Domnule Șova, faceți publică diploma obținută la Paris

Abia ce i-am adăugat în CV lui Dan Șova o nouă calificare (cea de plastograf al propriilor diplome), că a mai apărut o bubă: Șova a omis să menționeze în proaspătul lui CV un curs de la EBF (Școala de Formare a Baroului din Paris) (amănunte, aici).
Curios, cum mă știți, am luat legătura cu EBF, în speranța că măcar diploma asta o fi obținut-o Șova. Răspunsul EBF, însă, îmi spune că nu-mi poate spune nimic fără autorizarea lui Șova personal (sau, ca să citez din răspunsul primit – pe care-l aveți și mai jos, în captură foto – : „Nous ne sommes pas en mesure de vous répondre. En effet, une autorisation des personnes concernées par la demande est nécessaire”.

Întrucît, însă, după părerea ministrului Dan Șova sînt „nebun”, mi-e greu să cred că voi obține vreo autorizarea din partea dumnealui să consult diploma de la EBF pe care a invocat-o. Așadar, domnule Șova, acum e momentul să fiți transparent: publicați diploma pe care o aveți de la Școala de Formare a Baroului din Paris. Pe care, desigur, o aveți. Vă mulțumesc!

You May also Like...

Cum se freacă comandamenta de iarnă în București
27 decembrie 2010
De ce nu ar trebui ca Ioana Tăriceanu să ceară prea mult la partaj
20 august 2011
Despre proștii nepuntincioși și logica lor șchioapă
25 martie 2011
107 Comments
  • Reply
    Alexandra
    19 septembrie 2012 at 18:30

    poate trebuie alt fel de autorizatie, accesul la informatii fiind liber si nebunia petentului nefiind dovedita!
    🙂

    • Reply
      Alexandra
      19 septembrie 2012 at 18:34

      azi dimineata iarasi acces blocat PAGE LOAD ERROR

  • Reply
    Nasu
    19 septembrie 2012 at 20:20

    catalin , intra repede aici si fa o poza!! mama lui dan sova a terminat in 1994 acelasi cursuri la paris!!! Nu da drumul la comenariu pana n reusesti sa faci ce ti-am zis!! deci, baietasul asta face TOTUL DAR ABSOLUT TOTUL NUMAI PE PILE SI PE BANI! NIMIC NIMIC P CAPUL LUI!!!! SA II FIE USINE!!
    http://www.legal500.com/firms/12237-nestor-nestor-diculescu-kingston-petersen/offices/13851-bucharest/lawyers/51766
    Ana Diculescu-Sova
    Tel:+40 21 201 12 00Email:ana.diculescu@nndkp.ro.
    Work Department
    Dispute Resolution.
    Position
    Ana Diculescu-Sova is a Senior Partner heading NNDKP’s Dispute Resolution Department. Her practice covers a wide array of complex matters in civil, commercial, competition and fiscal law. Her undisputed litigation expertise is recognized both at local and international level by clients, competitors and most renowned international legal guides. For the past thirty-six years, Mrs. Diculescu-Sova has successfully represented clients in virtually all major court cases in Romania. She was formally acknowledged as one of Romania’s best litigators by the entire business community, winning the “Best Lawyer” Award at a prestigious national gala.
    Career
    Ana Diculescu-Sova was the founder of „Ana Diculescu” Law Office, which merged in 2001 with Nestor Nestor Kingston Petersen to create Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen. Mrs. Diculescu-Sova held significant positions such as ad-hoc Judge for the European Court of Human Rights and currently acts as a Counselor with the Bucharest Bar and with the National Association of the Romanian Bars.
    Languages
    Ana Diculescu-Sova is a fluent French speaker.
    Member
    Ana Diculescu-Sova is a member of the Bucharest Bar and of the International Union of Lawyers.
    Education
    Ana Diculescu-Sova graduated from the University of Bucharest Law School in 1976 and was a professional Intern at the Paris Bar in 1994. She also obtained a post-graduate diploma in Private Law from the University of Bucharest in 1998.

    • Reply
      prisacariu
      19 septembrie 2012 at 23:20

      ana diculescu sova este o avocata cu reputatie, nu cred ca are vreo legatura cu dan sova. din cite stiu, dan sova e fiul ei vitreg, dar are o relatie foarte rece cu mama adoptiva

      • Reply
        daniela
        19 septembrie 2012 at 23:36

        gresiti, d-le catalin.diculescu sova l-a propulsat pe dan in avocatura si evident in afaceri! tin legatura si chiar il sfatuieste in continuare! ea l-a crescut pe dan, dupa ce acesta si sora lui ana maria, au ramas fara mama. Ca el are probleme psihice nu e vina femeii. Ea a incercat sa faca OM din el dar se vede ca nu a avut din cine. Gunoaiele nu pot sa isi schimbe niciodata caracterul pt ca NU IL AU! !

        • Reply
          prisacariu
          19 septembrie 2012 at 23:44

          tot ce se poate, dar nu cred ca ana diculescu sova trebuie introdusa in povestea asta cu care nu are nici o legatura

          • crina
            19 septembrie 2012 at 23:53

            eu stiu ca dan o barfeste pe femeia grav in cercurile lui de prieteni si ca si vali o renega si nu se suporta una pe alta, vali fiind un fel de producatoare prin bruxelles. Cauta numai relatii cu barbati cu bani si il inseala pe sova pe rupte. Dar ptr ca are nevoie de serviciile ei si o foloseste, o tine de forma ca el are o armata de tarfulite prin bucuresti. cu vali doar face niste afaceri cu fonduri de la UE si ca rasplata o duce prin vacanta pe ici pe colo. Ce om e ala care in 20 de ani de relatie nu e in stare sa si-o asume ? Va dati seama ce lipsa de caracter are acest personaj????

          • prisacariu
            20 septembrie 2012 at 0:11

            nu cred ca relatiile personale ale lui sova au legatura cu impostura academica

          • Alexandra
            20 septembrie 2012 at 13:39

            de acord!

          • Paul
            22 septembrie 2012 at 13:04

            Si nici mostenirea genetica!!!!
            Culmea, are niste parinti demni de tot respectul….
            Cred ca explicatia o gasim in accidentul nuclear de la Cernobil din 1986. In anul ala, Dan Sova avea 13 ani (ghinion curat!). Poate ca o fi iesit in curtea scolii, sa joace un baschet in ziua de 27 aprilie 1986, cand norul radioactiv a traversat Romania.
            Si de atunci………..

          • Alexandra
            22 septembrie 2012 at 14:44

            🙂

        • Reply
          Maria
          12 noiembrie 2014 at 10:03

          minciuna, mare minciuna, nu l-a crescut pe Dan, si nu are nici o legatura cu educatia lui.

      • Reply
        Daniel
        20 septembrie 2012 at 0:15

        Am dat examenul la INPPA (Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor) cu d-na Sova. Examenul de admitere in Barou l-am dat in cadrul acestui program. Relevant insa nu este ce am facut eu ci faptul ca d-na Sova il lauda pe Dan Sova si din genial nu il scotea. Este o femeie dedicata meseriei pe care o are si ii port toata admiratia insa fiul domniei sale este un impostor. Nu stiu ce scuza ar putea avea fata de mama lui, adoptiva sau nu, pentru mizeria in care s-a bagat.
        In fine, la un presedinte interimar/sef al Senatului repetent, la un sef al Camerei deputatilor repetent, la un prim ministru plagiator, mai incapea si un impostor in persoana lui Dan Sova. USL-ul condus de acesti domni reprezinta astazi Romania. Pacat.

  • Reply
    Monica Abrudan
    19 septembrie 2012 at 20:58

    D -le Prisacariu , va implor : sa nu renuntati in a-l demasca in continuare pe Sova ,si sa fiti mai putin ” amabil” si ” cilivizat” cind i va adresati, sau cind scrieti despre el. Este abject si penibil ce-a facut , si nu mai putin abject cum se poarta in continuare. De unde si inutilitatea de-a-l trata decent.
    Ponta si Sova sint doi jalnici si frustrati , lucru care n-ar trebui sa ma/ne priveasca atita vreme cit n-ar ocupa asemenea functii. Traiesc in strainatae de 20 de ani si chiar nu mai am nici un fel de intelegere pentru asemenea oameni si fapte. Si din vara, de cind cu ” sinuciderea” lui Nastase, am renuntat sa mai spun celor care ma intreba , de unde vin.
    Si va conjur sa va uniti cu cei care cred si vad lucrurile ca si noi, sa NU lasati lucrurile la nivelul acesta ” romanesc” . Adica vorbarie si analiza , excelent facute ,de altfel, dar fara finalitate. O meteahna eminamente romaneasca, pe care sint in NEPUTINTA de-a o explica celor din jurul meu. Si mi-am invatat si copilul, nascut aici, ca sint situatii in viata cind nu e neaparat o mindrie sa-ti declari radacinile.
    Succes IMENS si felicitari pentru demersul dumneavoastra.
    Monica Abrudan.

    • Reply
      Maria
      12 noiembrie 2014 at 10:06

      daca nu va intereseaza de ce comentati?Ma intreb cine este mai frustrat?Nu stiti nimic, , dar nimic, este ridicol tot ce scrieti despre acesti oameni, nu stiti absolut nimic, despre nici unul din ei.Rusine

  • Reply
    Nicolae
    19 septembrie 2012 at 21:42

    Don Catalin, eu cred ca n-aveti subiecte. Pai, daca iese la interval cu diploma, d.stra o sa-i cititi dizertatia si hooopa, plagiatul. Eu, in locul locul lui, (slava Domnului ca nu m-a pedepsit) as scoate din CV si facultatea.

  • Reply
    Viorel
    19 septembrie 2012 at 22:25

    DAN SOVA ESTE UN IMPOSTOR ; UN MANIAC DE SMSURI; UN OBSEDAT DE C..VE DE DOROBANTI! ESTE UN PERSONAJ CU GRAVE PROBLEME PSIHICE CU ACCENTE DE SCHIZOFRENIE CRONICA!

  • Reply
    Viorel
    19 septembrie 2012 at 22:27

    Si va felicit pentru demers si nu il lasati! Mergeti inainte pana ii taiati din TUPEUL ordinar de care da dovada!FELICITARI!

  • Reply
    dana
    19 septembrie 2012 at 22:40

    ooooo!!! daaaa!!! :)))) isi da mereu sms-uri cu fetitele in timpul talk showurilor! daca il urmariti va veti convinge ! e dus cu capul asta nu e sanatos cu capul. Are o privire de om tulburat cu mintea. Vom scapa de sova in curand!

  • Reply
    Elisabeta
    19 septembrie 2012 at 22:41

    Dupa cum vedem diplomele d-lui Sova cad una dupa alta. In fapt, dupa ceea ce a spus despre Holocaust ar trebui sa scoata si Facultatea de Istorie (si chiar Fac. de Drept) din CV.
    Asemenea oameni nu au ce cauta in conducerea acestei tari. Multumiri pentru efortul Dvs. de a scoate la iveala aceste falsuri grosolane.
    In continuarea demersului facut de Dvs., cred ca ar fi foarte interesant daca cineva ar verifica teza de doctorat a d-lui Sova.
    Pot fi identificate (pana acum) cateva elemente comune intre destinele „doctorale” ale celor doi tineri politicieni: dr. Sova si dr. Ponta:
    – ambele teze au fost sustinute la Facultatea de Drept a UB;
    – sustinerea a avut loc cam in aceeasi perioada (2003/2005);
    – titlul tezelor celor doi concureaza puternic la banalitate si generalitate (Fiscalitatea aplicabila societatilor comerciale vs Curtea Penala Internationala);
    – ambii au obtinut distinctii pentru tezele de doctorat – avantaj d-l dr. Ponta care a obtinut – „Summa cum laudae” vs. d-l Sova – „Cum laudae”.
    Ma gandesc ca logic ar fi ca similitudinile sa mearga si la metoda de elaborare a tezelor (“copy/paste”). Daca o teza care obtine calificativul „Summa cum laudae” este un plagiat „covarsitor”, se poate pune intrebarea cum este o teza care a obtinut numai distinctia „Cum laudae”.

    • Reply
      da
      19 septembrie 2012 at 22:58

      Sova e atat de prost ca nu cred ca si-a scris el teza de doctorat asa cum nici nu a fost in stare sa dea un examen la LSE pt ca el nici macar engleza nu o intelege bine, dar sa mai si sustina vreun examen??

  • Reply
    elan
    19 septembrie 2012 at 23:47

    circula vorba prin targ ca sova astae obsedat sexual si ca dezvolta obsesii pt fetele care il resping si nu il accepta motiv pt care devine excesiv de paranoic si agresiv si razbunator !!!

  • Reply
    Vanda
    20 septembrie 2012 at 1:08

    Are. Vali ca si alte persoane sunt cele care ii scriu lucrarile! El pe capul lui nu e in stare si nici engleza nu o vorbeste bine iar la scris e mediocru! Dan sova se foloseste de toata lumea iar cand cineva ajunge sa il cunoasca exact asa cum e si nu il accepta si se simte respins, devine turbat de paranoia, razbunator si malefic! Isi face scenarii , isi imagineaza ce si-ar dori el sa se intample si de aceea credsi sunt de acord ca acest individ, un gunoi din puctul meu de vedere, trebuie demascat si aratat lumii cine e el cu adevarat! Asta in prima faza, apoi vor iesi si lucruri din viata lui privata la suprafata ca sa se convinga lumea ce caracter infect si duplicitar de cea mao joasa speta are acest ins cu apucaturi schizofrenice./

    • Reply
      Maria
      12 noiembrie 2014 at 10:19

      Stimata Vanda, sigur ca esti altcineva, si ar fi bine sa iti vezi de treaba, nu i-a scris nimeni lucrarile, mai ales Vali, ce gluma sinistra, ar vrea ea sa fie capabila de asa ceva, dar nu .Ce ar fi daca a-ti scrie fiecare despre voi insiva si sa ii lasati pe altii sa doarma lonistiti.
      Cine mai este si acest domn Prisacaru, parca ar fi un bos de harem, si asculta toate femeile acestea fara ocupatie corbind despre barbati la care nu au ajuns, dar tare ar fi vrut.Poate au trecut pe acolo asa intimplator , va inteleg dragele mele, este tare neplacut, sa nu te mai sune, macar inca o data, poate nici nu stie cu cine s-a distrat.Asa sunt barbatii , bine ar fi sa ii lasati in pace si sa va faceti vietile voastre,ce v-ar mai place sa fie osedat de voi NU???
      dragalaselor, sunteti tare scriboase uneori, dar asta este viata, de ce v-ati dus asa ca niste giste , fara sa va prezentati macar , sa tina omul minte cu cine a fost.In ceea ce priveste viata , si studiile lui Dan , ar fi bine sa nu mai scrieti ca sunteti ingrozitoare, nu ctiti nimic,, dar nimic,si Dl. Prisacaru care inventeaza atitea minciuni, nu imi vine sa cred.cum este posibil?

  • Reply
    Alecsa
    20 septembrie 2012 at 5:54

    1. Nu sunteti nebun.
    2. Cu omuletul asta ceva nu este in ordine…ceva e asa de fals in el, incat imi ziceam intr-o vreme ca o fi vreo cartita, ceva, ca s-a pus sa sape orice initiatiava a propriului partid. Oricum, ceva este de un fals tipator in el…ramane de vazut ce.

  • Reply
    traian
    20 septembrie 2012 at 7:24

    D-le Catalin,
    Dar nu puteti sa va fabricati si d-voastra o autorizatie din partea susnumitului?Cred ca e mult mai usor decat o lucrare de doctorat.

    • Reply
      viorel
      20 septembrie 2012 at 13:57

      Ai vrea tu sa fii mariner, baiete! Dar tu inca mai crezi ca sova si-a scris el insusi teza si ca e autentica?ma cam indoiesc, dar sigur e din vina lui traienel impostura academica a lui sova. cica a avut-o pe udrea „colaboratoare ” la redactarea tezei si a cv ului si de ciuda i-o trage traienel acuma:))) bai, ticalosilor, reveniti-va!! Sova nici macar nu reprezinta o tinta ptr base! Se face el singurel de cacao, fara sa se mai investeasca resurse in toti prostii!

  • Reply
    Cristi
    20 septembrie 2012 at 11:32

    sova se lauda ca e exigent! adica nu umbla cu orice c..va!!;)))))

  • Reply
    CRISTIAN ALDEA
    20 septembrie 2012 at 12:34

    Cand vei vedea ca dusmanii tai,lovindu-te,pierd si se fac de ras,ticalosi sau prosti,sa stii ca asta e cea mai buna dovada ca esti un om cinstit si puternic. Iti multumim pt. accept!

    • Reply
      Doina
      20 septembrie 2012 at 13:06

      MINCIUNA RAMANE MINCIUNA SI SOVA A SCRIS NEGRU PE ALB CA EL ARE MASTER LA LONDRA!!!!! CORECT CE ZICI CA ATUNCI CAND SOVA A FOST PRINS CU MINCIUNA PE FATA DE A VAZUT O TARA INTREAGA, CATALIN A RAMAS UN OM CINSTIT SI PUTERNIC, CEEA CE NU SE POATE SPUNE DESPRE SOVA NICICUM!IAR TICALOSUL DE SOVA A PIERDUT!! CU TOATE EFORTURILE SALE PRIN CARE NU A PUTUT DEMONSTRA MAI MULT DECAT CA E UN MITOMAN CRONIC PLIN DE NEBUNIE!! ATAT POATE SOVA! SPECTACOL IEFTIN DE MASCARICI NEBUN!

    • Reply
      dora
      20 septembrie 2012 at 13:09

      Dle aldea iar cand vom vedea si pozele cu pitipoancele cu care umbla sova noaptea ce o sa mai argumenteze ca toti suntem niste nebuni? Eu zic ca omu are nevoie grabnica de ajutor specializat! Rugati-l sa consulte un psihiatru!Poate se mai poate face ceva, ca-i baiat tanar.

      • Reply
        Maria
        12 noiembrie 2014 at 10:30

        de ce ma rog, are nevoie de un psihiatru ca umbla cu pitipoance noaptea, nu credti ca este normal?
        Cam ce a-ti vrea sa faca ? Self service?
        Eu cred ca este normal sa gasesti ceva care iti place si sa iti rezolvi problema, nu sa te dai la colege, sau la femei care eventual ar vrea sa ramina pe capul lui pentru o distractie de citeva ore>
        El este cu Vali, si in rest, ca milioane de barbati normali, se duce cu pitipoance.
        Daca sunteti geloase, iesiti din armura voastra de femei cumsecade, si poate aveti noroc, dar nu cred, sunteti prea urite, ca altfel nu a-ti avea timp sa scrieti pe internet, despre Sova, a-ti fi si voi ocupate cu um om cu care sa va simtiti bine, dar se vede treaba ca nu se uita la voi nimeni. Este tare trist, sa stai si sa iti imaginezi ce rau si bolnav este cineva despre care nu stii nimic, decit ca este un barbat foarte prezentabil, si ce sa maispun sta cu o femeie de 20 de ani, nu parca nu este chiar asa de anormal, cu voi cine sta???Nimeni, si nici nu o sa stea ca sunteti pline de venin, si mai ales tare proaste.

  • Reply
    Doina
    20 septembrie 2012 at 12:55

    are relevanta viata personala ptr ca orice persoana publica este „condamnata” sa isi asume viata privata, mai ales atunci cand vorbim de un demnitar aflat in fruntea tarii. Aspectele din viata privata spun fff multe despre caracterul persoanei , educatia, corectitudinea, fidelitatea sa!! Se pare ca la dl dan sova acestea sunt cam pe minus! Trebuie sa isi asume tot ceea ce face si zice daca pretinde ca e responsabil, dar nu e! Iar caracterul sau lasa de dorit.

  • Reply
    Alex
    20 septembrie 2012 at 13:13

    cand mai multi iti spunca esti beat du-te omule si te culca si laaaaaasaaaaa-neee laaaasaaaaa-neeee

  • Reply
    viorel
    20 septembrie 2012 at 14:25

    Am si eu un comentariiu de facut dupa ce am citit art din RL: SOVA, IMPUSCA-TE!!! ESTI ATAT DE PENIBIL INCAT NE-AI UMPLUT DE GREATA, MITOMAN CU TUPEU!!!! de cand sunt cv-urile de doua feluri: politic si profesional? Zau dar asta bu stiam! Atunci nu mai fa nici tu, penubilule, referinta la peofesia ta de avocat si de cei 15 ani petrecuti la bara cu care te lauzi prin toate emisiunile , dar uiti sa spui si cate procese ai pierdut, asa, cam70%:)))) jenantule, vorbeste, atunci, doar din pct de vedere al masterelor tale incepute si nefrecventate ca e mai importanta distractia ptr tine decat scoala! Iar in privinta LSE, nu va faceti o impresie atat de grozava, ca , cam orice prost cu cascaval si ceva engleza dar nu de nivel super , se poate inscrie!! Dovada:? insusi dan sova!!impostorul plastograf;))))

    • Reply
      Constantin
      20 septembrie 2012 at 15:49

      Eu as merge cu rationamentul mai departe si as spune ca avocati cu o moralitate ca a astuia ar putea sa fie suspectati de „intelegeri” cu partea adversa si de aici si procentul mare de pierderi de procese.

  • Reply
    Constantin
    20 septembrie 2012 at 15:42

    Dupa ce traduci textul poti trage concluzia ca presa franceza ar putea sa fie cenzurata ceea ce este fals.Eu cred ca sunt informati de scandalurile gen „dottore” si „LLM” si ca sa evite dezintegrarea actualului guvern roman incearca sa taraganeze producerea inevitabilului.Daca exista o institutie la nivel UE care sa impuna niste reguli de conduita morala ar trebui somata sa ia atitudine fata de aceste cazuri fiindca institutia bunului simt si a neimposturii din Romania a disparut cu desavarsire de cand avem ministri ca Liviu Pop si Ecaterina Andronescu care ar fi trebuit sa se autosesizeze.Comentam dar ne putem imagina ce viitori procurori si judecatori ies de pe mana unui profesor ca Dan Sova?

  • Reply
    Alexa
    20 septembrie 2012 at 16:41

    Nu ati inteles ca tot ce a „urmat” impostorul sova de la gradinita in sus a fost cel mai tare din sud-estul europei si ajungand ca si prestigiu la nivel mondial?:)))) london school??? Ooooo!!!! Cea mai tare din parcare unde toti chelnerii cu bani pot ajunge! Mai tari ca sova ca aia au si diploma la urma; impostorul dan sova plastograf;))))) RUSINE BAAI DANDEEE BAAI!SA ITI FIE RUSINE!!

  • Reply
    SOVA DE TOT RASU:))))))
    20 septembrie 2012 at 16:52

    http://www.kmkz.ro/de_ras/absolut-toate-glumele-despre-dan-sova/

  • Reply
    Constantin
    20 septembrie 2012 at 20:09

    Domnule Ponta!Daca ati trecut atat de elegant peste scandalul cu plagiatul eu cred ca ar trebui sa nu va mai „coborati” la un asemenea nivel si sa va aratati afectat de declaratiile opozantilor cand sunt atatea promisiuni de tinut,din perioada in care erati in opozitie,si acum aveti si parghiile necesare pentru a le indeplini.Sunt sigur ca majoritatea comentatorilor de pe acest blog asteapta cu nerabdare sa vina cu idei constructive la orice subiect pe care-l veti posta si se va referi la planul de guvernare si mai ales la accesarea cator mai multe procente din fondurile europene care ne sunt puse la dispozitie.Apropo!Ar putea sa-mi spuna cineva cate procente din acei bani au fost accesate din 01.01.2007 si pana in sept.2009 cat ori ati sustinut PNL la guvernare ori ati guvernat cu PDL,ca din sept.2009 si pana in mai 2012,cand ati preluat guvernul,vad pe mai multe posturi tv ca nu s-a accesat mai nimic si se scoate cu obstinatie acest lucru in evidenta.Dupa cum ati constatat si singur,Monica Macovei este perceputa ca dusman al romanilor,chiar daca mai avea putin si ridica MCV de pe justitie si intram si noi in Schengen,asa ca nu este cazul sa va mai pierdeti timpul cu emanatiile dumneaei si sa valorificati mai temeinic timpul ramas pentru accesarea acelor bani.Va dau acest sfat deoarece,daca Basescu a reusit sa-si faca dusmani pe toti bugetarii dupa renumitele taieri,d-voastra riscati sa va ridicati in cap tot sectorul privat si mai apoi pe toti romanii daca veti promova mariri de taxe si impozite,adaugate la devalorizarea leului si la marirea preturilor la aproape toate produsele.La cat de mult deplangeti soarta poporului roman oare n-ar fi fost mai indicat sa va intalniti intr-un loc mai auster pentru a imparti scaunelele din parlament ca doar ati vazut ce efect negativ a avut Elena Udrea asupra imaginii propriului guvern,pe cand isi defila garderoba de pantofi si de posete.Credeti ca odata cu venirea USL la putere a adormit si simtul critic al „beneficiarilor” austeritatii sau nu va pasa catusi de putin?Acesta este un comentariu ce nu-mi este postat pe blogul lui Ponta.Am sa-i dau „copy-paste” pana-l posteaza,tocmai ce-am vazut eficienta operatiei,stiti,sunt mai incet la minte.

  • Reply
    Ochiul Drept
    21 septembrie 2012 at 2:12

    Lansez o provocare, aici, tuturor celor care postează (cel puțin) pe blogul ăsta: haideți să încercăm să nu mai folosim tot felul de epitete și invective la adresa nimănui – nici în „dialogurile” dintre noi, nici în comentariile legate de indiferent cine. E plin netul de porcării, de dueluri urâte și inutile între participanții la orice discuție. Nu e constructiv deloc, ba chiar dimpotrivă!
    Haideți să încercăm să nu mai punem nimănui diagnostice ca, de exemplu, cele puse lui Șova, mai sus: „el are probleme psihice”, „ESTE UN PERSONAJ CU GRAVE PROBLEME PSIHICE CU ACCENTE DE SCHIZOFRENIE CRONICA”, „e dus cu capul asta nu e sanatos cu capul” etc., nici măcar dacă suntem de specialitate și respectivul ne este pacient (obligația de păstrare a confidențialității!).
    De ce trebuie întotdeauna să apară atacuri la persoană și jigniri? Vi se pare că astea dau mai multă greutate unor afirmații decât ar face-o unele eventuale argumente / dovezi?
    De exemplu, întregul comentariul postat de [crina – septembrie 19, 2012 la 11:53 pm] aduce doar acuzații, atât la adresa lui Șova, cât și a prietenei lui. OK, nu ne place de Șova, mai ales că a făcut ce-a făcut (dovedit!) cu CV-ul ăla. Dar, crina, o fi corect să-i băgăm așa, omului, mortul în casă, fără o cât de mică referire la vreo dovadă sau vreun martor, concret? Personal, nu mi se pare corect, dar ne ascundem sub umbrela anonimatului și ni se fâlfâie, aici ne e permis orice, că nu răspundem în fața nimănui. Totuși, unii mai avem oglinzi pe-acasă, nu?
    Trag nădejdea că, poate, dacă ne-am strădui să fim ceva mai obiectivi și puțin mai binecrescuți în postările astea, ne-am da seama că putem spune ceea ce avem de spus și sub o altă formă, un pic mai elegantă, nerenunțând la fair-play. Am avea, astfel, o șansă să comunicăm, să schimbăm informații, să dialogăm cu adevărat. Și am fi mult mai câștigați. Părerea mea!
    Încercăm?

    • Reply
      Crina
      21 septembrie 2012 at 8:17

      Dan sova este un om cu probleme psihice pe care unii dintre noi le si cunosc lr si pot demonstra! Asa ca da-mi voie sa imi mentin parerea!

      • Reply
        Ochiul Drept
        21 septembrie 2012 at 10:02

        Îți dau voie să faci absolut orice vrei tu :). Dar, fără să și faci demonstrația pe care zici că poți s-o faci, nu prea e corect să-ți și spui părerea în felul în care ai făcut-o, chiar dacă ai tot dreptul să ți-o menții… Atâta tot.

    • Reply
      Alexandra
      21 septembrie 2012 at 21:03

      OK 🙂 …Mai intai de la cei care aveau grija neputand altfel!

    • Reply
      Paul
      22 septembrie 2012 at 11:50

      Sunt obiectiv si ma straduiesc sa ma exprim decent. Daca nu-mi iese rezultatul dorit de tine, este pentru ca de 23 de ani ma tot straduiesc sa fiu obiectiv si sa ma exprim decent: oboseala isi spune cuvantul si ratez din ce in ce mai des obiectivul.
      Nu cred ca impotriva orcilor lui Dogaru poti lupta cu articole din contributors.ro. E absurd. Astia, daca au ocazia, iti dau cu bata in cap.
      Nu il cunosc pe Dan Sova decat de la TV, dar sunt 100% de acord cu Crina: e un psihopat ordinar, este unul din cei care au „gandit” revolutia borfasilor din vara aceasta. Eu personal l-as impusca pentru ceea ce a facut anti-politic (nu politic) in vara asta. Dar nu-mi permite legea sa fac asta.
      Daca te apuci sa-i numeri, sunt cateva mii (5-6.000) de creaturi bipede care, de 23 de ani, ne tin pe loc in minciuna, escrocherie, furt si saracie. Unul dintre ei, tinerel proaspat, este Dan Sova. M-am saturat sa stau pe loc din cauza a 5.000 de psihopati tembeli care au obsesii sexuale si fura ca sa-si plateasca curvele.
      Punct.

      • Reply
        Alexandra
        22 septembrie 2012 at 16:54

        De cele mai multe ori inca iti reuseste!…”Scaparile de sub control” au si ele rolul lor uneori benefic, deci e in regula 🙂
        Nu stim cine e creierul ingineriei legislative a recentei” revolutii „, mi-e greu sa spun ce ar merita!
        O duminica frumoasa

  • Reply
    anda
    23 septembrie 2012 at 13:10

    in albumul de foto a lui sova, la vizita in orasul corabia(144 de poze) la a 53 a poza numarand de la sfarsit, veti vedea ce compliment primeste de la claire dan, una dintre amantele lui sova! intrand pe profilul ei si cautand la „abonati” il veti gasi si pe stimabilul , onoratul domn’ ministru plin de preocupari majore privind soarta tarii, abonat la aceasta pitipoanca de dorobanti! evident ca el si-a ascuns lista cu abonari ale sale din profilul sau de fb ca sa nu se vada ca el are asemenea obsesii! va rog sa ii fotografiati profilul cu abonati lui claire dan, ca asta, sova, e in stare sa minta cu vehemneta si acelasi tupeu nesimtit ca el nici nu o cunoaste! cam astea sunt preocuparile acestui individ si obsesiile lui pentru dorobantiste!

  • Reply
    Paul
    23 septembrie 2012 at 13:11

    De mult timp USL-ul asta semana cu un furuncul, ce tot aduna puroi. Astazi, cu racolarea in PSD a latrinistei3 Gabriela Firea, furunculul a capatat si mot, semn clar ca buba se va sparge in curand. 😀
    Intr-o conferinta de presa de toata clisma, ce s-a vrut a strica duminica asta frumoasa a multor romani, posesori de cap nu doar ca sa nu-i ploua in gat, gunoiul vocal Firea ne-a destainuit zambind simpatiile ei social-democrate, de parca ar fi banuit-o cineva vreodata de simpatii crestin-democrate! („Ochiul Drept” se va supara din nou, indignat de jignirile gratuite de pe net. Tin sa-i precizez ca am numit-o pe Doamna Prostituata Firea ” gunoi vocal” si nu „curva vocala”, pastrand astfel decenta, chiar si in detrimentul obiectivitatii….)
    Gabriela Firea a tinut sa ne precizeze si ca e membra a Uniunii Scriitorilor. Eu, ca simplu telespectator, as vrea sa o asigur ca m-a convins, prin prestatiile pe care le-a facut la microfonul a3, ca e mult mai buna la oral. La oral supt toate formele (casazicasa…)!
    Nota: Ce tinuta erecta de proxenet de succes avea Negoita ala, stand in spatele lui Firea….

    • Reply
      Alexandra
      23 septembrie 2012 at 18:27

      🙂 dar daca ar fuziona antena 3 cu USL-ul ar fi o clarificare in plus, nu?! si mai bine cu totii decat pe rand!

  • Reply
    anda
    23 septembrie 2012 at 13:12

    acesta este ADEVARATUL DAN SOVA SI ACEASTEA SUNT PREOCUPARILE LUI CA SI OBSESIA SA PT SMSURI CHIAR SI IN TIMPUL EMISIUNILOR TV! PE LANGA OBSESIA LUI PTR PANARAME IEFTINE!

  • Reply
    Plagiatoru'
    23 septembrie 2012 at 14:12

    Foaie verde laba gistii, Hai sa scriu ceva

    • Reply
      ddd
      24 septembrie 2012 at 1:23

      se pare ca tot ce a facut se va intoarce impotriva lui. lucru manual din plictiseala. Acyma nah e si decontu ptr faptele sale. Mai sunt multe de aratat lumii despre acest mitoman plastograf! Si cu timpu vor iesi multe la suprafata. Pe rand:)

  • Reply
    ddd
    24 septembrie 2012 at 1:19

    din sursa sigura stiu ca sova isi face conturi false de fb si agata fete pe fb. Are si cartele si le da smsuri ca sa nu poata fi santajat cu nr lui oficial. Eu cand am auzit si am vazut am zis clar ca omu asta are niste probleme la mansarda si ca nu e pe treaba lui. Oricum, pacat ca isi va incheia cariera intrun mod extrem de urat si injositor! cel putin asa se zice.

  • Reply
    Claire Dan
    24 septembrie 2012 at 10:33

    o imagine atribuita unui plastograf care ma incanta cu smsuri si cu care m-am sarutat aprinsa fiind de cate prostii am discutat atata timp….:))))))))

  • Reply
    Claire Dan ptDAN SOVA
    24 septembrie 2012 at 10:44

    iar fbul meu este sa ma promovez pe mine . De asta arata ca un fb de c.rve! ca aa atrag cat mai multi clienti printre care si pe ministrul plastograf dan cel sovaielnic! Tariful e confidential la noi pe centura. Intrebati-l pe dan ca va spune el de ce nu a mers mai departe ptr ca de zgarcit ce e la functia lui ma vroia gratis si ne-am oprit la sarutat ca sa vada cate parale fac! De asta sunt invidiata si curtata de mor barbatii adevarati dupe mine! Iar eu la scolile si banii mei si limbile pe care nu mi le scoate nimeni din gura nu ma dau asa ieftin! Sa stii dane ca ai pierdut un mare trofeu! Dar nu al calitatii ca acolo se strangeau banutii, la mine se cheltuie galbenii.!!!!! Imi pare rau ca ai fost prins cu hotia de falsificator ca si eu am fost cu gura proasta si m-am lasat dusa de nas si prinsa.:)))))Din cauza studiilor mele nepracticate mi s-a intamplat! Imi place in doribanti si in bamboo!:)))

  • Reply
    Claire Dan
    24 septembrie 2012 at 14:13

    M-a sunat cevi sa imi spuna ca dan ma iubeste si sa il cred ca d zice asta si ca sa il iert ca ma inseala cu secretara si cu babaciunea de la london school vvs dar ca asta face parte din fisa postului si e o indatorire de serviciu pt nu stiu ce interese politice pe de o parte si materiale banesti pe de alta parte! Nu il iert! Nu vreau! Sa nu mai insiste ca eu fac numai ce vreau eu!

  • Reply
    AN
    24 septembrie 2012 at 20:59

    Va pierdeti vremea , dle prisacariu, cu asa o nulitate precum dan sova! Toti cei destepti au renuntat la el ca si-au dat seama ca e doar un deseu care nu merita nimic in lumea asta! Nici macar sa pui un punct pe undeva! Lasati nebunul sa isi dea in petec , ca in curand vom scapa de el definitiv cu imaginea sifonata cu tot si compromis pe viata! Un retardat tupeist! Asta nu are nimic in creer! Sau poate ca are: bani si parasute! In rest, ZERO! lasati-l in plata Domnului de amarat! Cu bine!

  • Reply
    Alexandru
    25 septembrie 2012 at 23:46

    Pacat ca face ti asemenea legaturi cu o fata decenta care nu are nici o legatura cu subiectele voastre , pacat ca o calca in picioare niste straini care nu cunosc nimic despre ea ,despre studiile ei ,despre parintii ei , pacat ca ii este numele murdarit in asa pamflet. Pitipoanca de ce pt ca a terminat un liceu foarte bun , ptr ca a terminat facultatea de drept , ptr ca a scris ptr un cenaclu literal … De ce sa va luati de o copila , fara nici un sens..

    • Reply
      GOGU
      26 septembrie 2012 at 21:29

      http://www.youtube.com/watch?v=hQvGfRZejwY
      asta e aia pe care o trimite sova la scoala in locul lui si de …inteligenta ce e vorbeste asa de bine engleza????:)))))) se vede ca o preocupa muuult scoala :)) mai mult decat vanatoarea de barbati cu bani de prin tari straine:))))) asta canta in toate limbile.oare in japoneza cum le…canta? :))))) parca sunt niste poze cu ea si cu altu.altu in afara de sova. sigur le-am vazut undeva! poate vor aparea la un moment dat cine stie?!

      • Reply
        cristi
        27 septembrie 2012 at 8:53

        asta nu e navetista aia in calduri care de plictiseala alearga mereu pe avioane unde are comenzi, ba prin anglia , ba pana in belgia, grecia, bucuresti???:)))) halal muiere! sa fii asa o panarama mereu la dispozitia unuia si a altuia….doar pt niste bani….Nasol .rau.:)))))

  • Reply
    Alexandru
    26 septembrie 2012 at 0:01

    Este foarte urat faptu ca folositi numele domnisoarei in comentariile de mai sus ptr a face subiectul mai picant … Este cam acelasi lucru cu un fals in inscrisuri.

    • Reply
      @sova dan alias alexandru
      26 septembrie 2012 at 20:28

      cum? dan sova s-a culcat cu claire dan ca sa o treaca examenele?? asta e obiceiul lui sova. toata facultatea de drept stie asta, ca le agata de pe fb , se intereseaza de nr lor de tel si le scrie de pe alte cartele ca sa nu se prinda ca e el.si cand capata putina incredere in ele atunci le suna si se vad. domnule prisacariu, va aduc zeci de fete care pot depune marturie despre sova si cum procedeaza asta cu studentele! omu e nebun! e un obsedat sexual! se uita la filme porno. asa a povestit o fata la scoala! asta toaya ziua sta pe net de se mira lumea cand are timp.asta nu a muncit o zi in viata lui pe bune.fenteaza si triseaza ca doar asa si-a facut si averea! rusine, plastografe! bine ca a vazut lumea cat esti de lepra! haha

    • Reply
      cristi
      27 septembrie 2012 at 8:50

      cunosc pe CINEVA care isi va bate mereu joc de sova!!! pentru ca il subestimeaza grav. darvarvfi mai bine sa fieignorat dar dupa ce va vedea lumea cine e licheaua asta de dan coman sova! pana atunci, pauza.mai e putinel !!!!

    • Reply
      andra
      27 septembrie 2012 at 9:12

      proasta aia de claire dan nici nu scrie corect in limba romana,de aia nu ma mir ca are si dreptul .ca a trecut prin patul profilor ca si al lui sova ca sa treaca clasa:)))) plin de greseli gramaticale la ea pe fb!! plin ! si numai imagini cu apelative sexuale:))) saraca.are varsta obsesiilor.dar de batranul sova ce sa mai zicem? la anii lui, e cronica treaba.::))))) un labagiu care sta pana noaptea tarziu si se satisface dupa pozele ptipoancelor de pe fb:)))) saracu!

  • Reply
    oana
    26 septembrie 2012 at 21:07

    claire dan a fost una dintre damele de consum ale lui joshua de la bamboo.toata lumea stie asta ca nu mai scapa omu de ea.pana a reusit sa ii prezinte un prieten mai tanar si ala ii dadea bani si rezervarea la mare i-o facuse el sa aiba si el cui sa dea un …nr cand trecea pe acolo pe la mazarica:))))))) claire dan e genu lu sova sau sii al lui.de v,rva ieftina:)))))) si prostuta saracuta:))) sunt multe dovezi ca ea a fost cu joshua ca ala radea de ea ca i proasta:))))

  • Reply
    Alexandru
    26 septembrie 2012 at 23:39

    Nu este nici un fel de dama de consum, e un copil dintr o familie f buna… Cred ca a ti vazut prea multe filme incat acum va faceti propiile filme in cap.

  • Reply
    Alexandru
    26 septembrie 2012 at 23:40

    Nu este nici un fel de dama de consum, e un copil dintr o familie f buna… Cred ca a ti vazut prea multe filme incat acum va faceti propiile filme in cap!

  • Reply
    Alexandru
    26 septembrie 2012 at 23:49

    Cat de penibil ,fata asta merge oriunde cu parintii ei daca nu …este supravegheata oricum indeaproape de ei , bani ptr ce? Cand fata are o situatie f buna materiala :)))) penibil.

    • Reply
      andra
      27 septembrie 2012 at 8:59

      claire dan nu e nicidecum virgina.,dar sova stie cel mai bine!!!:))))) a incercat-o si el pe langa altii care detesta sanii ei de ..plastic:))) are si fetitza obsesiile ei.asa e la parasutite ca ea.se investeste mult in imagine.deh ce preocupari sa aiba gasculita la anii ei. tasu cica ar fi camatar.si provine din nea,m de cefesti:))))).degeaba ai bani daca tu te prostituezi pe un suc si o cazare:”))))) oricum, ne-am lamurit cu sova si gusturile lui.OMU E BOLNAV DE SCHIZOFRENIE SI SIFILISM! CLAR CA LE-A LUAT DE PE LA …VIRGINELE CU CARE UMBLA!:))))

    • Reply
      elena
      27 septembrie 2012 at 13:29

      s-au sfatuit pitzi clara prodacatoarea cu tate de plastic, virginaȘ))) si dan sova ca sa isi scoata de pe fb de la public, abonatii sa nu se mai vada ca sova e abonat la ea :))))))) cata minte si ce preocupari pot avea acesti idioti lipsiti de creer! relax, panaramelor ca e poza facuta:)))))) sa vada lumea cat sunteti de prosti si sova ce preocupari are!! fix de O B S E D A T!! :))))

  • Reply
    ana
    27 septembrie 2012 at 2:58

    Sova ca sova k si a plagiat la CV si minte de rupe pamantul, e treaba lui ce vrea sa faca si ce crede el ca e necesar, isi asuma comentariile pentru ca este persoana publica dupa dorinta lui, dar nu mi se pare in regula ce se vorbeste despre fetele de mai sus. Imi pare rau de saraca fata despre care s au improscat atatea minciuni si mizerii cand ea nu are nici o treaba si nu a facut nimic sa o prinda lumea in vizor! Sunt atatea patzachine despre care sa comentati si v ati gasit tocmai o fata decenta si care nu are nici o legatura cu subiectul sova. E trist ce usor e in ziua de astazi sa improsti numele unui om fara sa ai vre o dovada sau sa fii in cunostinta de cauza…

    • Reply
      CLAIRE DAN
      27 septembrie 2012 at 10:44

      hai mai dane, cum de nu dormi tu la 3 dimi si tocmai ce ai inchis tel de pe care imi dadeaio smsuri si acuma te apuci sa scrii pe comentarii sa dai tu replici ca ai ibsesia asta sa vezi tot ce se zice de tine???:))))) sunt o pitzi de dorobanti se vede claaaaar pe fb ul meu ca nu mi place cartea ci baaaaaniii:)))))))) lasama ca ma descurc.sunt plina de relatii. castelano, , alex, bobi etc.pot depune marturie ca ma pricep si eu cat pot…. ha ha.

      • Reply
        claire dan
        27 septembrie 2012 at 13:33

        And if I’ll have butterflies in my stomach..I will eat some naphthalene 😉 !
        :)))))))))))))

        • Reply
          CD
          27 septembrie 2012 at 14:16

          Incearca sa te abtii sa mai comentezi persoane pe care nu le cunosti si sa aduci daune morale asupra unor oameni de calitate, nu toti traiesc ca tine printre povesti cu „camatari ” etc , nu toti sunt pamfletari fara activitate ca tine ! Unii oameni mai sunt doctori , avocati, 😉 nu toti sunt scriitorasi frustrati neacreditati care viseaza la povesti si subiecte nastrusnice. Ai si tu o diploma de facultate la dosar? sau esti pur si simplu o frustrata care a avut tupeul sa sune cu numar anonim si sa ameninti fata despre care vorbesti mai sus , sa i aduci cuvinte grele si amenintari la viata cand ea nu are nici o vina sau legatura.. tu stii ce e in capul tau ! Ar trebuii sa stii ca orice amenintare in functie de gravitatea ei este pedepsita! Poate citesti si tu un cod penal ceva! dar tu nu stii nici sa scrii, ce pretentii sa avem :)) .. timp ai ca sa faci „proaste ” necunoscute . Foarte bine …aaa si da mai vorbeste mult de tatal ei ca abea asteapta sa te duci la el! te asteapta cu usile deschise chiar la cabinet daca doresti, poate ti da si o trimitere la nebuni, ca in judecata oricum te da daca te gaseste ! o singura fata are si e normal sa aibe grija de ea ca orice tata. Mai bine te ai linistii! In momentul asta inchei subiectul, poti sa nu raspunzi as aprecia sincer!

          • AN
            27 septembrie 2012 at 17:33

            :))))))) nu pot decat sa ma distreZ de prostia unei proaste:)))) virgina cu tate de plastic:))))) agramata si semianalfabeta:))))) claire dan pitzi de dorobanti vedeta de bamboo care manaca mici pe bani:))))))) va dati seama ce imagine au de aparat parasutele;))) cand toti le stiu tariful. Dan sova a recuniscut ca sa culcat cu claire dan si ca nu sau inteles la pret:))) de asta a renuntat la ea! Ca e zgarcit;)))))

          • vali
            27 septembrie 2012 at 18:10

            eu stiu ca doar s-au pipait .ca sova nu plateste tarfulitele!!!!!!!!

          • Bombonel
            27 septembrie 2012 at 20:40

            daca tactu nu si o pune in ..dos , nu trecem pe la el:))) dar sa stii ca noi nu prestam la chelneri,draga! Nici macar la cei care isi trec in cv ca au scoli false pe la londra :)))))))))

    • Reply
      anda
      27 septembrie 2012 at 11:01

      corect! de ce nu ziceti si de secretara lui sova cea care se lauda pe la toata lumea ca e cu el de doi ani??? aia care se imbraca ca o prostituata cand vine la servici si care spune lumii ca o tine sova peste program ca sa ramana doar ei doi si ca el o iubeste si e posesiv cu ea, si de gelos ce e vrea sa stea cat mai mult cu ea la birou.:)))) astea sunt curv.le cu care umbla sova si mananca raha,,,t despre el si ii fac imaginea varza .de ele sa se fereasca ca il compromit si nu de altele care nu i-au pomenit niciodata numele, dar care vor avea …grija de acest labil psihopat!

    • Reply
      olrgan
      27 septembrie 2012 at 11:04

      auzisem si eu ca sova e pedofil si ca umbla cu limba scoasa dupa copile.numai ca acuma nu le mai poti pacali nici pe astea cu doar o ciocolata.

  • Reply
    ion
    27 septembrie 2012 at 9:41

    DAN SOVA E UN PAMFLETAR! PANA SI COLEGII LUI DE PRIN GUVERN RAD DE EL CA E DUS CU CAPUL!!!:)))) SE MINUNEAZA AIA CA E NEBUN SI NU E IN TOATE FACULTATILE MINTALE DE CE TRAZNAI II TRECE PRIN CAP.E CAM MASCARICIU PARTIDULUI DE RAD TOTI DE EL SI PRIN EMISIUNI SI PE LA PARTID PE LA GUVERN CA II PLACE LUI SA ISI PUNA POALELE IN CAP SI E SUBIECT DE ..TELENOVELE! E NEBUN! ASTA E ULTIMA CONCLUZIE A TUTUROR COLEGILOR LUI .!!! SI MAI MICI DAR SI MAI MARI!! DE ASTA NU IL IA NIMENI IN SERIOS !, MAI ALES!

  • Reply
    ion
    27 septembrie 2012 at 9:48

    DOAR UN NAIV CA DAN SOVA CARE SE BARFESTE INCLUSIV PE EL INSUSI DE RADE LUMEA DE EL CA A AJUNS DE CIRC, POATE CREDE CA CLARA DAN E O VIRGINA CU SANI DE PLASTIC:))))))) DAR , EL, SARACUTU LA MINTEA LUI…..VA SUNA MAINE POIMAINE LA USA LU TASU SA SE PLANGA CA FISA E NEBUNA SI CA DOAR EL E SANATOS LA CAP:)))))

    • Reply
      ion
      27 septembrie 2012 at 9:49

      AA, NU EL! TRIMITE PE ALTU :))))))

      • Reply
        CD
        27 septembrie 2012 at 14:23

        de ce e nebuna fata ? cand ea neaga cu vehementa legatura dintre cei doi.

        • Reply
          AN
          27 septembrie 2012 at 17:34

          nu e nebuna! Asa e ea din nastere:)))

  • Reply
    @COMANEL
    27 septembrie 2012 at 11:32

    NU UIT! NU IERT!

  • Reply
    simona
    27 septembrie 2012 at 13:43

    nu mai, nu ati inteles!!! vasilica staicu a alergat la bruxelles ca sa ii faca menaju si si-a luat si cascavalu de ziua ei, ca el era ocupat cu secretara si cu pitzi plastificata clara dan, simbolul puritatii si al virginitatii feminine:))))))))) numai de sfinte are parte sova asta! pacat ca e nebun!

  • Reply
    Dragos
    29 septembrie 2012 at 11:17

    de unde sa faca public ceva ce nu detine? bun articol. felicitari.

  • Reply
    amicii
    29 septembrie 2012 at 17:04

    am vazut un comentariu legat de clara dan si vreau sa va spun cateva lucruri despre ea. clara dan a fost studenta la facultatea romano-americana. Nu i-a placut scoala , lipsea frecvent de la ore, a fost prinsa copiind la examene drept pentru care a fost pe lista exmatriculatilor, motiv pentru care si inca unul si mai grav, nu a fost primita in examenul de licenta!! Ii puteti afla situatia scolara de la secretariatul facultatii. Baietii, cei care au cunoscut-o si au avut de-a face cu ea zic ca e o proasta gramada, libidinoasa si ii invita pe toti la ea acasa sa….doarma.mai mult de o data nu ii mai tenteaza sa iasa cu ea si a2-a oara! Este o mincinoasa si laudaroasa si zice multe lucruri de care lumea rade in hohote de prostia ei! Asta e o parte din ceea ce este clara dan! Asa i-a picat si sova in plasa , ea umbland mereu cu mai multi in acelasi timp! Ii place viata de noapte , scoala fiind impracticabila pentru ea! Degeaba ai bani,daca creierul tau este vid!!

    • Reply
      ana b
      30 septembrie 2012 at 17:28

      Nu a fost prinsa niciodata copiind si saraca a avut un accident in urma caruia a stat 6 saptamani la pat nemiscata cu fractura de coloana si vertebra t7 tasata.. daca sunteti chiar asa de curiosi ! ce inseamna sa fi om in ziua de azi sa stai si sa comentezi urat despre persoanele din jurul tau . Nu inteleg ce atata interes ptr domnisoara aceasta … e un copil nu a facut nimic gresit.. de ce e asa importanta ptr a fi dezbatuta ca subiect ? ..”Cel fara de pacat dintre voi sa arunce primul cu piatra”

      • Reply
        @COMANEL
        30 septembrie 2012 at 18:17

        :)))))))))))))))))))))))))))) dar prin cluburi sa danseze pana la 5 dimineata poate, este? voi cere sa se faca o comisie medicala pentru verificarea acestei fete si a diagnosticului pus in urma „accidentului” . a fost cumva, mental?:)))) ia sa vezi tu cati vor intra la parnaie! dar taica su, ma-sa stiu de situatia ei scolara? eu zic ca nu! daaar vor afla! de ce atata agitatie in jurul acestei parasute inculte si plina de prostie? maine, gata! sesizare la ministerul sanatii! multumim pentru idee!

      • Reply
        oana
        30 septembrie 2012 at 18:29

        impresionant! am lacrimat si acum nu ma mai pot opri din plans:))))))

      • Reply
        @danut
        30 septembrie 2012 at 18:42

        dudulet de cate ori ti-am zis ca fii se scrie cu doi „i”!!!!!!!!! oooofff uite asa te dai tu mereu de gol:))))))) si iti pui pielea in saramura pt. toate idioatele!:)))

  • Reply
    andreea
    29 septembrie 2012 at 19:47

    Sunt multe lucruri adevarate despre ce am citit aici despre dan sova. are o reputatie ff proasta pt ca minte mult. Cunosc pe cineva care a vorbit cu el de pe un cont altu decat cel oficial si baiatu ii cerea niste chestii care se fac pe videochat…. Oricum omul asta se vede ca nu e intreg la minte. Ma intreb daca il mai voteaza cineva sau il vor vota prostii care se vor lasa iar pacaliti de acest ins daca nu va merge iar cu punga de bani asa cum a facut acum 4 ani si a dat cate un milion de lei vechi la populatia rroma din colegiul sau! Rusine ca avem asemenea politicieni si ca ne-am legat de gat cu ei si greu greu vom mai scapa pt ca suntem niste naivi si prosti usor de pacalit!

  • Reply
    ana
    30 septembrie 2012 at 11:42

    Nu ma asteptam la o persoana ci verticalitatea oanei stancu , sa fie atat de lingusitoare cu dan sova aseara, in emisiunea exces de putere! Pai , dvs il laudati pe sova ca isi doneaza un salariu doar, cel de parlamentar, ca nu am auzit sa si l doneze si pe cel de ministru, ca si cum ar fi vreun amarat care traieste doar din salariu? Sunteti penibila, stimata doamna oana stancu, dar averea baiatuluo adta este facuta cu bani luati de la noi toti, de la stat, prim jongleriile casei sale de avocatura! Acest personaj , care , de curand a fost descoperit a fi un plastograf, credeti ca merita asemenea laude? Acest baiat , dan sova, are grave probleme psihice! Are cobturi false de fb de pe care agata fete tinere si apoi isi da nr de tel , o cartela, evident, nu cel oficial, si vorbeste cu elw pe sms chiar si in timpul emisiunilor! Are obsesia smsurilor si a tarfulitelor de 23 de ani! Stiati ca skoda de la guvern e folisita de soferul lui care o plimba pe amanta lui dan sova, secretara lui , elena alexandra despre care stie tot senatul si tot guvernul si rad colegii lui de el? Stiati ca dan sova are o relatie de 20 de ani cu vali staicu pe care a bagat-o pe gatul celor de la psd belgia si se duce numai cand are ea chef ca ea e smechera si restul muncesc si se implica, fiind suparati pe ea ca ea vibe doar la poze si cand ii convine? Stiati ca dan sova e un mitoman si ca are probleme de natura psihica, e un misogin si aveti dovezichiar din isiunile tv, injura si ameninta lumea, chiar si femei precum mihaela pop si in viata privata face la fel? Este extrem de agresiv…Il admirati atat pr dan sova care , cu o armata de 30 si ceva de avocati la care zbiara cand il apyca crizele, face tot felul de manarii cu banii statului! Radu popa, dir de la pmb, cine credeti ca l-a pus sef la mediu ca sa poata fura cu el? Nu dan sova batea cararea ptr el pe la victoras prin guvern prin luna mai ca sa il numeasca la agentia de mefiu ca are baiatu interese ? Stoati ca acum trei ani a us primarii de prin colegiul sau sa faca liste ca va da el pacheye de sarbatorile pascale, oamenilor si, ce credeti ca facut?si-a inchis telwfonul si A plecat in belgia la vasilica vali staicu,( care apare si in declaratia sa de avere cu o casa din bv trecuta pe numele ei, desi ea nu sta decat pe banii lui si nu a avut in viata ei o suta si ceva de mii de euro sa ii cumpere astuia casa pe bune? ), iar primarii s-au facut de ras si au ramas cu listele facute , iar amaratii pacaliti, fara un cozonac pe masa ca se lauda dan sova ca le da! La mulioanele lui, CE A FACUT DAN SOVA PENTRU ECONOMIA TARII? A CREAT LOCURI DE MUNCA, A PUS PE PICIOARE VREO MARE AFACERE SI A DAT CEVA INAPOI DIN CE A FURAT DE LA NOI TOTI? Pentru ce si pentru cine atata admiratie?

    • Reply
      ana
      30 septembrie 2012 at 23:18

      Zicea sova in emisiunea de la a3 ca el a primit o dacie de la senat si ca a zacut in parcul de masini de la parlament. eu am citit articol in presa am sa il caut si am sa vi-l dau in care soferu lui si cu inca unu ii fugareau pe niste paparazzi cu masina de la senat o dacie alba cu nr de olt si sen la urma!! Eu am vazut cu ochii mei!! Nebunu asta de sova are un tupeu incredibil ! Un mincinos mai mare ca asta nu am vazut in viata mea! Ma mir cum dracului mai poate fi votat unu ca asta! Ma mir si ca face parte din guvern! Este incredibil! Sova, marele avocat, este IMAGINEA ESECULUI SUSPENDARII PRESEDINTELUI BASESCU SI NIMENI NU ZICE ASTA! el a facut tot planu cu schimbarile fulger di parlament, el a facut calendarul suspendarii, el urla trambita pe toata perioada de campanie pt referendum si in 39 iulie ca sint 52 % care au votat pt demitere etc!!! De ce USL UL NU ISI ASUMA ESECUL PRIN PORTAVOCEA DAN SOVA??! SI DE BINE CE LE A IESIT A PRIMIT SI UN POST IN GUVERN CA SA AGRESEZE PE UNU SI PE ALTU!! IMI ESTE GREATA SI SUNT PLINA DE SCARBA DESPRE ACEST PERSONAJ SI TOT CEEA CE FAC !

  • Reply
    ana b
    30 septembrie 2012 at 17:40

    si „amicii” care esti o fata evident 😉 Nu inteleg.. cu ce te deranjeaza pe tine ea asa rau, de te ai gandit sa fi ‘un mare ajutor’ si sa explici tu cine este ea? Poate din frustrare… eu cred ca e foarte discreta si o persoana cu un suflet f bun, sociabila , care nu face diferente intre oameni indiferent de statutul social … si cu o educatie impecabila! Iar proasta :)) poti spune orice dar Proasta Nu Este, nici daca ti doresti tu din tot sufletul ! Da degeaba ai bani daca creierul tau este vid , dar e vina ei de ce are ? daca era saraca ce avea ? era i mai fericita ? ca nu inteleg chestia asta si interesul asta de a o cunoaste si a vb ii atat despre ea.

    • Reply
      ana
      1 octombrie 2012 at 8:46

      trebuie demonstrat si aratat lumii cu cine umbla sova si de ce nivel e! Sa stie lumea pe cine voteaza si plateste! Parasute precum asa cum se intituleaza ridicol „claire”:))) ca aia a lui rizea care din jana maricica o cheama janine marie :)))) ceva de genu asta, nu cobteaza, clara asta este o parasuta de dorobanti, o mincinoasa, o penala la cat de vulgara e si buhaita cu voce masculina de zici ca stai de vba cu un barbat, iar de cat de proasta e pot depune marturie toti cei care au zvut de a face cu ea!!! E o agramata care inclusiv scoala a facut-o pe bani!! Si liceul jm si facultatea aia de doi bani romano americana! Lumea zice ca e proasta si libidinoasa, nu eu! Eu doar o descriu asa cum zice lumea, prietenii ei! o fata din anturajul ei, csnd a auzit ca asta se lauda cu sova ca e ministru si ca o cauta nonstop, a zis fata asa: nu cred ca un ministru se uita la una ca asta!!:)))) aia avea dreptate ptr ca ea il credea pe sova un om cu pretentii , nu un derbedeu care fugareste c.rve pe banii statului!! asa ca sa ne mai scuteasca zdren..le astea care se dau usi de biserica si ele trag de baieti sa mearga la ele acasa fara pic de decenta!!!

    • Reply
      ana
      1 octombrie 2012 at 8:50

      Iar tu, la ora la care ai scris commul , mai bine ai fi pus mana sa citesti o carte ! Vad ca stai cam prost cu viata sexuala, dar te freaca grija si faci recomandari altora!

  • Reply
    Nasu
    2 octombrie 2012 at 8:41

    Ar trebui intrebat mitomanu dan sova ce rezervare si-a facut el si la ce hotel a stat cand a fost la strasbourg, ca asa se lauda el la antena3 , la exces de putere, pentru ca noi stim ca nu e asa!! A stat la bruxelles in casa inchiriata pentru vali pe care o plateste si pe perioada cat este ea in anglia ca sa nu piarda locuinta pentru ca in brux e greu sa gasesti ceva central, si a venit si din anglia ca urma ziua ei duminica si o chemase dan sa ii dea cadoul . Aia saraca alearga pe avioane peste tot pe unde o comanda sova pentru ca doar sta e banii lui! Deci, sova este inca o data UN MITOMAN si trebuie demonstrat lucrul asta de cate ori deschide gura!!!

  • Reply
    nasu
    2 octombrie 2012 at 17:40

    in cercuri restranse si la nivel inalt, adica ministrii implicati in procedura, se discuta despre infiintarea unui minister pt rdan sova! acest minister se va ocupa de revolutionari, persoane cu handicap, minoritati(posibil) etc. in acest sens vor sa desfiinteze secretariatului de stat ptr revolutionari ptr a pregati terenul noului minister! sova vrea si el ceva fonduri si acces la ele, ca, asa ca min pe jumatate, ce sa pape si el, nu? va rog sa va interesati si sa verificati!

  • Reply
    eu
    2 octombrie 2012 at 17:59

    stiati ca sova face naveta la londra si ca si acum este acolo si maine nu va participa la sedinta de guvern decat daca il descopera ponta ca nu e, ca si atunci cand a depus juramantul dna pivniceru si el aterizase fix la cotroceni la ceremoinie de lipsise de la sed de guv din ziua respectiva si ii facuse ibs si ponta ca nu a fost! de ce sa il intereseze guvernarea ? acum baga motivul ca e la scoala , dar o sa aflam si prezenta lui. dan sova e la londra doar ptr ca e vali staicu acolo! alte motive nu are! a plecat duminica si va sta toata saptamnana, daca nu vine cumva maine la sedinta.

  • Reply
    Diana
    3 octombrie 2012 at 13:03

    pot sa confirm ca dan ,seful meu , este la scoala la londra si vine lunea viitoare! Acum nu stiu daca chiar va si merge la scoala dar a zis ca mereu va lipsi cate o saptamana in fiecare luna ca daca tot s-a aflat de scoala lui trebuie sa se si duca acum,.eu sunt angajata de el de la firma e avocati la cabinetul unui secretar de stat din guvern! Trebuie sa preluam controlul! O zi buna!

  • Reply
    victor
    6 octombrie 2012 at 12:58

    eu si vali si dan sova am fost colegi atat la fac de drept cat si la istorie.vali invata, tocea cum se zice la toate materiile si ii spunea mereu si lui dan care se aseza tot timpul pe langa ea ca sa ii poata sufla si lui. la unele materii unde se copia, copia el si ii arata si ei daca era cazul! ii cunosc bine pe amandoi si noi mereu ne miram de ce stau astia doi impreuna intrucat avea talentul, el dan sova, sa se dea si la alte fete, dar o tinea si pe vali care il trecea ca sa zic asa toate examenele! nu are sova vreun merit ca a facut doua facultati! nu cred ca a deschis vreun manual niciodata! el era preocupat sa faca bani asa cum bine se lauda vali mereu pe la scoala . locuiau in mansarde cu chirii pana sa aiba bani si se imbracau ff modest.acum lucrurile s-au schimbat si abia ne mai dam buna ziua pe strada.sunt f aroganti si el si ea ,au uitat de unde au plecat!

  • Reply
    @prisacariu
    9 octombrie 2012 at 18:11

    haideti sa va spun ce a facut sova la londra.a fost plecat toata saptamana trecuta la londra, a trecut marti pe la secretariat si stiti ce a zis? ca dvs l-ati atacat pt ca e o perioada de campanie electorala si ca cv urile sunt false, cele prezentate de dvs si ca el nu a sustinut niciodata ca ar fi avut master la londra si ca sunteti un nebun ratacit de jurnalist! stiu asta pt ca s-a laudat sambata seara cand a fost intr-un bar cu mai multi tovarasi din londra si el spunea de dvs ca mancati rahat, cu scuzele de rigoare!

  • Reply
    liviu
    8 septembrie 2013 at 17:34

    http://ro.linkedin.com/pub/claire-dan/63/298/a17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *