Turcescu, purtătorul de cuvînt al Realitatea TV în dosarul lui SOV

UPDATE: Turcescu zice că nu e adevărat. Mai multe despre ce zice Turcescu, chiar din gura lui, săptămîna viitoare.
La o televiziune de știri (alta decît RTV), azi, înainte de ora 14, invitat telefonic Robert Turcescu. Care zice că nu poate să facă speculații, dar face: că arestarea lui Nicolae Popa are legătură cu Băsescu, la fel reținerea lui SOV. Ok, treaba lui, declarațiile lui, o fi știind el ceva. Dar nu asta ne interesează. Ci că, înainte de a-l invita telefonic, reprezentanții televiziunii de știri au cerut Realității TV un om care să vorbească, oficial, în numele postului lui SOV. Iar RTV a zis: „sunați-l pe Turcescu”. Wtf?? Da’ Turcescu nu-și dăduse demisia din trust? Cum ziceam: wtf??

You May also Like...

Ponta despre mîrlanul Bunea Stancu: "Îl susţin 100% pe domnul Gheorghe Bunea Stancu"
1 februarie 2014
Abțibildu' de dragoste de țară al lui SOV
16 septembrie 2010
Consilierii lui Crin și-au dat deja demisiile de la Cotroceni
26 august 2012
11 Comments
  • Reply
    gelu
    9 septembrie 2010 at 16:31

    Pe aceeasi antena 3 a vorbit in direct si dorelus buscu

  • Reply
    baby jane
    9 septembrie 2010 at 16:49

    si pe realitatea RT a venit cu exclusivitatile:
    – presedintele indoneziei a semnat decretul
    – popa nu a dat nici o declaratie pana acum
    ce sa mai, a plecat dar au ramas prieteni. pe acelasi sistem in care doi oameni divortati raman prieteni…. not!

  • Reply
    Filip
    9 septembrie 2010 at 16:56

    pai nu se zvonea ca Tatulici il vrea inapoi pe Turcescu? atunci ce mare tam-tam? omul a vrut sa-si negocieze pozitia, a jucat tare si finalul il vezi azi.

    • Reply
      arletty
      9 septembrie 2010 at 19:09

      Nu se zvonea, chiar aşa a şi fost, dar una e să vrei să-l aduci înapoi pe Turcescu, şi alta să şi reuşeşti. Ei bine, Tatulici nu a reuşit, Turcescu a demisionat definitiv şi irevocabil din trustul eolian. E clar?

  • Reply
    Un fost coleg de-al mirlanului
    9 septembrie 2010 at 18:43

    Doru Buscu, marele spagar de la Academia Catavencu, a afirmat la A3 ca SOV l-a sunat pe el ca sa puna pe siteul catavencu pozele cu Geoana. Acest taranoi falimentar din Hirsova minte ca un mirlete. Cit de dobitoc sa fii sa vrei sa vinzi oamenilor un ziar ca Academia Catavencu si sa declari senin astfel de imbecilitati crezind ca nu o sa ti-o iei peste bot? Daca era dupa el, pozele alea se transformau rapid intr-o prima de la SOV! Buscule, pe SOV il aresteaza pentru favorizarea infractorului. Ai grija sa nu ajungi in aceeasi situatie cu minciunile astea. Pozele au fost publicate pe site pentru ca tu erai plecat in Moldova. Ai aflat de ele la citeva ore de la publicare. Daca erai la birou le dadeai jos si mergeai la Vintu sa iti mai dea o prima! Hai sictir!

  • Reply
    Basencu
    9 septembrie 2010 at 19:00

    Bai voi ATI mâncat din aceiasi troaca si acum îl atacati pe Buscu sau Turcescu ca nu aveau maniere si se urcau cu picioarele in ea. Simt o unda de invidie fata de Tucescu.Va renegati trecutul sau sunteţi ca unul pentru care ticalosi sunt doar alţii.

    • Reply
      prisacariu
      9 septembrie 2010 at 19:24

      e și asta o interpretare, bușcu și turcescu au și ei fanii lor

      • Reply
        Basencu
        10 septembrie 2010 at 10:53

        Eu am citit AC 20 de ani si va respect pe toti ca ziaristi.Ca votant al lui Geoana voi imi sunteti adversari. Toti.Va iubesc pe toti in mod egal. Si stiti voi unde. Eu sunt un papagal de pe strada.Voi care aveti beneficiul de a fi ascultati in loc sa informati, ati devenit agenti electorali.Stati la rand ca tainul vine.(Tainul este folosit aiurea ptr ca e de dat nu de luat)
        Eu sunt un cititor mai putin inteligent ca voi.Nu sunt fanul nimanui.Imparte Buscu vila cu mine, sau Turcescu banii care ia luat de la Vantu. Nici macar al lui Geoana.Sunt fanul intereselor mele , ca si tine, ca si Buscu, ca toti.
        Fiti golani pana la capat.

    • Reply
      Un fost coleg de-al mirlanului
      9 septembrie 2010 at 19:28

      E replica favorita a fostilor colegi care se ocupau cu limbile la infractor, las-o balta.

  • Reply
    ElCucui
    9 septembrie 2010 at 22:28

    @Basencu, eu personal am mâncat din aceeași troacă până prin ’96. Apoi unii au început să mănânce din troace mai dichisite. După 2001, câțiva au ales să mănânce din trocuri.

    • Reply
      Basencu
      10 septembrie 2010 at 15:06

      E corect ce spui. Asa e in Ferma animalelor. Poporul troaca mica. Conducătorii troaca sau trocul mare. Ni se întâmpla tuturor. Ne dorim toţi troaca sau trocul mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *