Buble le semnează și le dă anonime

Mai întîi, a apărut un film în care o doamnă (sau domnișoară, de ce nu – că n-a identificat nimeni femeia cu pricina – ?) presta oral într-o mașină. La un domn. Filmul a fost postat pe blogul lui Iosif Buble, supranumit „Ioșka”, care a arătat cu degetul spre pesedista Ana Birchall. În zilele noastre, Birchall are un proces cu Ioșka, pe care-l acuză că a făcut-o de căcat fără să aibă probe că chiar ea ar fi fost doamna prestatoare din film. Iar Ioșka, desigur, chiar n-are probe.
Între timp, însă, Ioșka a migrat de pe blogul pe care a postat filmulețul oral pe un punctro: www.pesurse.ro. O vreme, și l-a asumat. Fix în momentul în care vorbim, însă, Ioșka face pe niznaiul. Dacă veți căuta pe rotld.ro proprietarul www.pesurse.ro, veți constata că Buble nu apare nicăieri (după cum se poate vedea și mai jos):

Iar dacă-l veți căuta pe Dan Agarlita, proprietarul www.pesurse.ro (sau reprezentantul acelui SRL din Drobeta Turnu Severin care deține site-ul), îl veți găsi conversîndu-se cu Ioșka pe facebook.
E inutil să intrați în secțiunea „despre” a www.pesurse.ro, acolo nu e decît neantul.
Deci, Ioșka se dă fată mare și nu admite că ar fi prestat oral nici la propriul blog, nici la noul site. Băi, Buble, la Teologia aia pe care te lauzi că ai absolvit-o, n-ai dat de niște pilde cu farisei, printre altele?

You May also Like...

Ce face Ponta cu banii din privatizări: nu-i investește în străzi, spitale sau școli, ci îi dă, prin OUG, ministrului PSD Niță
23 octombrie 2013
Nimic întîmplător: Crin i-a dat gratis stadionul Ghencea lui Becali
28 noiembrie 2012
Dușa, ministrul la FF născut pe 1 aprilie
8 februarie 2013
9 Comments
  • Reply
    rzv
    20 ianuarie 2011 at 16:52

    asta se viseaza deputat la PNL. apropo declaratia de avere/interese a lu madam Tusa nu contine si date depre buble care o poseda::))

    • Reply
      Deont Olog
      21 ianuarie 2011 at 0:06

      la PSD, nu la PNL. D-l Buble, cu tot respectul pentru „sfintentia” studiilor absolvite, nu este decat o varianta monahala a celebrei cantautoare Dana Grecu. Amandoi au transformat dictonul „Mai intai munca si pe urma distractia” in antenistul „Mai intai tipam si ragaim….apoi vedem daca-i adevarat”.
      Respect Prisacariule !

  • Reply
    bella
    20 ianuarie 2011 at 18:27

    si asta e popa? la antene s-au adunat toti raspopitii?

  • Reply
    aura
    20 ianuarie 2011 at 20:18

    Ceva indicii tot sint : str. Kiseleff nr. 666 🙂

  • Reply
    maria
    20 ianuarie 2011 at 20:49

    Cine e Buble?Balbiitul ala care- si zice ziarist si corespondent parlamentar pentru antene si combinat cu o asazisa liberala?

    • Reply
      rzv
      20 ianuarie 2011 at 21:43

      dea.ala e

  • Reply
    Antena3 şi Realitatea nu au jurnale de ştiri » zoso.ro blog
    24 ianuarie 2011 at 12:20

    […] pe asta? femeia de serviciu promovată strateg la realitatea? de ce i-ai da o emisiune de o oră jegului de Buble?nu au branduri. ambele televiziuni au creat o pepinieră de ţate ofticate, cu păienjeni la […]

    • Reply
      KKM
      1 februarie 2011 at 16:21

      Iosif Bubble are 32 de ani, este din Deva, a absolvit Facultatea de Teologie, iar anul trecut s-a făcut remarcat prin faptul că a postat o mizerie de film pe blogul lui de căcat, cu o tipă care îi făcea sex oral în maşină unui burtos. Bubble a insinuat cu nesimţire că respectiva gagică ar fi pesedista Ana Birchall, profitînd de asemănarea acesteia cu gurista din filmul porno. Ulterior s-a dovedit că totul a fost o făcătură fabricată chiar în laboratoarele PSD, pentru ca tînăra Ana Birchall să fie desfiinţată mediatic şi scoasă din viaţa publică. De altfel, de la acel scandal nici nu s-a mai auzit nimic de Birchall, semn că demersul lui Bubble şi al pesediştilor pe care el îi gîdila în orgoliu şi-a atins scopul.

  • Reply
    me
    20 martie 2012 at 17:22

    srl-ul ala din drobeta se pare ca face fantani arteziane prin toata tara la cel putin 10.000 lei bucata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *