Săracul "ginere" bogat al lui Băsescu

Are o vilă lîngă București, un Jaguar sport în curte (altul decît ăla pe care îl conducea fără carnet cînd a fost prins de poliție, anul trecut parcă), se laudă cu o televiziune de muzică și fițe de Beller. Dar, cînd te uiți la afacerile lui, varză: trei firme, toate cu pierderi (unele de sute de mii de lei) și cu cifre de afaceri, oricum, liliputane. Atunci, de unde dracu’, frate, vila, mașinoiul și televiziunea? Sînt eu tîmpit și nu înțeleg de unde vin banii? Da’ dacă banii ăștia – care nu apar în bilanțuri contabile – totuși există? Atunci, ei sînt negri? Gri? De altă culoare? Aștept un contabil bun care să mă lămurească, să-mi deschid și eu niște firme pe pierderi din care să mă îmbogățesc.

You May also Like...

Turnătorul Greceanu, PR pentru terminatul Groșan
26 ianuarie 2011
E marmura lui Vintu stirea zilei?
8 martie 2010
Pițicandidata lui Dragnea, întreținută de finul lui Dragnea
14 noiembrie 2012
3 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    24 iunie 2010 at 22:44

    Dar anticipat de nunta!!! De la socru mic fara numaarrrr!!!
    Off topic! Pora-i proasta sau a cazut in cap in frageda si nepedelista pruncie? Si in jurnalistica se intra pe pile? Pe mercenari si pe pupincuristi ii inteleg. Fanatismul prostesc insa ma infioara.

  • Reply
    AntiGelu
    25 iunie 2010 at 1:20

    In USA il minca IRS.ul cu fulgi cu tot. In alta tara din EU ajunge o mica atentionare a serviciului public de taxe si aia sunt pe el si pe…situatie.
    „Ca cam” se pare ca omul traieste mult peste veniturile la vedere.
    (Imi venea sa adaug si mult peste posibilitati, dar in calitate de posibil ginere al lui Zeus omul chiar o arde sub nivelul posibil, vezi celalalt ginere…sau chiar EBA ->> Oare minoritatea italiana din Romania nu ar vrea un asemenea om de afaceri ca reprezentant in Parlament?)

  • Reply
    KAKA MIZE
    25 iunie 2010 at 8:11

    Galibardi asta n-are acte pe Joiana Basescu, deci nu e ginere decit asa cum l-ai pus, adica-n ghilimele. Asa si cu toate acareturile alea, or fi toate-n ghilimele, n-are acte , sint de-mprumut, le-a gasit prin padure, i le-a dat un preten sa aiba grija de ele si sa le stearga de praf, etc. Mafia s-a nascut in Italia, nu la Dorohoi, da-o dreaq, parca am fi copii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *