfel veti regreta! El v-ar desfiinta daca ar fi fost in locul dvs! Are un caracter super jegos!!

  • Reply
    elena
    18 septembrie 2012 at 0:22

    sunt de acord cu@ bbm! nu il lasati asa, mergeti pana la capat! Priveam pe a3 la luhan si gagicile astuia si ma gandeam la cate lucruri s-ar putea spune si despre dan sova………ca tare ii mai place viata…. si se da usa de biserica virgin plin de moralitate judecandu-i si jignindu-i mereu pe toti!

  • Reply
    ws
    18 septembrie 2012 at 1:28

    io zic ca e o facatura a jidanilor. prisacariu clar e nume de circumcizat. iar jessica winterstein ce e? daco geta?
    deci acum e clar, perciunatii nu au murit in holocaust, ca dovada acum ii ataca si pe adevaratii patrioti ai romaniei, ii ataca pe cei care vor sa ne scape de dictator.
    sa vina antonescu! crin poa sa doarma, sa vina celalalt antonescu!
    parerea mea.
    ws

  • Reply
    mandea
    18 septembrie 2012 at 1:48

    da’ stai umpic…. sova exista???

  • Reply
    Alexandra
    18 septembrie 2012 at 8:00

    In esti „nebun, dom’le!” e de fapt o manifestare de superioritate prin dispret, a reflexului de a „calca in picioare” mai inainte de a se gandi la probele pe care trebuie sa le produca!
    Prea des se intalneste asa ceva la noi la persoane publice si/sau la persoane publice din politica, de fiecare data mi-e sila!
    @Prisacariu
    …Si nu as gasi o cale de mijloc la asta sau putin umor daca nu ati fi voi asa!
    🙂

  • Reply
    Sorin
    18 septembrie 2012 at 8:38

    se dovedeste in cel mai simplu mod: se publica in Monitorul Oficial.

  • Reply
    elena
    18 septembrie 2012 at 8:43

    ati vazut ce a scris pe blog sova ca el are documente de londra. pacat ca nu mai are fb ca si pe conturile sale de fb era trecut fix ca pe cvul de la universitate: master llm in taxation lse!!!!!!! Are fooooooarteee muuult tupeu acest mitoman bolnav psihic dan sova!

  • Reply
    Nasu
    18 septembrie 2012 at 8:54

    Cataline, da care e legatura din pledoaria lui penibila ca a fost admis iar la LSE? normal ca a fost admis ca orice alt student din lumea asta si nu ca aia ar fi stiut ca e un escroc care isi insuseste studii pe care nu le-a finalizat! Ce relevanta are asta ca l-au primit astia iar anul asta el a mai trecut pe acolo la depunerea dosarului si cam atat! Prostu mai si scrie cu manuta lui ca a facut cursurile doar pt el:))))) atunci de ce le-ai trecut in cv daca erau doar pt tine??:)))))))) mare prost si mincinos ordinar!!! Verifica-i prezenta cataline ca sa ii demobstrezi cat e de mincinos ordinar si verifica si daca anul asta si-a dat vreun examen sau si cursurile astea le face tot doar pt el?:)))))) in 2006-2007 a zis ca era la cursuri la londra dar nu part-time. Deci trebuie sa fi fost la scoala! Hai sa vedem si noi daca si cat a mers la scoala sau era prin tara si incheia contracte pe picior cu rovinari turceni?

  • Reply
    Nasu
    18 septembrie 2012 at 9:02

    dar cursurile alea de specialitate de la baroul din paris din 1996, mai sunt valabile si alea ???:))))ca vad ca nici alea nu mai apar pe undeva!!! Le-a scos si de pe blog din cv dupa ce ieri, pana sa isi modifice cv ul erau trecute, iar dupa explicatia cu londra, au disparut cursurile din paris:))))) bai nene asta e bolnav de minciuna!!!

  • Reply
    Nasu
    18 septembrie 2012 at 9:26

    Nu inseamna nimic documentele puse de sova pe blogul sau!! Are o hartiuta de la LSE precum ca e student la ei, dar hartia este eliberata in 16 mai 2007 si scrie clar sus ca anul se incheie in oct 2007, deci e doar o adeverinta care nu ii atesta studiile, ceea ce era confirmat si in adresa pe care catalin a primit-o de la biroul de presa al LSE iar catalin nu a negat acest lucru!! scrie negru pe alb ca trebuie sa isi dea examenele si ca e la cursuri full time, dar hai sa vedem si cat a fost la ele ! In decembrie cand s-a incheiat contractul cu rovinari, sova era in tara deoarece era in vacanta iar el obisnuieste ca sa isi faca mereu vacantrle aici la poiana bv cu prietenii care pot confirma acest lucru.

  • Reply
    IN ATENTIA DLUI DAN SOVA!!!!
    18 septembrie 2012 at 10:10

    STIMATE DLE DAN COMAN SOVA! suntem siguri ca cititi aceste comentarii drept pentru care va lasam aici urmatorul mesaj: nimeni nu v-a acuzat , in primul rand, ca nu ati fost inscris la LSE asa cum invocati dvs in postarea plina de jena de pe blogul dvs ! Catalin a primit o info pe care a verificat-o si a aratat ,ca un jurnalist profesionist, dovada, aceeasi pe care o mentionati si dvs in postarea de pe blogul dvs, ca ati fost inscris la cursuri in 2006-2007, dar ca nu ati dat dizertatia si , deci, nu aveti doploma de absolvent, asa cum va justificati si dvs! Ati pus pe blog un doc , nr 2, parca, o adeverinta care este eliberata in luna mai 2007, inainte de finalizarea anului scolar, in care se scrie clar ca sunteti inscris la program full time si ca trebuie sa va dati examenele! Nu se spune si situatia prezentei dvs la acele cursuri despre care , cu lingusirea specifica,le marturisiti ca sunteti atat de excitat/incantat de ele!!! Ceeace va incrimineaza este insasi declaratia dvs ca ati frecventat doar ptr dvs cursurile si cu intentia de a obtine vreun atestat, asta, ma rog, erati probabil prea ocupat cu dra , inca, vasilica vali staicu si nu aveati chef de scoala decat din cand in cand! In rest, erati pe post de bodyguard! Trebuia sa fi avut decenta, MINIMA DECENTA, ca, in acest caz, sa nu va treceti aceste cursuri in cv, daca tot erau numai ptr uz personal! Daca si cu aceste cursuri din prezent, din 2011 la aceeasi scoala LSE, aveti intentia sa faceti la fel( trebuie verificat daca ati sustinut vreun examen pana in prezent), adica tot ptr dvs, VA RUGAM SA AVETI MINIMUM DE BUN SIMT, DACA AVETI ASA CEVA, SI SA VA SCOATETI SI ACESTE CURSURI, CA SI PRIMELE DIN 2006-2007, DIN TOATE CV-URILE PE CARE LE MAI AVETI PUBLICATE PE CINE STIE UNDE!ACEASTA EDTE DECENTA DE CARE AR TREBUI SA DATI DOVADA PTR CA ATI FOST PRINS CU MINCIUNA SI DOVEDIT A FI UN MARE MITOMAN! SPER SA PRICEPETI ODATA CA NU SUNTETI CU NIMICSUPERIOR NIMANUI , BA DIMPOTRIVA SUNTETI JALNIC! SA VA FIE RUSINE!DATI-VA DEMISIA SI PLECATI LA LONDRA CA SA O PAZITI MAI DEPARTE PE VALI STAICU CEA CARE V-A TRADAT SI NU NUMAI O DATA!

  • Reply
    IN ATENTIA DLUI DAN SOVA!!!!
    18 septembrie 2012 at 10:11

    De ce v-a tradat vali staicu? PTR CA VORBESTE GURA FARA EA SI OBISNUIESTE SA SE LAUDE CA O GASCA FARA CAP!

  • Reply
    bogdan
    18 septembrie 2012 at 10:32

    bai nene, cu franturi de documente nu-ti arati decst marsavia. tu esti esti ziarist? asa te lauzi? esti doar un dobitoc indoctrinat si imputit! iar pentru restul kretinilor de pe blog, le recoman sa citeasac intai toate documentele nu doar unul sau mai precis un fragment din el!!!

    • Reply
      IN ATENTIA DLUI DAN SOVA!!!!
      18 septembrie 2012 at 11:27

      Bai desteptule ! Care franturi de documente ? Catalin a demonstrat ca sova NU ARE LICENTA CA SA ISI TREACA MASTERUL ASTA IN CV!!!! CE ESTI BOUSI NU INTELEGI??? CEEA CE A DECLARAT SOVA PE BLOG IL ACUZA SI ANUME CA A FACUT CURSURILE PENTRU EL PERSONAL! ATUNCI TU MAI RETARDATULEJUDECA SI TUCUMDE SI ATRECUT MASTER LSE IN CV DACA ERA INTERESAT PERSONAL FARA SA DEA EXAMEN??? Idioti pusi de sova sa scrie !!si prosti pedeasupra!!;))))

  • Reply
    diablero
    18 septembrie 2012 at 10:47

    Daca vei mai spune ceva de Sova, il va trimite pe Liviu Pop sa iti traga heblul!

  • Reply
    Gabriela
    18 septembrie 2012 at 11:45

    Un ziarist care nu ştie limba română. Şi o arată din titlu: „Cum poate proba Șova în instanță că sînt nebun?”
    Parcă se scrie „sunt”….

    • Reply
      prisacariu
      18 septembrie 2012 at 11:50

      :)))) vezi că scriu și cu „î”, nu cu „â”

      • Reply
        Alexandra
        18 septembrie 2012 at 12:05

        @Prisacariu
        asa este, voi sunteti in tabara intelectualilor cu” i „din” i ”
        personal nu m-am raliat la normele academice noi si cu lucrurile pe care am considerat ca le invatasem INTR-O LOGICA INTRINSECA, motiv pentru care nu se schimba!- adica niciun. nicio….deci stiu limba cum cred de cuviinta
        cu procesul in ce dispozitie ti-ai inceput ziua, te antrenezi?
        🙂

        • Reply
          Alexandra
          18 septembrie 2012 at 12:08

          calculatorul este trecut pe engleza la mine, nu scrie cu virgulita si cu caciulita…:)

  • Reply
    RUSINE DAN SOVA!!!!
    18 septembrie 2012 at 11:52

    DAN SOVA ESTE UN MARE JEG PLIN PLIN DE TUPEU ORDINAR!!! SI-A INSUSIT ABUZIV UN MASTER PE CARE NU L-A FINALIZAT SI ATESTAT CU EX DE LICENTA!!! DACA DESCHIDETI OCHII VETI VEDEA CA ADEVERINTA PREZENTATA DE SOVA E ELIBERATA IN LUNA MAI 2007, DECI INAINTE DE LUNA OCTOMBRIE A ACELUIASI AN SI SE SI PRECIZEAZA IN ADRESA RESPECTIVA CA ANUL SE INCHEIE IN OCT2007 SI CA ARE EXAMENE D DAT!!! DE CE AVEA NEVOUE DE ADEVERINTA IN LUNA MAI? PENTRU CA SE „SATURASE” DE CARTE SAU PENTRU A FI ACOPERIT CA NU ARE NICI O LEGATURA CU ROVINARI TURCENI??? Ia mai ganditi-va? SOVA IN CONCLUZIE NU A FRECVENTAT NICI MACAR UN AN intreg scolar ci pe la jumatatea lui a cerut adeverinta ca se plictisise de scoala! Deci a fost doar cateva luni la curduri daca o fi fost si la acelea….. Ramane de vazut!!

  • Reply
    Alina
    18 septembrie 2012 at 12:07

    Buna ziua, Domnule Prisacariu,
    Prin intermediul blogului Dvs. as vrea sa ii adresez o intrebare Dlui Dan Sova (pornind de la ipoteza ca citeste aceste comentarii :)).:
    Cum se explica, Dle Sova, stergerea din CV-ul Dvs. a mentiunii privind „École de Formation du Barreau de Paris – Barreau de Paris, Franta (1996)”?
    A fost o iluzie optica a celor care ne-am uitat peste cv-ul „1st version” sau… suntem cu totii nebuni?
    Credeti ca ne puteti oferi un raspuns?
    Multumesc!

    • Reply
      Gabi
      18 septembrie 2012 at 12:20

      @alina stai ca „fabrica”acum o hartiuta si de la baroul din paris ca sa ne faca nebuni pe toti si sa ne bata obrazul!:))))) saracul, el singur demonstreaza ca e dus de tot cu capul!! Mare mitomam! Mare labil!

      • Reply
        Alina
        18 septembrie 2012 at 13:06

        Dupa premierul COPY/PASTE, avem acum si Ministrul DILITOL (DELETE ALL)!
        Eu sunt rabdatoare… chiar astept un raspuns de la Dl Sova :):):)! Fabricat, nefabricat… el stie…

  • Reply
    Alexandra
    18 septembrie 2012 at 12:19

    Printre sustinatori sunt destui oameni care n-au dormit noaptea vad, nu stai rau…:)

  • Reply
    Sanda
    18 septembrie 2012 at 12:59

    Doar nu o sa fie mai bun elevul Sova decat mentorul Ponta.Astea nici nu clipesc cand mint.Toti suntem nebuni,cei care ne iluzionam ca se mai poate schimba ceva in aceasta tara.Nu sunt ei de vina,ci acei care i-au impins in fata.Mediocritatea predomina,din pacate.

    • Reply
      Constantin
      18 septembrie 2012 at 20:39

      Nu prea esti informata.Ponta face sluj la Casa de avocatura a lui Sova.Acum e pe valul politic dar functia e relativa temporal asa ca meseria e bratara de aur.Doi opincari ce si-au lasat incaltarile la bariera capitalei.Poate sa explice cineva cum au ajuns caricaturile astea sa ne reprezinte in lume?Tragedia greaca e o gluma pe langa ce ni se intampla noua acum.

  • Reply
    ielena
    18 septembrie 2012 at 15:39

    Un labagiu

  • Reply
    ion adrian
    18 septembrie 2012 at 16:42

    Merita dle Prisacariu , merita cu prisosinta, adica daca nu va da el in judecata, v-a pus pe tava sansa de a-l putea da dvs pe el pentru insulta. Daca nu o veti face, inseamna ca fie nu credeti in adevarul dvs fie ca ca si in Biserica din Laodiceea(Apocalipsa) traim in cald -caldut si ca degeaba s-a murit si s-a luptat apoi pentru statul de drept si independenta justitiei adica ramanem in aceiasi balacareala laodiceeana sau mai bine spus neaos dimboviteana ,unde, repet dupa Poet: Amorul nu-i amor , cuvantul bu-i cuvant.

  • Reply
    Mi-s inexistente: Holocaustul, masteratul, bunul simț, educația, obrazul – Dan Șova, un lider PSD perfect | Sare'n Ochi
    18 septembrie 2012 at 17:20

    […] iar imediat după ce Prisăcariu a publicat ştirea, numeroşi jurnalişti (în nemernicia nebunia lor) salvaseră deja CV-ul încă vizibil pe site (ghinion, vă zic, din […]

  • Reply
    aliss
    18 septembrie 2012 at 17:34

    nu gasiti ca Sova seamana cu Ray Liotta cind joaca pe politistul corupt?! mie nu mi place deloc individul, arata a psihopat….

  • Reply
    Nea
    18 septembrie 2012 at 18:02

    Dom’ Şova, aranjaţi-mi şi mie nişte angarale cu Statul şi vă dau pe tavă un argument beton:
    Cum dracu să nu fie nebun Cătălin Prisăcariu dacă, în loc să sufle-n microfonul lui Voiculescu, face pe ziaristul independent? Ce-i aia independenţă? El nu vede că până şi apoliticii din societatea civilă sunt mai bine orientaţi? L-aţi auzit vreodată pe Nicuşor Dan sau Claudiu Crăciun să dea cu paru-n pesedeu? E nebun, vă zic io, huooo!

  • Reply
    sma
    18 septembrie 2012 at 20:52

    Poate pentru ca intr-adevar esti ?????? Oricum un mare, mare mincinos/manipulator de 2 bani cu siguranta esti ! Cateodata, unele lucruri sunt atat de evidente, ca nici nu e nevoie de vreo dovada….. Esti ieftin si subtire rau, zau asa….

    • Reply
      Nea
      19 septembrie 2012 at 11:50

      sma, ce milă te prinde de Şova, să nu-i fie întinată imaginea. Dacă sma înseamnă Sova’s MAzăr, e ok, e dreptul tău. Dacă postezi din obligaţie de serviciu, tot nu e rău, câştigi ceva. Dar dacă chiar crezi în Şova în cazul de faţă, e mai neplăcut, din punct de vedere al dezvoltării tale intelectuale. Strici media IQ-ului poporului, care şi aşa nu e prea mare.

      • Reply
        sma
        19 septembrie 2012 at 15:15

        da’ ce mila mi-ar fi de tine, daca ai merita…. adica, cine nu e de aceeasi parere cu voi sta rau cu intelectul ? pe bune ? chiar asa crezi ? pare a fi o mentalitate prafuita, din vremuri despre care am auzit si citit, dar ti se potriveste 100%. daca esti mai tinerel, mai ai timp sa inveti ca putem gandi diferit, dar sa gandim cu propriul cap si sa vedem lumea cu ochii si mintea deschise. daca esti doar platit, e ok, daca nu, e grav.

  • Reply
    sma
    18 septembrie 2012 at 20:58

    http://blog.dansova.ro/

    • Reply
      Ochiul Drept
      18 septembrie 2012 at 21:46

      :))))
      @sma
      Dacă tot ai pus linkul, am aruncat și eu un ochi (sic!) pe-acolo.
      Citez de pe blogul lui Șova:
      „Din corespondenta pe care o atasez mai jos cred ca rezulta destul de clar relatia mea cu aceasta prestigioasa institutie de invatamant superior, ca fost si actual masterand si mai ales impresia creata englezilor de jurnalistul (Prisecariu) care a incercat sa ma denigreze (document 1). Probabil ca citind corespondenta atasata, domnului Prisecariu ii va fi rusine. Cred ca il voi pune din nou in postura de a-si cere scuze.”
      Acum citez un fragment din acest „document 1” la care face Șova referire. Pe pagina doi, Jessica îi spune așa, despre jurnalistul insistent:
      „He is latching on to the fact that you have talked of your studies at LSE as an indication that you are being fraudulent, when of course that’s perfectly legitimate. Without your permission, however, we aren’t able to point that out.”
      Domnule Șova, eu n-am niciun masterat și nici studii de master, sau măcar universitare de vreun fel. Am văzut, însă, cam câtă engleză știi domnia-ta, citindu-ți corespondența pe care singur o postezi pe blog. Dar n-ai vrea, totuși, să rogi pe cineva să-ți traducă fragmentul ăsta citat de mine aici? Că s-ar putea să-l înțelegi…

      • Reply
        Ochiul Drept
        18 septembrie 2012 at 22:24

        Sau, uite, îl modific eu puțin de tot, fără a-i schimba sensul, ca să ți-l traducă chiar și Google cât de cât pe-aproape:
        He is latched on to the fact that you have talked of your studies at LSE as an indication that you are fraudulent, and of course that’s perfectly legitimate. Without your permission, however, we aren’t able to point that out.

  • Reply
    Ochiul Drept
    18 septembrie 2012 at 21:59

    Fragment dintr-un articol de pe http://www.nasul.tv/2012/09/18/victor-ponta-le-monde-tras-invataminte-pozitive-negative/
    „În sfârșit, Le Monde îl chestionează pe Victor Ponta și despre recentele acuzații de plagiat. “E o minciună și acest lucru a fost unul dintre marile conflicte politice cu președintele. Comisia de etică a spus că potrivit criteriilor din 1999, teza mea era conformă. Problema este însă ca și cu notele date mașinilor: normele de securitate din 2012 nu sunt la fel cu cele din 1999“, răspunde Victor Ponta.”
    No comment.

  • Reply
    Gabi
    19 septembrie 2012 at 11:19

    Si eu stiu pe cineva care stie si poate confirma ca dan sova are o relatie cu secretara lui. Acest plastograf care ne da lectii de moralitate pe la tv! Un mitoman misogin!

  • Reply
    Constantin
    19 septembrie 2012 at 11:24

    Imi cer scuze ca acest comentariu nu se refera strict la subiectul postat de d-voastra dar platesc un abonament la CATV care cuprinde si posturi ca Antena3 pe care am fost nevoit sa-l scot benevol din grila acum trei ani cand toti moderatorii A3 si-au indreptat tunurile pe Basescu si PDL.Nu pot sa spun ca toate emisiunile au fost lipsite de substanta dar cand spui ca Basescu este vinovat ca ploua prea abundent sau cand autoritatile locale nu au reactionat prompt la zapada acelasi Basescu era vinovat si multe alte exemple, deja a fost prea mult.Dar motivul real pentru care scriu este ca detin o gospodarie prevazuta cu fosa septica proprie si de trei ani nu pot produce atata ingrasamant natural si cred ca si firma care se ocupa cu vidanjarea risca sa falimenteze pentru ca trepadusii de la A3 se dovedesc a fi foarte flamanzi.Stiu ca abordarea nu este prea literara si imi cer scuze strict de la d-voastra dar am vrut sa exemplific starile pe care le genereaza acesti asa zisi oameni de televiziune multora dintre noi cand ne catalogheaza drept râme,retardaţi si in multe alte feluri doar pentru ca nu impartasim aceleasi convingeri cu Felix si pe deasupra ii mai si platim ca sa ne jigneasca.Vad ca USL-istii sunt foarte disperati sa castige parlamentarele de au inceput sa „dea din casa” guvernului.Ca sa dovedeasca impartialitatea caracteristica unui post de stiri ar fi trebuit sa faca o paralela cu cheltuielile facute de guvernul Tariceanu sau cu Nastase,cand nu prea se puteau manifesta oamenii de presa dar s-a uitat.Inca o data imi cer scuze pentru limbajul aluzionist,daca pot sa spun asa.

  • Reply
    PupBăs
    19 septembrie 2012 at 11:42

    .

  • Reply
    Viorel
    19 septembrie 2012 at 12:26

    SI DE LA CAPAT! CAPUL LUI SOVA! MERGEM PANA LA CAPAT! SOVA, ASTA E DOAR INCEPUTUL!

  • Reply
    Viorel
    19 septembrie 2012 at 12:29

    cum? Poze din viata personala ?? Waaaw:)))) cum?? Aspecte interesante!:)))) umbla cu mai multe odata?:)))) suntem consternati!

  • Reply
    Alexandra
    19 septembrie 2012 at 13:45

    Doua pagini!… 🙂
    Ei, acum pe bune daca a promis ca te da si nu te da are o problema!

  • Reply
    a disparut diploma de la paris!!!
    19 septembrie 2012 at 14:23

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/sova-si-a-scos-diploma-de-la-paris-din-cv-277739.html :)))))))))))))))))))))))))))

  • Reply
    bbc
    19 septembrie 2012 at 14:25

    Sova este tipul impostorului caruia ii place sa se impopotoneze cu tot feluri de titluri care la urma se dovedesc ca nu le are . Chestia ca le-a sters din CV , nu-l face mai cinstit si onest, ba din contra dovedeste ,,ca este impostor si mincinos ” cu acte in regula!!!!!!!

  • Reply
    Prisăcariu: Șova să mă dea în judecată din pușcărie,ca să poată ieși la plimbare | Pagina de Politică | Parte din familia RV
    13 august 2014 at 18:37

    […] „Sfat pentru penibilul Dan Șova: mai bine mă dă în judecată, cum mi-a promis acum doi ani (dacă tot nu a făcut-o pînă acum), după ce intră la pîrnaie, ca să aibă ocazia să iasă la plimbare cînd va fi chemat la instanță să demonstreze că sînt nebun”, a scris Prisăcariu pe Facebook, făcând trimitere la o situație din septembrie 2012. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *