Victor Ponta, sex cu minorele lui Negoiță. Zice un mason

Zice un mason pe blogul Nicoletei Savin. Citez: „În mod natural, tinand cont de locul in care inculpatul Tamarjan isi aranja vizionarile de viitoare modele ale agentiei sale, unul dintre primii clienti identificati si confirmati a fost Robert Negoita, proprietarul respectivului hotel. In urma discutiilor cu unele dintre fetele carora am reusit sa le castigam increderea, inclusiv prin invitarea lor in excursii in strainatate, au mai fost confirmati ca si clienti Ionut Negoita (fratele lui Robert), Nicolaie Banicioiu si, surpriza, Victor Ponta. De altfel astept cu mare interes aparitia in ziarele din zilele urmatoare a extraselor din declaratiile fetelor ce confirma acest lucru, indicand data si locul (cu aproximatie, este adevarat, dar care sunt coroborate cu rezultatele inregistrarilor telefonice) unde au avut intalnirile amoroase cu Victor Ponta. Nu ar fi un fapt atat de grav pentru Victor Ponta (este totusi un barbat tanar, dragut si o persoana publica destul de cunoscuta) daca, la data intretinerii actelor sexuale cu respectivele domnisoare, doua dintre ele nu ar fi fost minore.” (de aici – bolduirea îi aparține Nicoletei Savin sau masonului cu declarațiile)
Pînă acum, deși postul de pe blogul Nicoletei Savin e vechi de aproape o săptămînă, nu am văzut știrea asta rostogolită prin alte părți. Și, deci, nici o reacție a lui Victor Ponta. Zic să-l sunăm să-l întrebăm ce crede despre povestea asta, nu? Dar mîine, că acum e tîrziu. Și, în plus, o fi încă afectat de moartea lui Păunescu.

You May also Like...

Vîrsta marilor contracte
4 mai 2010
Două întrebări: 1. de ce nu l-a trimis DNA în judecată pe Dragnea?; 2. e Hăineală șantajabilă?
14 mai 2013
Băieții și fetele de sistem din Justiție
9 mai 2013
23 Comments
  • Reply
    ciprikus
    16 noiembrie 2010 at 22:56

    hmm , nasol rau … de asta la parasit crin ….invidiosul

  • Reply
    AntiGelu
    17 noiembrie 2010 at 3:06

    Neah, nu se pune.
    Pe linga minorele alea, el s-a tavalit cica si cu eterna TBudi, asa ca doua minore si un dinozaur da de trei ori optspe cu plus, adica legal.
    Daca totusi il aresteaza, parca-l vad pe bombonel cum iese pe blog si declara ca nu crede in sexul cu minore, asa cum nu credea nici in arestarile de vineri seara.
    Ori isi ia un avocat dibace care adopta tactica Clinton: definitia „sex”-ului este?

  • Reply
    Nicolae
    17 noiembrie 2010 at 8:35

    Eu asa ceva nu cred! Victoras, mandria noastra, spaima noastra pentru viitor, acest militant cu mitraliera la banduliera? Da parca daca ma gandesc bine, care-i problema? De ce sa n-avem si noi un mic hitleras? Ha?

    • Reply
      sanda
      17 noiembrie 2010 at 10:34

      Cu mitraliera ÎN bandulieră, nu LA bandulieră, că banduliera nu e umăr, nu e brîu etc. Ia de citeşte!
      BANDULIÉRĂ, banduliere, s. f. Fâșie de piele, stofă etc. trecută de-a curmezișul pieptului, de la umăr la coapsa opusă, spre a susține sabia, pușca etc. ◊ Loc. adv. În bandulieră = purtat de-a curmezișul spatelui sau pieptului. [Pr.: -li-e-] – Din fr. bandoulière.
      Sursa: DEX ’98

  • Reply
    Nicolae
    17 noiembrie 2010 at 8:36

    Goerengutz? Ha?

  • Reply
    CVT
    17 noiembrie 2010 at 8:37

    Draga Catalin, daca tu chiar crezi ca Nicoleta Savin merita citita, bagata in seama sau evocata pe blogul tau, imi pare rau sa constat ca m-ai dezamagit. Orice idiot poate sa spuna ca e mason si ca are informatiile lu’ peste despre orisicine. Asta o stii si tu. Scandalul asta cu minore in care se incearca si atragerea lui Ponta (de ce nu au inceput dezvaluirile cu asta, in loc de Negoita&Banicioiu?) miroase deja a intoxicatie. Nu contest, labagii aia doi or fi dat cu nasul la minore, dar – daca era Ponta implicat – nu rata nimeni subiectul: dupa cum stii, dosarul devine public odata cu trimiterea lui in instanta. Si acolo se vad toate declaratiile, inclusiv cele care ar trebui sa il priveasca pe Ponta. Crezi ca numai Nicoleta Savin stie de chestia asta, ea care a fost data afara de pe unde a mai lucrat dupa EvZ si i-a cersit lui Becali bani de-o shaorma? Nu ti se pare putin trasa de par dezvaluirea asta? Dintr-o singura sursa, anonima? Tu ai avea curajul ca ziarist sa-ti asumi o intrebare catre Ponta bazandu-te doar pe elucubratiile din capul Nicoletei Savin?

    • Reply
      prisacariu
      17 noiembrie 2010 at 9:31

      observatii foarte corecte. pe care chiar mizam cind am postat ce e mai sus

      • Reply
        zigzag
        17 noiembrie 2010 at 12:08

        stimate catalin..”dezvaluirea ” cu ponta nu e o elucubratie a nicoletei savin.informatia este preluata de pe blogul unui mason ..care isi da nume prenume si isi asuma ce scrie!nicoleta savin doar a preluat linkul si informatia.asa ca inainte sa o acuzi pe femeia in cauza mai bine deschide ochii.

        • Reply
          prisacariu
          17 noiembrie 2010 at 12:17

          nu inteleg pe cine si cum am acuzat

          • diaconu Eusebiu
            7 iulie 2011 at 12:50

            Nu ai acuzat pe nimeni, dar ai aruncat dubla nadă astfel încât CVT să-şi dea cu „părerea”!
            Masonul este Florin Ghiulbenghian şi îşi asumă ceea ce a enunţat!
            CU NUME, CU SUBIECT ŞI CU PREDICAT!
            Deci dacă era să fii correct, trebuia să menţinezi „Florin Ghiulbenghian” nu doar „un mason”.
            Cât despre povestea cu Jijik Becali, pe CVT l-aş ruga să vină la mine pentru a i-o povesti.
            Pentru a-i povesti şi câţi bani NU A LUAT Savin şi cum – ATENŢIE CĂ FAC O AFIRMAŢIE – se pare că povestea Vadimului cu băiatul generalului Marin a avut un precedent!
            Din întâmplare am intrat în această ogradă şi am văzut subiectul.
            Adresa mea de e-mail o ai şi te rog dă-i-o CVT-ului.
            Să nu scrie la emisiunea VREM SĂ ŞTIM, ci să-mi scrie mie!
            Sunt dispus să ne întâlnim şi să-i pun toate cele ce eu le cred ADEVĂRURI pe masă. După aceea el să le judece!
            O zi bună, la revedere.
            PS1 Referitor la Ponta….eeeee aici este mai complicat, dar mă ofer „să-l luminez” şi în această problemă pe CVT. Îl luminez „AUDIO-VIDEO”.

      • Reply
        CVT
        19 noiembrie 2010 at 0:57

        Si acum ce vrei, aplauze ca ai gasit ce asteptai? Nu vezi ce s-a gasit lumea sa inteleaga din ce ai scris tu? Pentru ca e inca off the record acest mesaj, imi permit si o barfa cu trei urechi si jumatate (nu m-am putut abtine): /…/

        • Reply
          prisacariu
          19 noiembrie 2010 at 1:38

          să-ți public și restul mesajului au ba? că n-am priceput

  • Reply
    laut doha
    17 noiembrie 2010 at 10:21

    Ce ma mira e mine la toata istoria cu fetele este ca alde’ Negoita sunt tratati ca si clienti. Am ceva info de la baietii care se ocupa serios cu treburi de’astea si din ce a aparut pana acum prin presa, Negoita este mai mult un coordonator deafacere:adica pestele al mare…. dar se pare ca interesul e sa i se arate batul si nu sa fie bagat la racoare.
    Concluzia: in parlament avem di tati:mituiti si mituitori, calomniatori, evazionisti, falsificatori, manipulatori, criminali si mai nou pesti… La mai multi…

  • Reply
    frumuşica de la iaşi
    17 noiembrie 2010 at 12:28

    Dragă Cătălin ( şi nu e o ironie ), dacă avem în vedere cele spuse de tine şi piramida de care tocmai ne-ai povestit zilele astea, mi-aş permite, cu acordul tău, să fac unele precizari legate de nivelul trei al piramidei, care se referă la NEVOIA DE DRAGOSTE ŞI APARTENENŢĂ. Bunnn…cărţile de specialitate spun aşa:”O dată acoperite necesităţile de bază, aceasta este cea mai importantă. Nimeni nu poate să se realizeze ca persoană fără a fi dorit şi acceptat de către celelalte fiinţe omeneşti. Aici sunt incluse nevoia de prietenie, familie, apartenenţă la un grup, sau de implicare într-o relaţie intima non-sexuală. Relaţia cu celelalte persoane la un nivel afectiv profund este forma obişnuită de a satisface această necesitate. De exemplu, familia, partenerul de viaţă sau prietenul. Lipsa de dragoste şi apartenenţă poate să dea ocazie la importante dezechilibre mintale.”….aoleu, nu e puţin lucru…Sincer, încă am dubii dacă să încadrez sau nu cele citate de tine în categoria NEVOI FIZIOLOGICE sau…studiez şi te ţin la curent

    • Reply
      prisacariu
      17 noiembrie 2010 at 12:33

      deocamdată, nu știm dacă ce am citat eu acolo s-a întîmplat au ba

      • Reply
        frumuşica de la iaşi
        17 noiembrie 2010 at 12:45

        Corect…dacă e să mă intrebi pe mine, eu nu cred o iotă…dar, cum nu
        mă întreabă nimeni şi nici nu e importantă părerea mea…

  • Reply
    zulu
    17 noiembrie 2010 at 14:34

    daca nu stii te-nvatam, daca nu poti te ajutam, daca nu vrei…te facem miss

  • Reply
    heblu
    17 noiembrie 2010 at 18:13

    nu iese cum fără floc, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

    • Reply
      heblu
      18 noiembrie 2010 at 10:25

      băi, da eu am făcut o glumă bună aici, chiar nu râde nimeni?
      ce uameni.

  • Reply
    Basencu
    17 noiembrie 2010 at 21:32

    Eu fiind f înalt ma uitam balosit la bucatile înalte care l insoteau pe Negoila prin Par…..ment.Dacă alea erau prostituate,țin sa te anunț ca erau beton,fotomodele, cu șanse mari la conducerea camerei deputatilor. Roberta e gospodina obosita pe lângă astea. Le culturaliza. După cel mai mare hotel din Europa merita sa studiezi cea mai mare clădire de birouri din Europa. Chiar mA gândeam ca e organizator de concursuri de Miss, sau mecena gen Irinel. Eu îl invidiez. Dacă scrie nasol de el o femeie mai înțeleg. Da un bărbat. Tu ești Cam micut Ptr ele.Si la lovele. Victoras era pe numărul lor dar nu cred,ca nu e genul, erau Mult sub Daciada ca stil. El îl respecta pe bombonel.

    • Reply
      barbu mitică
      9 martie 2011 at 17:16

      un partid de tot rîsu p.s.d şi p.n.l lor nu am votat nici odată pe aceşti viermi care au supt sevda românilor lde trebuie ce le-a dat ei lui Ceauşescu eu a-şi fi primul ptr.ei

  • Reply
    Lungul drum al sexului lui Ponta pînă în tastele milițienilor de presă « prisacariu
    24 noiembrie 2011 at 22:40

    […] Ba, în vreo două rînduri, am și pomenit pe blog că informațiile circulă prin redacții (aici și […]

  • Reply
    Sexul îngerilor minori ai lui Ponta și pulanele milițienilor de presă « prisacariu
    25 noiembrie 2011 at 0:04

    […] Ba, în vreo două rînduri, am și pomenit pe blog că informațiile circulă prin redacții (aici […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *