U2 cîntă la Radio Erevan

Pe la 12.30, un coleg mi-a trimis pe mail un link. Ați dat click pe link-ul ăla? Dacă da, v-a (in)dus într-o eroare, nu ați găsit nici un articol. Firește, dacă nu e prima oară cînd sînteți pe net, v-ați prins că acolo a fost un articol, șters între timp. Un articol despre cum, așa cum apare în bara de adrese de sus, „U2 cîntă pentru băieții deștepți”. N-am avut vreme pînă acum o oră să intru pe link-ul cu pricina, cînd am descoperit ce ați văzut și voi. Dar am găsit știrea și în Libertatea. Cu ceva mai multe amănunte, ăștia nu au șters (încă?) textul. Printre amănuntele alea, și sursa (parțială) a informației: Pro TV Magazin (dar ce vedeți aici e varianta cache din Google a articolului, dacă veți intra pe site-ul www.protvmagazin.ro nu o să dați de nici un articol cu U2 care ar fi cîntat în România).
Pe scurt: Șuțu scrie azi pe blog că U2 i-a cîntat lui Buzăianu, apoi șterge articolul; Libertatea scrie, tot azi, dar păstrează articolul; iar Pro TV Magazin, care a scris despre asta acum două zile, de asemenea a scos articolul de pe site-ul propriu.
Deci: pînă la urmă, U2 i-a cîntat lui Buzăianu? Și, dacă da, la București sau la Monaco? Sau nu i-a cîntat, dar niște ziariști au auzit U2 la Radio Erevan și au dat o știre la București? Că eu nu pricep deloc. Aștept provincia, rog seriozitate.

You May also Like...

Cretinii care i-au vandalizat mașina lui Ciutacu trebuie pedepsiți
24 iulie 2012
Ca să vezi: Blaga cumpără stații Realitatea TV de la Vîntu, infractorul lui Băsescu
28 septembrie 2010
despre cabalinele cu zabala
9 martie 2010
4 Comments
  • Reply
    baby jane
    15 decembrie 2010 at 22:01

    cica i-a cantat la monaco de l-a julit de 650.000 euro. ce ti-o fi si cu criza asta ce ieftin s-o facut iutuu…
    sper ca buzoianu e si baiat bun, nu numai destept si i-a lasat baccsis lui bono pana la un milion.

  • Reply
    John DOE
    16 decembrie 2010 at 7:37

    Mă, io cu ocazia asta am aflat că libertatea e interzisă la mine la lucru! Adică e blocat situl ziarului respectiv. 😀 Am prea mulţi colegi. În călduri. Care suprasolicitau reţeaua cu fata de la pagina 5! 😀 (Bine, aici e faza că vorbim despre un prieten care… Că io nu!)
    În altă ordine de idei… ştirea am găsit-o cu gîlgîl şi pe un site de profil:
    http://www.metalhead.ro/stiri/u2_au_cantat_in_privat_pentru_un_miliardar_roman-aid-94704-l-1
    Ca remarcă la articol: io am ocservat că oamenii cu adevărat bogaţi ai lumii aceştia preferă discreţia. Parveniţii se afişează ca nişte papiţoi. Şi apoi tot ei zbiară că sunt luaţi în colimator. Nu e suficient să fii şmecher bulangiu odată-n viaţă la făcut bani. Trebuie să fii şi suficient de deştept ca să-i păstrezi. (Vorbesc io… rocăfelăru’ din carpaţi… 😀 😀 😀 )

  • Reply
    Green is the new red
    16 decembrie 2010 at 14:24

    Probabil Hrebe ii bagase deja colegului Sutu cadoul de Craciun pe card si asta micu s-a simtiti dator sa sara cu povesti din astea.
    Cat despre Libertatea … ce e asta?

  • Reply
    bazzzil
    17 decembrie 2010 at 13:11

    Ai vrea să-i asculţi pe cei de la U2 într-un concert live la Bucureşti? Ştiu, întrebarea este absurdă pentru că cel mai probabil nu există nimeni care să răspundă altfel decît afirmativ. Şi totuşi, există un român (despre care aud că n-ar mai avea totuşi cetăţenia română, ci una elveţiană) care ar răspunde cu NU la întrebarea de mai sus. Numele lui este Bogdan Buzăianu. I se mai spune “Băiatul deştept” sau, dacă e să-l ascultăm pe Traian Băsescu, “Cel mai deştept băiat din energie”. Bogdan Buzăianu s-a specializat în achiziţii de energie ieftină de la statul român. Locuieşte la Monaco şi zilele trecute şi-a sărbătorit ziua de naştere. Şi acum să vă explic de ce Buzăianu ar răspunde cu NU la întrebare: trupa U2 a cîntat într-un concert privat în reşedinţa sa de la Cape d’Ail. S-a întîmplat pe 4 decembrie 2010, în condiţiile în care U2 a concertat pe 3 decembrie la Melbourne. Iar pentru cei care, în loc să plătească factura pe noiembrie la energie electrică, se întreabă cît costă un concert U2, fie el şi privat, vă pot spune că tariful sare de 4 milioane de dolari.
    Stay tuned. Vom reveni cu detalii.
    =========
    sa nu creada lumea ca ai ceva cu Sutu :), multumirile sa-i fie trimise lui google cu speficicatia : catre reader .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *