IT Morar și-a înghițit propria flegmă, scuipată în obrazul altui ziarist-consul

Cît de ironică și de nesimțită poate fi viața de lingău: ieri i-o tragi unui ziarist că a acceptat să fie consul (exact la Marsilia!), azi accepți (ca ziarist) să fii consul la Marsilia! Ce ar mai fi de zis? Înainte să ziceți orice, însă, ascultați interviul sen-za-țio-nal cu ITM, pe HotNews.ro.

You May also Like...

Ciutacu încă plătește 30 de euro chirie pentru apartament social, deși stă în penthouse de 330 mp
19 martie 2013
Să numărăm firele de păr din nasurile protestatarilor
30 august 2012
despre cabalinele cu zabala
9 martie 2010
8 Comments
  • Reply
    rzv
    8 septembrie 2010 at 14:38

    guvernatorul are si un coleg consul::))

  • Reply
    baby jane
    8 septembrie 2010 at 15:48

    tocmai mancam. multumesc pe aceasta cale titlului tau si imaginatiei mele bolnave 😀

  • Reply
    Basencu
    8 septembrie 2010 at 16:01

    D Mazilu profesorul de drept consular ne spunea la scoala de militieni :consulatul aparţine tehnicienilor ;invatati bine doua limbi străine si prin practica de 5-10 ani in Poliţie puteţi avea şansa s a lucrati in consulate. Consulatul prin semnătura consulului emite pasapoarte acte de stare civilă apostile instituie curatela si tutela acte notariale merge la secţia de poliţie unde a fost reţinut un cetăţean roman merge in tabăra de tigani sa le apere drepturile. Ca politistfaci mare parte din aceste lucruri in Romania si ai şanse sa ajungi la un consulat. Pentru intelectuali asta e un mare cacat. Trebuie sa l facă cineva. Tu ai fost coleg cu ITM. A lucrat măcar intrun domeniu specific activităţii consulare. A ras 10 ani de M Vanghelie ca e agramat deşi in fisa postului nu are obligaţia sa vorbească si sa scrie ca L Blaga. In schimb el recunoaşte candid ca el habar nu are cu ce se mănâncă treaba la un consulat. Va fi un Marean al consulatelor. La o ambasada uniforma de serviciu este costumul si uneori fracul. La consulat este salopeta de salahor. Aşteaptă papagalul din consulat o viata sa devină consul si vine un ageamiu. Le v a povesti experiente cu cianuri le va recita poezii vor mânca gretos si le va prezenta vinul frantuzesc al săptămânii. Te iubim ITMarean.

  • Reply
    Cockwork Orange
    8 septembrie 2010 at 17:32

    Astia mici de statura sunt ambitiosi nu gluma in ziua de azi!!!

  • Reply
    Sinecurel Limbutescu
    8 septembrie 2010 at 18:46

    Nos félicitations à Monsieur le Consul Général (rés.) Biju Morar! Selon la Loi 69/2003, concernant le Statut des membres du personnel diplomatique et consulaire de la Roumanie, vous avez tous les mérites et la capacité pour être élevé (officier de réserve, biensûr!) dans cette haut position. Vive la Patrie, vive Monsieur le Ministre de l’Affaires Etranger et vive le Service de renseignement extérieur! Nous servirons notre patrie et notre très aime Monsieur le Président!

  • Reply
    gelu
    8 septembrie 2010 at 18:47

    Marele scriitor de poezii din trei cuvinte, luptator anti-impostura si ardelean extrem de corect ( cum l-a invatat taticu-sau, zidarul muncitor) va ajunge consul exact cum a intrat fi-su la liceu-stim la ce telefoane ai sunat, bijucule-pentru ca de cativa ani sa-l laude ca ia, baiatu’,cu minim de efort, tot ce inseamna examen de student in USA( si pentru facultate stim unde ai intervenit neimpostorule si nemiticule). Din cauza complexelor de pitecantrop cu greble de salahor ai mancat cacat toata viata si ti-ai muscat de cur colegii periculosi sau neinteresanti pentru tine, sugandu-i pe absolut toti de care ai avut nevoie.De ce face presa tam-tam( si) in cazul tau? Pentru ca tu ai fost in pragul infarctului de invidie de cate ori ai auzit de un ziarist care a procedat ca tine, mai, laba pitica si comunista.

  • Reply
    heblu
    9 septembrie 2010 at 2:10

    un așa prostovan, poate doar caragiale ar fi putut găsi. am râs azi la birou de parcă eram în săptămâna dinaintea crăciunului. totul e mișto, sperăm că e abia începutul.

  • Reply
    postacu scelerat
    9 septembrie 2010 at 12:43

    prisacariule lasa prostiile. se petrec lucruri care doare si tu te ocupi de toti limaxii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *