+media: 22 mai 2012

„Plus media” este ultima rubrică a emisiunii „Plus unu” pe care o realizez și moderez la TVR Info. Ieri, a arătat cum vedeți mai jos:
Premierul Victor Ponta a oferit, ieri, știrea zilei, după ce a anunțat fraude de peste 100 de milioane de euro în cheltuirea fondurilor europene pentru dezvoltarea resurse umane. Azi, PDL îi răspunde în „Evenimentul zilei”. Ziar care titrează „Ponta calcă pe mușuroiul intereselor baronilor USL. O rețea transpartinică s-a înfruptat din fondurile POSDRU”. Deocamdată, însă, „Evenimentul zilei” s-a limitat doar la cazul deputatului PSD Anghel Stanciu. Cel care, printr-o fundație, are în derulare zece proiecte cu bani europeni pentru dezvoltarea resurselor umane, în valoare de patru milioane de euro. Dar nu faci un mușuroi cu o singură furnică, fie ea și harnică de patru milioane de euro. Deci, așteptăm și alte furnicuțe. Nu numai de la PSD, firește.
„România liberă” ne anunță că Victor Alistar, schimbat din funcția de ministru propus încă înainte de a fi învestit, ar vrea, totuși, în Guvern. Publicația citată trage concluzia asta după ce oengistul Alistar a mințit că ar fi cîștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate, care l-a declarat incompatibil. Or, arată „România liberă”, Alistar nu avea cum să cîștige un proces cu ANI din moment ce nu a deschis niciodată un astfel de proces. De fapt, oengistul a cîștigat un proces cu altă Agenție: cea a Funcționarului Public, nicidecum cu cea Națională de Integritate. Tocmai de aceea, îi propunem premierului Ponta să renunțe definitiv la Alistar pentru a-i permite acestuia din urmă o carieră de succes în presă. La Radio Erevan, de exemplu.
Gândul.info l-a scos de la naftalină pe Viorel Hrebenciuc. Care a făcut o dezvăluire senzațională: în următoarele luni, președintele Băsescu nu poate fi suspendat. Dar de ce credeți că nu poate fi suspendat? Pentru că are superputeri? Pentru că îi controlează pe Ponta și Antonescu cu flacăra violetă? Nu, motivul e mult mai simplu: acum, puterea e ocupată cu alegerile locale, apoi vine vacanța parlamentară. Și, desigur, după asta, vin alegerile generale. Așteptăm un nou interviu cu Hrebenciuc, care să ne dezvăluie că sîntem în 2012 și că iarna nu-i ca vara. Și, eventual, că fotbalul se joacă pe goluri.

You May also Like...

Ponta despre noul Cod Penal, în 2009: "avem un text al Codului penal, un text bun, încă o dată, spun"
31 ianuarie 2014
Victoraș, m-ai putut scoate de pe TV, dar nu te-ai putut scoate din dosarul Șova
5 iunie 2015
Adrian Sârbu de la Pro, un turnător odios*
21 noiembrie 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *