S-a penibilizat și Vîntu

‘Timabilul ‘Torin Ovidiu Vîntu a opinat în seara asta, printre altele: „Nu am băgat niciodată mîna în buzunarul statului sau în buzunarul altcuiva”. ‘Tă murisi dumneavoa’tră, ‘timabile? Noi ținem minte că, pe cînd ființă de capitalism nu era, nici neființă de sprijin politic și de la servicii, ați băgat șase mîini în buzunarul statului. Două personale și alte patru aparținînd unor gestionare, două la număr, care au fost și ele condamnate la pîrnaie, ca și geniul dumneavoastră financiar-contabil. Conform judecătorilor care au semnat sentința de condamnare în 1981, e adevărat, nu a fost vorba de băgat mîna în buzunar, ci de „complicitate la infracțiunea continuată de delapidare calificată (pentru o pagubă de 69.641 de lei), săvîrșirea infracțiunii continuate de sustragere și distrugere de înscrisuri oficiale, comiterea infracțiunii continuate de fals intelectual în acte oficiale și comiterea infracțiunii de uz de fals”. Iaca, ‘timate, sentința acilișa, pentru nostalgicul din domnia voastră.
Așadar, nu se face, mă-nțelegi, la onoarea dumitale nereperată, să devii așa penibil dintr-odată și să ne minți. Noi te apreciem ca geniu al crimei economice, ca personaj, nu ca victimă jena(n)tă a sistemului. Păi, se poate?

You May also Like...

Victor Ponta, sex cu minorele lui Negoiță. Zice un mason
16 noiembrie 2010
Guvernul Ponta face ordine în doctorate
16 septembrie 2013
Pudibonzii forumiști și pudibondele forumiste
26 august 2010
11 Comments
  • Reply
    postacu scelerat
    23 septembrie 2010 at 23:38

    golanasule, eu nu stiu ce e in capul tau. pai mai ocnaselule, nu se lupta ‘timabilul si atunci si acum cu dictatoru? nu a fost vorba in ambele cazuri de odioase procese politice?

  • Reply
    rzv
    24 septembrie 2010 at 10:57

    bandit batrin::))) pai acu o intoarce ca la ploiesti, nu a furat de la stat ci de unde mai golanas mic? avas din ce banii plateste substituirea in contractul de cautiune-fideiusiune cu cec? din banii lu popa?:) intelegem ca ciordeala de la privat e mai simpla da vezi cind sari gardu sa nu te pomenesti cu o sapa in cap ca pe vremuri ion al glanetasului::)) hai zile racoroase-iarna

  • Reply
    Nusulica
    24 septembrie 2010 at 14:13

    In 1980 furam de foame, sstimabile, de foame. Mincam trei paletzi de brinzoaice dimineata si sseara daca nu gasseam pe undeva doi papuci de ssavarine ma culcam flamind, domnule. Era o dictatura la fel de a dracu ca asta de acum, sstimabile. Ca si acum tot de foame furam. Stii dumneata, sstimabile, cit TVA rambursat ilegal maninca golanassul ala de Baron la o singura masa?

  • Reply
    basencu
    24 septembrie 2010 at 14:28

    Nu am vazut nicio silaba despre furaciunile din parlament in ziarul vostru.Va numiti Kamikaze sau Dimineata. Care zona sociala o aveti ca target. Doar cea de la putere.
    Prietene favorizarea infractorului, mult timp nu a fost in curicula de la licenta, INM etc.E o infractiune greu dovedibila, in lipsa flagrantului. Promisiunea e un cacat juridic. La cat a promis taticul vostru nu l mai incapea codul penal.
    O dai la ntors.
    Ce actionariat aveti deontologilor.

    • Reply
      prisacariu
      24 septembrie 2010 at 14:34

      esti idiot, amice. cauta dupa key word ‘pdl’ pe kamikazeonline.ro, ca sa te lamuresti

      • Reply
        basencu
        24 septembrie 2010 at 15:21

        Vorbeste frumos, ce dracu esti un intelectual.
        Cobori nivelul, o sa rada ITM de tine.

  • Reply
    morris
    24 septembrie 2010 at 15:18

    Prise lasa-l pe basencu, ca e postac de serviciu pe toate blogurile. Ai fost la B1 la 6 vine presa. Intrebare personala: Care e mai buna (fizic), Pora sau Savin? P.S. imi plac ca jurnaliste amandoua, dar am o fantezie.

    • Reply
      rzv
      24 septembrie 2010 at 18:02

      ba esti nebun? alea e batrine de la bautura. am stat o data la o masa linga ele si efectiv alea ne bagau sub masa la spritz. fete de comitet altfel. am combatut pina a venit cacatu de mizil si ne-a zis fara politica ca fug psdei de la el din circiuma:::)))

  • Reply
    GolaNicolae
    25 septembrie 2010 at 13:45

    Hai, mai usurel cu penisbilizarea d.lui Vantu. In acele vremuri, cand era distrusa-n fasha orice exprimare si de orice fel a luptei impotriva regimului, Vantu nu a facut decat sa-l submineze, sa-i slabeasca capacitatea financiara . Acum, Vantu a procedat la fel dar in sensul intaririi financiare a statului, respectiv a puterii care, nu-i asa reprezinta statul. Ia sa vad care ar fi fost aia 3 sute de mii care ar fi cotizat de-npulea la stat, respectiv la reprezentantul lui politic, puterea. . Deci, mai usurel cu penisbililizarea.

  • Reply
    snapshot
    26 septembrie 2010 at 0:43

    ce ma fac ? pe unde intru dau de cretinei. sau mai bine zis cretineti (cum bine zicea cineva).

  • Reply
    spik
    26 septembrie 2010 at 1:39

    și cei 300.000 sunt victimele mamei Omida, Popa a falsificat un bilet de bingo iar Vlas e închisă pentru plagiat.
    noroc cu familia Costiniu,aia specializata pă drept de asfaltator,ca-i pasa și nu lasă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *