+1: Sârbu

Marian Sârbu. Invitatul meu din seara asta la „Plus unu”. Intereseaza pe cineva ce are de zis Marian Sârbu? Da, e cel de UNPR, fost ministru al Muncii în mandatul de premier al lui Năstase.

You May also Like...

Felix îl vrea pe Blaga șef la PDL
13 februarie 2011
Megapenibilul domn Geoană
8 decembrie 2010
Hidroelectrica intră cu succes în programul umoristic de revelion
14 decembrie 2011
1 Comment
  • Reply
    John DOE
    23 mai 2012 at 20:47

    Adica au cautat cei care vin acuma tare din urma cum sa ne mai faca de niste bani. Si au gasit solutia. O sa legifereze ca fondurile private de pensii au voie sa fie investite in anumite tipuri de afaceri, afaceri care vor fi detinute „intamplator” in majoritate de simpatizanti ai unui anumit partid… Si care nu e problema daca falimenteaza, ca fondurile alea sunt asigurate tot de stat… Mda… Deci nu si-a cumparat un loc caldut pe 6 ani… Yeah, right. Penibil.
    Si inca o chestie: ei „au asigurat stabilitatea politica” indiferent de cine a fost la putere. Astia sunt numiti pe nedrept traseisti. Pentru ca aveam deja definitie in DEX pt. ei: mercenari. Se vand celui care plateste mai mult.
    P.S. Ce s-o intamplat la final? Or vrut sa te scoata odata din emisie ca te-ai bagat in spatiul celor de dupa? Ca prea s-au urcat cu genericul peste tine… 😀 😀 😀
    P.P.S. Am ajuns deci si la gretosenii in emisiuni, cum ziceam ieri. Beuark. 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *