Cum se freacă comandamenta de iarnă în București

Ora la care scriu postul ăsta e 17.11. Peste 49 de minute va avea loc întrunirea comandamentului de iarnă de la Primăria București, așa cum a anunțat viceprimarul Iovici. Deci, Primăria lucrează ca să nu fie luată prin surprindere de iarnă, ca în fiecare an. Dar ce nu înțeleg eu e de ce nu s-a prins Iovici (că de la Oprescu nu am așteptări) că, în București cel puțin, ninge de azi-noapte. Azi dimineață, înainte să-mi pornesc eu mașina personală la ora 8, am curățat suficientă nea de pe geamuri, capotă etc cît să fac un om de zăpadă rezonabil. Iar pe la ceasurile 13, acum vreo patru ore, era o zloată pe străzi că-ți venea să iei telegondola lui Onțanu ca să ajungi unde aveai treabă. Dar, rețineți, Primăria veghează! Însă numai de la ora 18 încolo.

You May also Like...

Felix, inpolitix în pix și bacșiș fix
1 martie 2011
Felix a furat ICA prin hotărîre de Guvern. Complici: Adrian Năstase, Ilie Sîrbu, Gheorghe Gherghina, Ecaterina Andronescu
2 septembrie 2013
Alianța penală și de afaceri Fenechiu – Blaga la privatizarea CFR Marfă
29 mai 2013
2 Comments
  • Reply
    frumuşica de la iaşi
    28 decembrie 2010 at 10:03

    Eee, la noi, adicatelea la Iasi, alta faina se macina la moara. La noi nenea comandamentul s-a intrunit si a hotarit, avind in vedere si parteneriatul cu ong-urile ecologiste, sa actioneze si sa presteze dezapezirea doar pe trotuare…masini=poluare.Buuuun…asadar, pe la ora 7, cand dadeam bice cailor putere sa prind condica, am constatat cu surprindere ca naravasii mei m-au lasat balta, adica nu, gresit, nu m-au lasat balta, ci au pus de o revolta si nu ma ascultau. Ca o amazoana ce ma credeam, am tras haturile si am pus piciorul…pe frina. Si cum stateam eu cumintica si priveam rosul infocat al unui semafor, vaz pe trotuar un trocarici care zbura ca vintul si facea pirtie…nimanui. Ma minunez, dau bice si ma incapatinez sa ajung la munca fara intirziere. Si, ca sa nu va tin in suspans, poate aveti altceva mai bun de facut, pina la urma am ajuns la munca, la timp, dar cu Titanicul, pentru ca masinuta mea trosnea din toate tablele cand inhatam cate un ,,bulgaras,, ce parea inofensiv, dar el era un aisberg. In rest, toate bune la Iasi…ninge si, vorba cintecului…nu e nimeni pe strada, ochii tristi sa mi-i vada…

  • Reply
    AntiGelu
    29 decembrie 2010 at 15:30

    Mai ce nemultumiti pot fi oamenii: daca va pica apa sub forma lichida, nu e bine pt ca inunda, daca pica sub forma solida iar nu e bine, pt ca trebuie curatata…nici varianta intermediara, aia moale, tip zloata, vad ca nu e bine primita.
    Asa cum Oprescu crede ca organizarea Olimpiadei e o idee buna, asa am si eu una: sa mutam Bucurestiul pe Luna! Nu ploua, nu ninge si se rezolva si problema gunoaielor…un pic sut si deseurile intra pe orbita.
    @frumusica: la noi sint atit de verzi ca au interzis de ceva ani utilizarea sarii ca material „antiderapant”…mai nou dau cu un fel de polialcool de mori de placere incercand sa il stergi de pe parbriz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *