Ciutacule, să trecem!

„Să trecem”, rostită aparent lejer, cu un zîmbet -spre-rînjet, crispat, a fost mantra lui SOV din interviul dat lui Ciutacu. Atît am reținut din platitudinile infatuate (dar cam obosite, fără vlagă) repetate (a chiar nu știu cîta oară) de Vîntu. Cînd un subiect nu-i convenea, lansa formula: „să trecem”. Ciutacu insista, la fel de formal, cu o repetare scurtă, a întrebării; Vîntu reitera: „să trecem”; iar jurnalistul conchidea: „trecem…”. Și să tot fi trecut peste niște subiecte la care (sper!) jurnalistul din Ciutacu chiar voia niște răspunsuri.
Altfel, Victoraș a fost la fel de prietenos ca întotdeauna cu SOV iar SOV a fost la fel de penibil ca de fiecare dată cînd a încercat, jenant, să pozeze în cetățean responsabil. Măcar o fi făcut audiență?

You May also Like...

Elena Udrea: adio, îți pică frunza! Aia veștejită de impostură din start
31 martie 2013
Ce ziar e mut ca o lebădă cînd vine vorba de Blaga?
13 aprilie 2010
Doar v-am zis că PNL negociază cu PDL, nu?
26 august 2010
10 Comments
  • Reply
    postacu scelerat
    16 octombrie 2010 at 1:18

    alte parti intime din fiinta lui ciutacu inafara de jurnalistul din el mai stii?

    • Reply
      prisacariu
      16 octombrie 2010 at 1:20

      eu sper că asta nu e intimă, ci publică. și, chiar și așa, mi-ar fi greu să spun că o știu. „decît” o văd la tv, laolaltă cu poporu’

      • Reply
        postacu scelerat
        16 octombrie 2010 at 1:34

        adica definitia jurnalistului este „cel ce se vede la tv”? eu continui sa cred ca trebuie sa rascolesti mult cacat ca sa descoperi jurnalistul din ciutacu.

        • Reply
          prisacariu
          16 octombrie 2010 at 1:41

          nu, nu asta e definiția, dar eu la tv îl văd, că tetateturi n-avem. cît despre ce se răscolește: nu e mai bine să-l văd la tv?

  • Reply
    doru
    16 octombrie 2010 at 11:57

    De cate ori il vad pe geniul financiar al Carpatilor, mi se intarestre, mai demult doar senzatia, ca Vantu nu e decat un interlop semidoct care, ca orice escroc, a facut niste bani ciordind si asta ca urmare a inconstientei ce caracterizeaza orice individ de teapa lui, si pe care altii ar numi-o curaj.Calitatile sale de mare creier sunt doar in limbile slugilor care l-au furat, fiecare cum a putut si a stiut.Marele vierme ”cu o cultura ce farmeca” ( pe cei care-si asteapta partea) a talharit toata tara si a spaguit, ca sa nu mai ajunga la mititica, trei sferturi.Gretoasa aratare!

  • Reply
    spik
    16 octombrie 2010 at 14:03

    ciutacu s-a cautat la plecare de celular si portofel?

  • Reply
    aka
    18 octombrie 2010 at 14:12

    Ceva interesant, e despre voi – o inregistrare din martie:
    S. O. VINTU: Ma, nu ne…, dar nu sunt un cretin, nu sunt tampit la cap, stiu regulile acestui joc, slava Domnului! Nu ma apuc acuma sa…. Eu nu sunt Mihai Iacob sa pornesc… sa incep sa-mi f…t dusmanii. Ce, am innebunit?! Ceea ce iti spun eu tie, batrane, este faptul ca aceasta autorizatie trebuie, de la tine, Academia Catavencu, care este singura expresie in print pe care am pastrat-o, trebuie sa inteleaga ca este acolo pentru doua lucruri: sa raspunda intereselor cetatenilor si in primul rand interesele patronatului. Pentru ca, daca patronatul are castig, au si ei servicii castig. Daca patronatul nu are castig, isi ia o spaga marunta astazi si maine raman fara paine. Oamenii trebuie sa stie ca ei sunt acolo angajati la patron. Ca au sansa sa fie angajati la un patron luminat, asta e bafta lor, daca nu o inteleg nici pe asta, da-i dracului! Scuza-mi lipsa de modestie.
    D. BUSCU: Nu, am remarcat-o pe asta cu patronul minunat din urma cu cativa ani. E stiuta, a facut turul organizatiei asta. E ok, adica e…
    S. O. VINTU: Doruletu’, e in firescul lor povestea asta, dar nu mai vreau de acuma sa-mi spui ca nu ai putut sa strunesti organizatia, ca nu stii cine ce a zis, ca nu ai putut sa-l tii pe ala sa nu faca scandal. Ma doare in p…a, il dai afara. In momentul in care unul isi permite sa incalce strategia grupului de presa Realitatea Catavencu, ala pleaca acasa fara niciun fel de alta dispensa, de interventii, de rugaminti, de stai, domnule, ca se potoleste… mi se rupe p…a! Aia cand isi lanseaza ziarul?
    D. BUSCU: Acuma ies cu el.
    S. O. VINTU: Vezi tu, la astia 14 care au plecat, trebuia sa le atasezi si un om de incredere al nostru, sa fim si noi inauntru, acolo.
    D. BUSCU: Este, dar este si unul de-al lor aici, il stiu.
    S. O. VINTU: Da.

  • Reply
    aka
    18 octombrie 2010 at 14:14

    La cine facea referire? Cine e la voi, mantzy? (pe asta l-as banui eu ca s-a codit putin inainte sa plece). Dar dincol cine e? Vai de curu catavencilor cum au ajuns, sa-i tina in lesa un infractor de drept comun.

    • Reply
      prisacariu
      18 octombrie 2010 at 14:21

      mantzy e oltean, ăștia-s căpoși. deci nu are cum să fie de-ai lor:D

  • Reply
    Cetateanul din STOmer
    25 octombrie 2010 at 23:45

    Mai, audienta a fost, bizonul s-a uitat……dar nu din motivele la care se gandesc SOV si Ciutacu…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *