Vitejia de tabloid a lui Turcescu

Vă amintiți cînd Turcescu s-a apucat să-l împroaște cu rahat (pe bună dreptate) pe Patriciu, pe facebook, după ce Click făcuse la fel cu Turcescu? Atunci, l-am sunat (pe Turcescu, nu pe Patriciu) să-mi povestească ce-l apucase. Mi s-a plîns (pe bună dreptate, iar) că ăia de la Click nu-i dăduseră nici măcar un telefon înainte de a scrie, că documentarea lor fusese inventată de la un capăt la altul și că, pe scurt, presa română era de căcat. Nu l-am contrazis.
Mi-am amintit de episodul ăsta după ce colegul meu Silviu Apostol l-a sunat pe Turcescu să-l întrebe una, alta despre concediul plătit de RMGC în Noua Zeelandă. Ce credeți că a spus inocentul Turcescu? Că răspunde dacă are chef, dar nu are chef, că e în concediu. Ză end.
Turcescule, ai dreptate: presa română e de căcat, dar tu ești un vajnic reprezentant al ei. Iar dacă vitejia ta în fața întrebărilor (nepuse ale) unui reporter s-a manifestat numai pe un subiect din Click, atunci ți-ai meritat-o.

You May also Like...

Partidul Conservator, executat de Fisc pentru 100.000 RON impozite neplătite
7 iunie 2013
Pă eeeiii, pă eeeiii, pă mama lor dă daci!
1 noiembrie 2010
Acești debili de la CCR sau cine îl apără pe cîinele drogat al lui Ivanciuc
10 iulie 2010
15 Comments
  • Reply
    AntiGelu
    24 august 2010 at 2:14

    Daca sint mai pudibonzi decit o fata mare, cu privire la subiect, atunci de ce au acceptat invitatia si au mers? Sau nu le-a trecut prin cap ca o sa iasa un tam tam atit de mare?
    Rasu-plansu cat de loviti de se dau astia, din lotul de „fecioare” din presa.
    Pina la urma, nu de aceea, oficial, sint in Noua Zeelanda? Sa vada la fata locului tehnologia, sa puna mana („A venit însoțită, logic, doar că nu s-a decis de cine.” :)) si sa strige…..esteeeeee! Si apoi sa vina si sa ne formeze noua opinia?
    Mie unul, numai cand ma gandesc la Tatulici, asa mi se formeaza o opinie de imi pare ca nu am sinuzita sau bronsita, sa ii mai adaug la substanta.

  • Reply
    misu
    24 august 2010 at 13:37

    Sa-i vezi la intoarcere prin teleshopinguri cum vor recomanda gargara cu cianura.
    Tatulici va trebui sa-si schimbe una din emisiuni in scoala, strada, CIANURA si spital.

  • Reply
    George
    24 august 2010 at 15:46

    In NZ e misto ca dupa ce te caci, tragi apa si te uiti cum cacatu se invarte invers. Cred ca dupa ce se caca Buscu ii cheama pe toti sa se uite cum se invarte cacatu. Bine, ITM stia dinainte cum se inavrte cacatu lu Buscu dar asta e alta poveste.
    Iar daca au bude inteligente care trag apa automat cand te ridici, cand se caca unu stau toti pe langa el sa se minuneze.
    Invidiosilor!

  • Reply
    arletty
    24 august 2010 at 15:53

    Şi acum, ce vrei, Cătăline? Să-l înjurăm pe Turcescu pentru că voi n-aţi fost în stare să-l convingeţi să vă răspundă la întrebări? În fond, omul a promis că va scrie pe blogul lui la întoarcerea din infotrip/vacanţă, spune-i cum vrei. Să mă supăr pe ăl mai vertical/echidistant jurnalist dintre cei care prestează cu brio de ceva ani în mass-media? Sorry, dar nu ai dreptate să-l califici aşa cum o faci în titlu. Chiar nu e vorba despre nicio vitejie la mijloc, dar trebuia să-l atingi şi tu pe „refuznic”, că, de, v-a picat rău gestul lui. Părerea şi opinia mea!

    • Reply
      prisacariu
      24 august 2010 at 19:41

      de la un om care se plînge că nu e sunat de ziariștii răi, să spună ceva pe un subiect care-l privește, mă aștept la ceva mai multă amabilitate cînd E SUNAT, totuși.
      nu, nu trebuie înjurat, trebuie iubit, firește

  • Reply
    arletty
    24 august 2010 at 20:42

    Şi voi sînteţi ăia răii?! 🙂 Nu ştiam. Tot e bine că am aflat-o măcar acum. Ce banc bun! Şi eu care credeam că sînteţi haioşi …

  • Reply
    Nicolae
    25 august 2010 at 7:35

    Eu cred ca distinshii jurnalisti au acceptat concediul numai si numai pentru a se convinge de grozaviile lasate in urma de astfel de activitati miniere care au activitatea de preparare bazata pe cianuri si stocarea reziduurilor in aer liber. Astfel lupta lor prin tacere ( e de aur, nu?) impotriva RMGC va fi si mai eficienta. Iar RMGC se va simti si mai umilita dupa ce va constata pe propria ei piele suflata cu aur ca a fost si fututa si cu banii luati.

  • Reply
    Nicolae
    25 august 2010 at 7:43

    Ce uituc sunt! Dle. Catalin, daca mai vorbiti cu delegatia, va rog sa intrebati daca pe acolo, pe unde a trecut RMGC se mai fac prunele gold,ane sau macar merele gold.

  • Reply
    Nicolae
    25 august 2010 at 7:45

    Pardon: mere golden auriu (cam aiurea golden auriu dar… )

    • Reply
      arletty
      25 august 2010 at 10:34

      Da, e cam aiurea :). Eu ştiam însă că există ‘mere parmen auriu’, nu golden auriu!!! Ia mai fă săpături şi verifică 🙂

  • Reply
    Nicolae
    25 august 2010 at 10:51

    Daca doriti a vedea cam cum arata o exploatare miniera la suprafata, incercati: google romania . harti (stanga sus)> aduceti in centru Moldova Noua (langa Oravita) > zoom > zoom si vedi vedea doua pete mari albe! Cea de sus este cariera iar cea de jos este iazul de decantare de langa uzina de preparare. In stanga jos aveti o unitate de masura. Asezati-o pe pete si faceti socoteala. A si ceva nesemnificativ: Nu mai este exploatata de minim 15 ani.

  • Reply
    “Spălătoriile de presă ale lui Vîntu” și spălații pe creier « prisacariu
    20 septembrie 2010 at 12:04

    […] luase în mai multe rînduri de la mine, ca să vezi lipsă crasă de consecvență din parte-mi (aici și […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *