Măi, dragă Laura Cernahoschi

Dacă nu îmi spunea un coleg de compunerea ta infantilă, nu aveam ocazia să îți citesc minunăția în ziua asta fabuloasă (meteorologic vorbind) de duminică. Sar peste considerațiile tale fiscal-jurnalistice amuzante și mă opresc la finalul producției tale, unde îți dai cu părerea despre revista Kamikaze. Presupun că ți-ai ținut în frîu sfînta indignare că tocmai noi (ăia de un nivel îndoielnic, cum s-a exprimat SOV) am publicat documentele controlului ANAF de la Realitatea, de ți-a ieșit un ton așa moale. Totuși, ca să nu rămîi confuză, moale și neconsolată, iată și explicația: Kamikaze a publicat acele documente pentru că la revista asta lucrează jurnaliști foarte buni. De aia. E vorba de aceiași jurnaliști care au produs, în nici trei luni de la înființarea revistei, exclusivități preluate de toată presa. Povestea întîlnirii dintre Margareta Costea și Cătălin Voicu, de exemplu, a intrat și la „Ora de foc” a Realității TV, iar afacerea Udrea – Poteraș a ținut, tot la „Ora de foc”, vreo două seri la rînd (fără ca deontologii RTV să ne citeze, desigur). Să-ți mai povestesc despre articolele pe care le-a preluat Tolo de la noi, EvZ sau chiar Antena 3? Sau de parteneriatul cu HotNews.ro? Nu-ți mai povestesc. Oricum, pe scurt, ca să știi data viitoare: e vorba de cît de bine îți faci meseria de jurnalist. Chestiune care nu se învață făcînd conspecte de pe agențiile internaționale de știri sau de pe Goagăl și nici înșirînd bastonașe pe internet, în site-urile de opinii.

You May also Like...

Terorismul de la Cangrena 3*
14 august 2012
Andrei Marga, calorilucifericul guvernului Ponta*
16 octombrie 2012
Gigi Becali a donat de 27 de ori mai mulți bani la USL decît la PNL
23 mai 2013
18 Comments
  • Reply
    baby jane
    6 iunie 2010 at 19:34

    ptiu drace, conspecte? feeling-ul meu este ca aceasta profesionista a condeiului impreuna cu multe altele (de pe pandora’s box, vox publica – wtf- cine doamne apara si pazeste le citeste opiniile) fac conspecte doar la orizontala. reportaje de sub plapuma. regula e valabila si in vizual.
    asa cum chiriac si SRS au fost exclusi din jurnalism (fara nici un sens dupa cate observ) unele specimene ar trebui excluse din rasa umana, cu precadere din rasa feminina. ne fac de ras…eu le-as da maxim o sapa-n mana si le-as trimite la prasit popusoi. acolo se cladesc caractere!

    • Reply
      John DOE
      6 iunie 2010 at 20:29

      bi gei, sper să-mi ierţi handicapul masculin din postarea mea de mai jos. 😛

      • Reply
        baby jane
        6 iunie 2010 at 22:26

        no bine.

  • Reply
    John DOE
    6 iunie 2010 at 20:25

    Io nu zic nu, aveţi dreptate. Da’ nu putem să facem şi aici ca pe globu’ lu’ Mantzy? Adică dacă fata arată relativ OK, să-i iertăm orice… 😉 Deci despre calitatea creaţiunii cu care a fost plătită cu drepturi de autor neimpozitabile (sic!)… păi… fata e blondă. Ce vroiai?! 😛 Iar despre răutatea mică ce-a ieşit din ea despre voi… păi na… orice blondă cochetă trebe să fie un pic „bitchy” ca să fie băgată în seamă… 😛
    Deci, ce zici, Prise, o ierţi?! 😀 Eventual invit-o la un suc, ceva… să-i dovedeşti cum se poartă un cavaler al condeiului… 😀

    • Reply
      prisacariu
      6 iunie 2010 at 20:28

      john, mă pui pe gînduri:)))

    • Reply
      baby jane
      6 iunie 2010 at 20:57

      pai bine ma John, ma lasi pe mine sa dau din top, sa par vaduva neagra si urata, nfh… si tu vii cu mesaje de astea pacifiste?
      pai daca-i pe-asa hai ca poate o prind in viata asta pe udrea presedinte. ca e femeie bine nu? we can let them get away with murder nu? ca-s dame bine.
      sunt MILIOANE de femei frumoase sau mai putin frumoase care-si vad de treaba lor in fiecare zi si n-asteapta sa le deschida lumea usi (metaforic vorbind). uite, citeste-le pe fetele care fac investigatii la kamikaze, nu le vezi dandu-si cu parerea despre fluctuatiile de la bursa de marfuri din tokyo. fatucile astea care cauta cea mai buna poza a lor, decupata de la nunta surorii si-si dau cu parerea AVIZAT cica (altfel n-am nimic cu datu’ parerii) pe subiecte cu care nu s-au intalnit nici macar tangential… toleranta zero pentru ele.
      pai o asemenea compunere (bine zis!) pot sa scriu in 3 minute cu mana stanga in timp ce cu dreapta ma leg la sireturi… si daca ma straduiesc putin, gasesc o poza de nuntasa, mai reusita ca a ei (e drept ,si mai bruneta). intrebarea este ce as face in restul de 23 de ore si 57 de minute?

      • Reply
        John DOE
        6 iunie 2010 at 23:07

        😀 😀 😀 😀 😀 Udrea preşedintă… mmmmm… măcar aş avea la ce să visez noaptea… 😉 Poza aia cu micul din Kamikaze îmi dă şi acum fiori… 😀 😀 😀 😀
        Şi acuma ca să fac pace şi cu tine, ai dreptate bi gei. Fetele astea merită pedepsite. Şi nu mă pot gândi la o pedeapsă mai mare pentru ele decât să mi le fac sclave! 😀 😀 😀 Ce zici, mi-am revenit pe brazdă? 😛

      • Reply
        KAKA MIZE
        7 iunie 2010 at 6:28

        Oaleu, ce ambidextra esti ! Ai incercat sa vezi daca poti sa inoti cu o mina si cu ailalta sa dai din picioare, ca-n bancu’ ala?

  • Reply
    costin
    6 iunie 2010 at 21:03

    Laurici se joaca de cativa ani de-a agentul prin presa. Cand ai 2 salarii nu te plangi ca la unul castigi pe drepturi de autor.
    Fatuca e praf oricum, e un Rogozanu feminim.

  • Reply
    ANAFura
    7 iunie 2010 at 0:45

    Cine e Laura si mai cum o cheama?
    Legea e clara:
    http://www.legi-internet.ro/lgdraut.htm
    Vezi Cap 3 art 9 lit e. E evaziune fiscala, ce atita discutie? Pe Catavencu SA cite milioane au furat?

  • Reply
    Sabin
    7 iunie 2010 at 2:18

    Da ma, sunteti intr-adevar buni. Dar totusi … parca tot pe Laura as f**e-o :))

    • Reply
      prisacariu
      7 iunie 2010 at 2:25

      ca dătătoare cu părerea sau…?:D

      • Reply
        Sabin
        7 iunie 2010 at 2:46

        Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu ! Ca ma pui in dificultate cu asemenea intrebari 😀

    • Reply
      TATA FURA
      7 iunie 2010 at 10:41

      Eu n-as f**e-o ca te trezesti cu fisa la SRI: ce lungime, ce culoare, daca e folosita corect, dec ate ori ai gafait, unde ai bagat-o si unde ai scos-o, daca ai venit cu vaselina ta, ce cuvinet ai mormait, etc etc.

      • Reply
        prisacariu
        7 iunie 2010 at 10:51

        tata fura, ce vrei să spui cu asta?;;)

  • Reply
    Cockwork Orange
    7 iunie 2010 at 8:10

    Laura Cernahoschi e fata aia din liceu cu furou lila şi bentiţă albă care făcea compuneri lăudate de profa de română şi o scotea diriga de exemplu în faţa clasei şi ierea silitoare şi comandantă de detaşament şi ierea fruntaşă la adus frunze de dud pentru producţia de mătase pe unitate de învăţământ.

    • Reply
      baby jane
      7 iunie 2010 at 12:01

      LOL!

  • Reply
    Da’ poșeta, cum e poșeta? « prisacariu
    9 iunie 2010 at 16:22

    […] ce am descoperit că în zona virtuală a trustului Realitatea există și școlărițe care confundă bastonașele de pe caietul dictando tip II cu textele de opinie, am constatat că […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *