Unde se ascunde Victor Ponta?

Premierul Victor Ponta NU se va întîlni cu Victoria Nuland (asistentul pentru afaceri europene și eurasiatice al Secretarului de Stat american John Kerry), care se va afla la București mîine (vineri, 10 ianuarie) și poimîine (sîmbătă, 11 ianuarie). Motivul: penibil. Iată-l exprimat de Titus Corlățean: „Este agenda pe care o face partea americana, stiu ca este o intalnire cu ministrul de Externe, inteleg ca este o intalnire la Cotroceni. In ceea ce priveste premierul, am discutat cu dl prim-ministru de acum doua zile, atunci cand aceasta vizita a fost anuntata. Programul premierului era facut de multa vreme, asa incat, din motive obiective, acel program nu a putut fi schimbat si am tot mandatul premierului sa pot discuta orice fel de aspect pe care si partea americana si partea romana le considera necesare” (sursa).

Așadar, Ponta nu-și poate schimba programul pentru o întrevedere cu un înalt funcționar american. Deh, e premierul unei țări importante în lume, de activitatea lui Ponta depinde soarta planetei, deci e de înțeles că nu are timp de o fitecine din administrația de la Washington. Dar care este, totuși, programul atît de încărcat al  premierului român în aceste zile? Păi, să consultăm site-ul oficial al Guvernului României: 9 ianuarie, adică azi, „Nu există evenimente publice programate în această zi”; 10 și 11 ianuarie, adică în cele două zile cît Victoria Nuland se află la București, la fel: „Nu există evenimente publice programate în această zi”.
Așadar, Ponta are un program nepublic zilele acestea. Oare despre ce o fi vorba: își face programul viitoarelor ordonanțe e urgență? îl vizitează pe Năstase la Rahova? înfige ace într-o păpușă voodoo cu chipul lui Băsescu? îl ia pe Palada în excursie, ca să-l detensioneze pentru 2014? se întîlnește cu regele Decebal? sau cu Elvis și Che Guevara? mai caută vreo înmormîntare prin lume unde să dea de Obama? Mister total și de nepătruns. Sau, mă rog, ar mai fi o variantă: he’s shitting his pants at home (e o metaforă, desigur).
9 ian
10 ian
11 ian
 
 

You May also Like...

Cine s-a ciorănit: Paleologu sau Kelemen?
15 aprilie 2011
Mesajul comun al lui Ponta, Crin, Blaga pentru UDMR: vi l-am salvat pe penalul Borbely, ne sînteți datori!
25 mai 2013
Mașină de deputat calic: Ferrari
30 noiembrie 2010
20 Comments
  • Reply
    PAUL
    9 ianuarie 2014 at 12:30

    Nu sunt in temă! Mai e Paris-Dakar ? Poate e acolo copilot si nu vrea sa se laude!

  • Reply
    Miki Dutza
    9 ianuarie 2014 at 12:41

    Nu e brainstorming la Snagov pt scos Adelu rapide de la parnaie ? Pâna nu mai scrie prea multe prostii in postarile pe blog.

  • Reply
    Rottendame
    9 ianuarie 2014 at 13:14

    Este pe undeva, în aceste zile, vreun târg Xerox?

  • Reply
    FAN BASESCU BOC
    9 ianuarie 2014 at 14:01

    A fugit ???!Apare !Sa nu fie pe la ,INFRACT ‘

  • Reply
    mity
    9 ianuarie 2014 at 14:18

    are be filmmat la antene la RTV. mai are de terminat vido clipu cu mulsul oilor .Reclama cu Gita Muresan in America si-a terminato ,deci nul mai intereseaza.

  • Reply
    L
    9 ianuarie 2014 at 14:52

    Mai intai ceva care nu are legatura cu subiectul asta, ci cu cel anterior…
    „…pur si simplu nu ai de unde sa aduci suficienti oameni decenti la tv!” Nu pot sa cred in explicatia asta Cataline. Si punct. Inteleg ca SR Stanescu e pe lista invitatilor indecenti, asa-i? Dar de ce el si nu unul care e mai putin indecent? Eu unul ti-o spun raspicat, si n-o fac numai in nume propriu, iti pierzi telespectatorii. Oamenii nu mai vor sa vada gunoaie in emisiuni. Vor sa vada cetateni care au ce spune, al caror cuvant are valoare si importanta. Nu diversionisti siniitri care mesteca intruna aceleasi lozinci stridente, avand un puternic iz infractional. Cred ca diferenta intre o televiziune de stiri care incearca sa fie cu totul altceva decat ceea ce este si reprezinta Antena3 si RTV, trebuie sa fie in aceea a calitatii invitatilor prezenti in platoul emisiunilor. Daca vedeme mereu si mereu aceiasi indivizi macabre care se vantura si pe la Antena3 si RTV, leper care miros a infractori, atunci o sa ni se faca lehamite si de B1tv. Daca nu cumva deja ni s-a facut… S-o aud si s-o vad zilnic pe turnatoarea Paula Iacob, pe Marius Marinescu aka Bideu, pe Florin Condurateanu care ne tot „pupa pe suflet” desi noi nu ne dorim asta, pe „minerul” Miron Cozma, pe avocatii aia sinistri care ii cauta in coarne lui Becali si lui Nastase, pe alunecosii aia de Macoveiciuc si de Cumpanasu, care se dau „independenti”, dar care nu sunt nimic altceva decat niste uselisti sub acoperire, e chiar o prea nedorita senzatie de greata pe care B1tv ne-o ofera din ce in ce mai des. B1tv se sinucide editorial daca merge in directia asta! Orientati-va catre oamenii onesti, de dreapta, catre profesionisti, catre societatea civila care apara cu adevarat statul de drept, nu catre indivizi care miros urat a trecut comunisto-securist, sau a present neocomunist infractional, la fel de urat mirositor. Curatam societatea asta de rau, sau ce facem?
    Si acum la subiect…
    Ponta, unde se ascunde el? Pai nu l-am invatat deja pe plagiatorul mitoman? Se c… pe el si o face lata in declaratii sau fapte, dupa care se ascunde, tace o zi-doua, si revine la fel de fresh, oferind noi portii de obraznicie, de tupeu si de badaranie. E tactica hotului. Sau acriminalului. Care intotdeauna se intoarce la locul crimei. In cazul lui Ponta in spatial public. Sa fim seriosi, Nuland NU doreste sa se intalneasca cu Ponta. Asta e cat se poate de limpede. Alta versiune e total necredibila. Cred ca nimeni in Europa nu mai vrea sa se intalneasca cu acest personaj devenit chiar lugubru, periculos. S-au lamurit ce este si pe cine si ce reprezinta. Gagiul are in acest moment, realitate care nu se va mai schimba orice ar face sau ar declara acest nesabuit, ZERO credibilitate. Eu cred, am mai spus-o, Ponta nu are viitor politic. Anul asta ii va fi fatal. A comis atatea erori si fapte iresponsabile, a dovedit atat de multa incompetenta, atat de multa mitocanie si a dovedit ca este atat de patologic in minciunile pe care le insiruie cu atata nestavilire, incat chiar si sustinatorii sai, electori si chiar membri de partid, au inceput sa constientizeze evidenta: anume ca acest baiat de cartier reprezinta un grav pericol pentru tara. Ma intreb daca dl Maior s-a incumetat sa-i transmita finului sau ca… enough is enough! Pentru ca mitomanul reprezinta, in opinia mea, un grav pericol la adresa sigurantei national. Si o spun fara nici o urma de gluma.

  • Reply
    L
    9 ianuarie 2014 at 15:12

    Continuare…
    Plagiatorul se ascunde ca un las ordinar. De ce? Pentru ca a facut-o rau de oaie, asta ca sa ma exprim la modul elegant. Si mai e un motiv… S-a pitit ca sa-si scoata la inaintare cozile de topor cu declaratii iresponsabile, si in total dezacord cu interesul national. Ultima mostra de pontisme sovietice: declaratia iresponsabilului UDMR, tovarasul Frunda, in legatura cu vizita subsecretarului de stat American, Victoria Nuland… Cataline, Ponta si aghiotantii lui lucreaza constant impotriva interesului national. Oare SRI-ului nu-i este evident asta? Intreb si eu. Deja s-a ajuns mult prea departe.

  • Reply
    L
    9 ianuarie 2014 at 15:26

    Oare in agenda publica a plagiatorului figura pe la finalul anului trecut si vizita de lucru, asa cum ne spunea tovarasul Vladimir Brilinsky, seful site-ului istoric cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, desi plagiatorul se afla in concediu de odihna? Si ce vizita de lucru este aceea in care premierul se duce, incalcand regulamentul de acces la site, deci infaptuind cu buna stiinta o contraventie, impreuna cu familia, imbracat in geaca si blugi?… Mai mult, desi, asa cum ne pacalea tov Brilinsky, vizita ar fi fost programata de mult, dar, culmea!, acesta gasind de cuviinta sa-si programeze plecarea in strainatate… Ponta trebuie dat jos de la Palatul Victoria. Si asta degraba.

  • Reply
    Zeus
    9 ianuarie 2014 at 16:28

    O sa se dea singur de gol printr-o aparitie TV. Sau o poza pe FB cu Mihai Viteazu si Zgonea.

  • Reply
    prapastiosu
    9 ianuarie 2014 at 16:47

    http://capitalismpepaine.com/2014/01/07/in-romania-puscaria-renteaza/

  • Reply
    Anca
    9 ianuarie 2014 at 16:49

    Cum? Pierde el ocazia sa-si adauge o poza la colectie?

  • Reply
    prapastiosu
    9 ianuarie 2014 at 17:34

    A sarit consilierul lui, geto-dacul Gyorgy Frunda, sa ne explice cum ca noi nu suntem o colonie in care sa i se ceara explicatii prim-ministrului sau cam asa ceva.
    Asta imi aduce aminte de bancul ala cu: „Cum te cheama pui de dac? – raspuns – Attila!”
    Normal ca nu suntem colonie, ce draqu, avem si noi mandria noastra, suntem PATRIA HOTILOR!!!!!!

  • Reply
    mimisor
    9 ianuarie 2014 at 17:52

    doar n-o sa accepte sa se intilneasca cu d-na Nuland, dupa ce s-a intilnit cu ghita ciobanul ! cam asta a fost ordinea: Obama, ghita si… in rest… nu mai conteaza !

  • Reply
    L
    9 ianuarie 2014 at 19:01

    Cum unde se ascunde? Intr-unul din SPA-urile lui Ghita sau in cele ale Varanului. Pana se linistesc lucrurile. Din punctul lui de vedere… Tipic Ponta. Face un mare si urat mirositor rahat in vazul intregii lumi, dupa care fuge strengareste, se ascunde. Va spune peste cateva zile, evident ca dupa ce RTC si Antena3 ii vor pregati indelung terenul, ca nu el a fatat rahatul. Ci Basescu. Sa vedem pe unde o s-o mai scoata cu declaratiile iresponsabile ale tovarasului consigliere Frunda.

  • Reply
    moshu49
    10 ianuarie 2014 at 4:16

    dacă nu s-a refugiat în munţi la stîna lui Ghiţă şi nici la Spa – Belgia nu-i, atunci zic că-i la Spa – Lukaşenko 😉

  • Reply
    M
    10 ianuarie 2014 at 5:41

    Vă rog nu mai invitați toate căzăturile la emisiune. Nu priponiți România în 1945. Gata!
    Unde se ascunde Ponta? În boscheți la o pungă de aurolac! Se reîncarcă cu energie spirituală întunecată („întunericită”).

  • Reply
    FAN BASESCU BOC
    10 ianuarie 2014 at 9:01

    INTR-O OARECARE MASURA NU SUNT DE ACORD CU DOMNUL L Invitatii nu sunt o problema …E bine de cunoscut pozitia unor ca ei , noi sa putem decide intre bine si rau .Aducerea pe sticla numai a celor tolerati de noi ar diminua efectul de comparatie . E adevarat ca nici mie nu-mi sunt la suflet toti ,insa eu urmaresc emisiunea caci va stiu pozitia corecta .In rest comentariile domnului L sunt in asentimentul meu .!Cu respect FBB.

  • Reply
    lmihai
    10 ianuarie 2014 at 11:11

    Ajutooooooooooooooor!
    Hal de sef al CSM!
    D-le Prisecariu luati atitudine, este un reprezentant de onoare al politrucilor din anii 80, infioratooooooooor!
    Acest individ are scheleti in dulap cu carul uitati-va la atitudinea lui, jalnic!

  • Reply
    ion adrian
    10 ianuarie 2014 at 16:57

    Ref vizita subsecretarului de stat american:
    Mai in gluma mai in serios am scris azi noapte undeva ca :In Romania se poate orice.
    Poate ca este asa, dar nu si cand e vorba de relatii cu aliatii nostri si voi argumenta:
    Stirea:
    “Subsecretarul american de stat, Victoria Nuland, soseşte astăzi în România, într-o vizită de două zile şi se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul de Externe Titus Corlăţean. La discuţii nu vor participa, însă, premierul Victor Ponta şi nici preşedintele Senatului, Crin Antonescu, întrucât acesta din urmă nu a fost invitat.
    Potrivit ministrului de Externe Titus Corlăţean, premierul nu şi-a putut modifica programul, întrucât era stabilit înainte ca vizita emisarului american să fie anunţată.
    Contactat de “Adevărul”, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a declarat că nu are detalii referitoare la programul premierului, întrucât se află în concediu în Austria.
    Pe de altă parte, Corlăţean a insistat că are mandat să îl reprezinte pe Victor Ponta.”
    Cum se citeste aceasta stire:
    Subsecretarul american de stat, Victoria Nuland, in vizita la Bucuresti nu a dorit sa se intalneasca cu nici-un oficial de varf USL vezi neinvitarea lui Crin Antonescu cel de al doilea om in stat, de aici rezultand indubitabil ca nici Ponta nu a fost invitat sau in termeni diplomatici ca o invitatie din partea dlui nu ar fi fost binevenita sau oportuna.
    Evident ca fiind un adjunct al ministrului de externe american deci in guvernul american, dna Nuland trebuia sa se intalneasca cu cineva acela fiind desigur un omolog adica dl Corlatean.
    Evident ca pentru a salva aparentele si a rezolva situatia penibila si ultrarusinoasa in care se afla dnul Ponta si implicit Guvernul si imp[licit USL adica majoritatea parlamentara (vezi neinvitarea presedintelui senatului , copresedinte al USL) acesta a dat bir cu fiugitii de data asta la munte in strainatate ca nu a mai murit nimeni ca sa se aciuiasca pe la vreo inmormantare.
    Jalnic specimen uman este dl Ponta , jalnic PM este, jalnic guvern conduce, jalnica si demna de dispret coalitie politica ce o coconduce

    Punct

  • Reply
    x
    10 ianuarie 2014 at 21:30

    ponta a fost in tara pana seara, cand a plecat. a fost zarit la aeroport. faqceti rost de o fotografier si i-ati incheiat cariera.
    http://www.zoso.ro/ponta-las/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *