FOTO – Stănișoară îi trage în PNL pe Romeo Raicu și Adriean Videanu. Besciu spionează pentru Udrea

Săptămîna trecută, dezertorul Mihai Stănișoară, Romeo Raicu și Adriean Videanu s-au întîlnit la un restaurant din București (fotografiile au fost publicate aici). Azi, din mai multe surse, deja s-a vorbit că se pregătește și plecarea lui Romeo Raicu tot în PNL. Deci, doar jumătate de surpriză aici. Dar Videanu? Ei, asta ar fi o lovitură financiară teribilă pentru PDL. Dar, dacă nu pleacă Videanu în PNL, ce făcea la întîlnirea dintre Stănișoară și Raicu? Încerca să-l convingă pe Stănișoară să nu plece sau dimpotrivă?
Și mai interesant este că la întîlnirea Stănișoară – Raicu – Videanu a participat și Dan Besciu, afaceristul legat ombilicat de Dan Cocoș și Elena Udrea și chiar de Traian Băsescu, acum niște ani. Poftim? Ce făcea Besciu acolo? Negocia pentru Udrea? Spiona pentru Udrea?
Și mai extrem de interesant (sesizați superlativele ușor forțate, sper!) este că la același Besciu, adică la Euroconstruct, s-a prezentat zilele astea Eusebiu Pistru, fost secretar de stat la Transporturi și omul grupării Falcă de la Arad (fotografiile, de văzut aici).
Așadar, negocieri dure, între grei ai PDL, pe rămășițe ale unui partid care a fost odată la guvernare. De urmărit.

You May also Like...

Curvăsărie
22 aprilie 2010
Ponta l-a salvat pe Chițoiu de DNA
11 martie 2014
Ponta a instituit cod roșu penal
30 ianuarie 2014
6 Comments
  • Reply
    morometele
    6 martie 2013 at 21:46

    e si un vito cu nr. asg – sunt numerele asesoft

  • Reply
    ilie
    6 martie 2013 at 22:05

    Antonescu duce lupte grele cu Ponta si incearca pe toate fronturile sa-si gaseasca aliati pentru iminenta rupere.
    Eu cred ca Videanu si Blaga nu vor pleca din PDL , ar deveni niste anonimi in PNL.

  • Reply
    Taner
    7 martie 2013 at 0:00

    Emit si eu o ipoteza conspirationista: Oare nu cumva a plecat Stanisoara – om influent din anturajul lui Blaga – ca sa se transmita un dram in plus de indoiala pdl-istilor din teritoriu astfel incat sa regandeasca votul pentru alegerile interne? Stiu ca asta ar presupune ca Stanisoara sa se sacrifice si sa il tradeze pe Blaga…
    Pentru ca au aparut si zvonurile cu masoneria, ma gandesc la jocuri subtile, cu impact mare, dar poate acord prea multa incredere masoneriei. Asa s-ar explica poate si prezenta omului lui Udrea (beneficiara directa), poate si a lui Videanu la intalnirea lor ascunsa. Si daca ar fi asa, PNL-ul ce are de castigat din asta? Dar Stanisoara? E clar ca in PDL nu se mai intoarce.. nu poti fi tradator cu acte in regula. Chiar si asa e greu de conceput de ce ar accepta sa isi ruineze imaginea. Santaj?
    In orice caz, sa vedem cu cata vehementa o sa il atace Udrea si altii pe Blaga pentru plecarea lui Stanisoara.

    • Reply
      Nicolae
      7 martie 2013 at 8:35

      Bea un pahar cu apa plata dupa ce ai inghitit un Xanax.
      Ia d’aci o ipoteza: Basescu l-a trimis pe Stanisoara in pnl (cu minuscule), ca sa fure stampila si drapelul partidului pe care le aduce la pdl. Dupa ce decupeaza recamierul din centrul drapelului il infige fix in stalpul din stanga ( nu dreapta) portii din Modrogan. Cand nu bate vantul, se va pune un ventilator astfel incat toata lumea sa vada falfaind victoria ratiunii asupra somnului care naste monstri.
      Etapa a doua: Videanu va primi tot de la Basescu contractul de a pava drumul catre guvernare. Daca nu cu marmura macar cu ceva intentii, drum pe care se va deplasa batalioanele de pedelisti avand in frunte drapelul de mai sus tinut de Elena.
      Etapa a treia dar nu ultima: Basescu va ordona Justitiei, la toata inclusiv grefieri, sa-l ia la baioneta pe varan, (aceasta fiind reptila care l-a otravit pe Crin) astfel ca, Crin recuperat si inca nevindecat, va putea atzipi linistit consumandu-si convalescentza departe de ambitii

  • Reply
    Emil
    7 martie 2013 at 12:25

    Eu cred ca PNL va incerca o alianta cu PDL undeva la sfarsitul acestui an, renuntand la guvernare, constituind astfel principala forta de dreapta ce va lupta in opozitie.
    Interesant este ce va face dnul.Basescu dupa ce va ramane fara partid odata cu reconfirmarea lui dnului Blaga ca presedinte PDL?
    Pana la aceste momente banuiesc ca PDL va trebui sa lupte cu disperare pentru supravietuire si mai apoi sa constituie aceasta alianta cu PNL. Sansa lui dnlui.Antonescu de a fi presedinte e doar daca va fi in opozitie.

  • Reply
    ROGVAIV
    7 martie 2013 at 16:30

    În copilărie, încercam paleta de culori. Ca mulţi copii de grădiniţă, am descoperit atunci, că din amestecul culorilor galben şi roşu, iese întotdeauna portocaliu. Ce altceva a fost întotdeuna PDL(dincolo de revendicările doctrinare , cu cât mai vocale, cu atât mai puţin credibile), decât un amestec de oameni fugiţi din stânga şi din dreapta eşichierului politic, fie din cauza setei de prim plan al puterii, fie din caza setei de a fi mai repede în Ţop 300. Toţi fugarii, din toate partidele, către USL, caută acum aceleaşi lucruri.
    Personal, nu cred că d-l Videanu va trece la USL, locul lui în top 300 fiind deja asigurat. Cred însă, că Romeo Raicu, visează încă la o scenă, de unde să poată auzi mai bine uralele ascultătorilor.
    Cât despre d-l Stănişoară, va vedea curând PNL, că în materie de informaţii secrete, nu tot ce zboară şi se mănâncă, poate fi şi digerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *