Academia Cațavencu a murit, se naște Antena Cațavencu

Între două reprize de șters la gură cu batistuțe scumpe, de la Burberry, Doruleț Bușcu a găsit timp să dea un interviu. Unde credeți? Ei, haideți, nu fiți răutăcioși, nu s-a inventat încă revista de specialitate „Tulumba și hidrantul”. Nu, a dat un interviu în Jurnalul Național. Printre vechile lui prostii de marketing răsuflat, Doruleț a plîns (după care s-a șters cu aceeași batistuță Burberry pe care o folosește pe post de prezervativ) cu lacrimi de crocodil de Dunăre că îl hărțuiesc DNA și ANAF. Despre Tribunal (ăla de la București), nimic. Cum n-am văzut nici o descindere a DNA în sediul AC închiriat aproape moca de la RAAPPS și nici vreo poprire de conturi a ANAF, deduc că, în mod complet neașteptat, Doruleț se victimizează taman ca o centuristă care candidează la funcția de șefă a organizației non-guvernamentale a fetelor mari, filiala Hîrșova.
A propos de Tribunalul București, iată ce a decis acesta acum două zile: „Dispune intrarea în faliment, în procedura generală, a debitoarei SC CAŢAVENCU SA. Dizolvă societatea debitoare”. Nu știu dacă aveți multe firme falimentare pe acasă, deci e posibil să nu știți ce înseamnă dizolvarea asta. Pe românește, e groasă, e gata, e adio. E final. Deci, societatea editoare a Academiei Cațavencu se dizolvă, așadar revista editată de societatea asta nu mai iese pe piață. Pînă cînd, desigur, marca „Academia Cațavencu”, bun al societății dizolvate, nu se vinde prin licitație și cumpărătorul ei, dacă vrea, decide să scoată o altă revistă sub această marcă.
De altfel, încetarea apariției revistei a fost cerută și de către ANAF, care are de recuperat de la Cațavencu SA cam 13 milioane RON, deci vreo trei milioane de euro. Încetarea apariției revistei a fost cerută în instanță, nu la NASA. Iar instanța, adică același Tribunal București, a decis asta în octombrie 2010, conform legii.
Altfel, dacă vă întrebați prin batistele cui va mai face presă Doruleț, pot să vă sugerez să vă întoarceți la pasajul în care am vorbit de interviu. S-ar putea să fie vorba de primul articol semnat DB pe statele de plată ale lui Felix.

You May also Like...

Sînt javră bătrînă, doamnă, plinul mă știe pe de rost
1 iulie 2011
ANI, ANAF și Corpul de control al premierului trebuie să-i ia banii lui Becali
21 mai 2013
Moguli, iată ce puteți face ca să nu mai fiți o amenințare la adresa siguranței naționale!
1 iulie 2010
20 Comments
  • Reply
    preshca
    5 mai 2011 at 2:40

    să nu fim răi. DB încearcă schema din bancul cu Ițic și cu elefantul. Când ai de măritat fata nu te-apuci să spui în târg că-i grasă, buhăită, lacomă, leneșă și că face pe deșteapta.

  • Reply
    ioan
    5 mai 2011 at 9:46

    Ioan T Morar si Buscu pe statul de plata al lui Voiculescu? Numai daca au ajuns soareci.

  • Reply
    bella
    5 mai 2011 at 10:11

    dupa tot ce au facut ( compromisuri, slugarnicii,etc.) nu m-ar mira sa-i vad pe cei de la ac garantati de vanghelie!

  • Reply
    zulu
    5 mai 2011 at 10:40

    oare o sa-i bage si lui DB un contract d-ala sclavagist sub nas sau semneaza direct pe batista?!

  • Reply
    AntiGelu
    5 mai 2011 at 10:49

    Cine ar fi crezut, AC trece la antenele lui Felix. Sic transit gloria mundi…sau mai pe olteneste, “how are the mighty fallen”!
    Desi, dupa ce petreci ultimii ani in fata lui Nush, cu batista in mina, nu stiu ce “glorie” iti mai poate ramine.
    Viitori colegi de redactie: culturistul si teroristul cultural (IT si DB) vor face echipa cu spagatistul, trimisul Domnului pe Pamint si milionarul caz social. “Zoo Voiculescu”.
    Ce misto se potriveste “radem pina la capat”…ca chiar radem!

  • Reply
    Magurelianu
    5 mai 2011 at 13:06

    Asta e solutia data de tribunal la reclamatia ANAF:) Papagalii de la Cațavencu, mars la batiste!
    Tribunalul București – Secția a VII-a comercială
    “Intrarea unei societati in procedura falimentului are drept consecite directe dizolvarea societatii, ridicarea dreptului de administrare al debitoarei, potrivit art.107 alin.2 din legea nr.85/2006, si declansarea operatiunilor de lichidare. Societatea intrata in faliment isi mai pastreaza personalitatea juridica doar pentru nevoile si scopul lichidarii, iar reprezentantii societatii nu mai pot intreprinde operatiuni comerciale noi, specifice obiectului sau de activitate, conform art.233 din Legea nr.31/1990. Activitatea societatii, ce trece in tot sub conducerea si controlul lichidatorului, se rezuma la operatiunile de transformare a bunurilor societatii in lichiditati si de distribuire a lor catre creditori, cu excluderea desfasurarii in continuare de activitati lucrative.
    Prin urmare, asa-numita exceptie invocata de administratorul judiciar, cu prilejul propunerii facute in adunarea credtitorilor, nu are nici un temei legal, fiind contrar dispozitiilor legale aratate ca debitoarea SC CATAVENCU SA sa fie supusa procedurii falimentului, dar in acelasi timp sa continue sa desfasoare activitatea de editare a publicatiei Academia Catavencu”.

  • Reply
    Dan
    5 mai 2011 at 13:07

    Ce taree! Academia Catavencu, la Voiculescu. Ft taaaaare! Yupiiii.

  • Reply
    buicu
    5 mai 2011 at 13:31

    lipsit de vehementa da’ coroziv – db – specialistul in implozii de redactie, in mod sigur va fi pe placul motanului.

  • Reply
    Balconschi
    5 mai 2011 at 16:40

    Un caz asemanator s-a intamplat in Statele Unite ale Americii acum multi ani. Coca Cola a dat faliment, pierdea bani, instanta a decis ca in afara de lichidarea companiei nu se mai poate face nimic altceva dar angajatii continuau sa produca Coca Cola si pierderi pentru ca aveau o pasiune. Au fost aplaudati la scena deschisa inclusiv de organele de politie care s-au convins la fata locului ca oamenii chiar pierdeau banii creditorilor din pasiune. Va rog sa il aplaudati pe Ioan T. Morar, consului angajat la SOV care spera sa redevina actinar la ziar prin metode jalnice, de mare viitor.
    http://morar.catavencu.ro/2011/05/05/sitotusi-academia-catavencu-traieste-si-apare/

    • Reply
      AntiGelu
      5 mai 2011 at 19:31

      Haha, era sa il uite pe Ivanciuc, taman acu, cand vor intra in trustul lu’ colegu’ de compuneri, Felix.

  • Reply
    Mister Qes
    5 mai 2011 at 18:30

    Domnule Prisacariu,
    Apreciez munca dumneavoastra si al colegilor dumneavoastra de la Kamikadze, dar la fel de mult apreciez si munca colegilor dumneavoastra (ma rog, fostilor dumneavoastra colegi) de la Academia Catavencu.
    Domnul Morar scria astazi pe blog ca cei de la AC continua editarea revistei si ca nu au intrat in faliment, dar si dumnealui, la fel ca dumneavoastra a avut un ton destul de rautacios.
    Desigur, poate e mai multa ironie decat rautate in postarea dumneavoastra si poate sunteti obisnuit sa scrieti texte glumete pe orice tema, dar sa stiti ca sicanarile si rautatile reciproce nu fac bine nimanui, mai ales cititorilor.
    Desigur, pe bogul propriu va permiteti sa scrieti dupa cum va pofteste inima, dar, cel putin cei de la Kamikadze ar putea sa demonstreze ca sunt….”altfel”, sunt mai buni si la capitolul acesta.
    Sa va dea Dumnezeu mult succes in continuare. 🙂

  • Reply
    Dan
    5 mai 2011 at 19:44

    NU MOR CAII, CIND VOR CIINII!

  • Reply
    Balconschi
    5 mai 2011 at 22:19

    http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=3&d=MzAwMDAwMDAwMzE3Nzc4
    Hai ca nu-i greu. Cititi in linkul de mai sus lista lucrurilor pe care le poate face lichidatorul. Si identificati in lista acele lucruri care permit editarea unei reviste. Lichidatorul nu mai poate face decit ce i-a spus instanta. Alt „gestionar” nu mai exista.
    Concluzia lui Catalin e corecta: „Deci, societatea editoare a Academiei Cațavencu se dizolvă, așadar revista editată de societatea asta nu mai iese pe piață. Pînă cînd, desigur, marca “Academia Cațavencu”, bun al societății dizolvate, nu se vinde prin licitație și cumpărătorul ei, dacă vrea, decide să scoată o altă revistă sub această marcă.”

    • Reply
      Andreea
      6 mai 2011 at 10:15

      Spre nefericirea voastra, Catavencu era ieri la tarabe. Deci, a iesit. Aseara l-am ascultat pe Doru Buscu, la B1TV si acesta spunea ca vor fi pe piata si saptamina viitoare. Asa ca baieti, imi pare rau pentru voi, dar sinteti mult prea inversunati cu Catavencu si cu maestrii de acolo, de aia nu va prea iese. Lasati-o mai moale, nu-i mai injurati atita, ca bate la ochi. Si problema e la voi.

      • Reply
        prisacariu
        6 mai 2011 at 11:50

        activitatea neuronală redusă nu-ți permite să sesizezi că e vorba de eventualele apariții viitoare, post-sentință de instanță. aceeași activitate nu te lasă să vezi că, cu cît mai multe faliment prin care statul pierde bani au loc, cu atît mai puține investiții publice se fac. inclusiv pentru tine

        • Reply
          Andreea
          6 mai 2011 at 14:25

          Daca ar fi asa cum spui tu dl. Prisacariu, inseamna ca nu as mai putea sa citesc pe situl catavencu.ro. Tocmai ce am savurat niste texte. Daca vrei iti trimit si tie unul…
          „Şi-o fi dat Botiş demisia, o fi cercetat ANI în regim de urgenţă, o fi fost sesizată DNA, dar după tot scandalul rămâne o mare întrebare: există ceva mai rentabil în România decât căpuşarea fondurilor europene? S-o luăm uşor: proiectul … Continuarea →

          • AntiGelu
            6 mai 2011 at 15:34

            Da, egzista!
            „Retrocedarile”, sub orice forma.

          • Limpezitoru
            8 mai 2011 at 13:28

            Art. 286 Nerespectarea hotarârilor judecatoresti
            (1) Nerespectarea unei hotarâri judecatoresti savârsita prin:
            a) opunerea de rezistenta fata de organul de executare;
            b) refuzul organului de executare de a pune în aplicare o hotarâre judecatoreasca, prin care este obligat sa îndeplineasca un anumit act;
            c) refuzul de a sprijini organul de executare în punerea în aplicare hotarârii, de catre persoanele care au aceasta obligatie conform legii;
            d) neexecutarea hotarârii judecatoresti, prin care s-a dispus reintegrarea în munca a unui salariat;
            e) neexecutarea hotarârii judecatoresti privind plata salariilor în termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului de catre partea interesata;
            f) împiedicarea unei persoane de a folosi, în tot sau în parte, un imobil detinut în baza unei hotarâri judecatoresti, de catre cel caruia îi este opozabila hotarârea,
            se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
            (2) În cazul faptelor prevazute la lit. d) – f), actiunea penala se pune în miscare la plângerea prealabila a persoanei vatamate.

  • Reply
    Piciu'
    5 mai 2011 at 22:49

    Intrebarea e… o primitzi pe Tache daca aplica? 🙂

  • Reply
    basencu
    5 mai 2011 at 22:50

    Cand kmkz va ajunge in faliment va recomand declararea procedura insolventei-falimentului.Limitezi penalitatile si poti iesi usor la liman.
    Pe persoana fizica e mai grav ca nu-ti poti declara falimentul.Cat de sarac cu duhu ai fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *