Oprescu, iesi la tabloid si scrie: sint frumos, dastept, gospodar!

„Oprescu lanseaza numeroase proiecte pentru bucuresteni” (19 feb 2010). „Oprescu regreta ca in 2009 nu a demarat lucrarile la autostrada suspendata, dar promite ca o va face anul acesta!” (23 ian 2010). „Sorin Oprescu vrea ca Pasajul Victoriei sa fie ultramodern” (13 ian 2010). „Catalin Botezatu: Oprescu nu priveste viata prin gaura cheii” (21 nov 2009). „Nationala tine cu Oprescu” (14 nov 2009). „De ziua lui, Bucurestiul are oaspeti de vaza! Sorin Oprescu a adus invitati de la Bruxelles, Beijing, Moscova, Georgia si Atena!” (11 sept 2009).
Si gata, ma opresc, ca mi s-a facut o greata lejera. Ce ati citit sint titluri. De articole. Nu, nu din revista „Sorin Oprescu, geniul. Viata si opera”, ci dintr-un tabloid. Ati remarcat, zic, semnele optimiste de exclamatie, tonul pozitiv al stirilor, singele proaspat care circula prin limba de lemn dulce proptita in popoul primului primar al Capitalei.
De ce, ma, ziaristule, de ce dai cu limba-n Oprescu?
Dar, despre astea, despre cum chilotii-n cap, coteriile de Dorobanti, fitele bambuiste si pitiponcii cu bani se impaca de minune cu propaganda pro-opresciana, via actionariat destept, saptamina viitoare. In „Kamikaze”.

You May also Like...

Ponta a mai făcut o manevră greșită. Poate urma prăbușirea
24 ianuarie 2014
Mihai David, fost director PSD la Hidroelectrica, actual afacerist privat cu Hidroelectrica
11 aprilie 2013
Sînt javră bătrînă, doamnă, plinul mă știe pe de rost
1 iulie 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *