Dragnea nu și-a deszăpezit nici propriul județ

Ce să nu ratați în presa scrisă de azi:
Nu mai ninge de o săptămînă, dar în județul lui Dragnea încă sînt drumuri blocate: „Deszăpezirea ar fi trebuit să fie realizată de firma Tel Drum, în spatele căreia s-ar afla, potrivit relatărilor din presă, liderul PSD. Societatea a câştigat în 2013 un contract de 68 de milioane de lei, pentru patru ani, tocmai pentru lucrări de deszăpezire a drumurilor judeţene din Teleorman” (România liberă)

Parlamentarul „bun la suflet” care nu știe numele partidului din care face parte: „deputatul Alin Bucur (33 de ani), un tânăr de bani gata ajuns în Legislativ pe listele PPDD şi nimerit, nici el nu ştie cum, în UNPR. Înainte de toate, trebuie să ştiţi că nu e lucru uşor să faci un interviu cu Bucur. Am alergat după el luni în şir, timp în care ba se dădea răcit cobză, ba copleşit de treburi, ba imobilizat la pat de diverse boli. După ce l-am prins, am constatat că abia se poate exprima, pendulând între banalităţi nevinovate de genul “când murim nu luăm nimic cu noi” şi fraze trântite anapoda, precum „campania electorală a fost o experienţă care rar întâlneşti în viaţă”. Şi poate n-ar fi nimic dacă ar şti măcar cum se traduc iniţialele UNPR, partidul din care face parte. S-a concentrat, s-a gândit câteva zeci de secunde, l-am mai ajutat şi noi, dar tot n-a ştiut să spună” (Adevărul)
Traian Băsescu, din nou locomotivă electorală: „Traian Băsescu rămâne în continuare principalul magnet pentru voturile Dreptei, în ciuda faptului că, în ultimii doi ani, a fost ţinta preferată a USL. Cea de-a doua parte a sondajului CSOP comandat de Evenimentul zilei şi de B1TV arată că preşedintele atrage, incontestabil, cele mai multe voturi din bazinul Dreptei şi al celor nemulţumiţi de activitatea guvernului USL” (Evenimentul zilei).
 Cu ce se ocupă STS în ziua alegerilor: „STS dă fiecărui preşedinte de secţie de votare un telefon mobil special cu care sunt transmise la BEC informaţiile din teritoriu. Aşa se face de exemplu raportarea prezenţei pe care BEC o anunţă la intervale regulate de timp şi public. La finalul zilei, după numărarea voturilor, procesele verbale cu rezultatele finale sunt scanate şi introduse în sistemul informatic al AEP, serviciile fiind furnizate tot de STS” (Gândul).

You May also Like...

Mafia rusă, infiltrată în Guvernul României. Premierul nu are nimic împotrivă
2 decembrie 2013
INCLUSIV:) – cine sînt persoanele cu funcții înalte din dosarul șpăgarului Costea de la Ploiești
3 martie 2011
Ciutacu ia de la gura săracilor și persoanelor cu handicap și Antena 3 de la gura TVR
20 aprilie 2011
1 Comment
  • Reply
    moshu49
    5 februarie 2014 at 6:28

    da’ ce, este vreun judeţ deszăpezit?
    Doamne, feri de’o încălzire rapidă cu ploi!
    un STS guvernamental cu SRS director, ca să fie „dreptate pînă la capăt” şi bomboana pe colivă, o fi în program sau dau idei? 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *