Și lingăii dau faliment, cîteodată? Fredonează, Bijule!

În galeria celor mai grețoși pitici de grădină din lume există unul cu totul și cu totul special: nu numai că este un pitic culturist, dar este singurul pitic de grădină de palat prezidențial din univers. În public, răspunde la numele de IT Morar, se îmbracă aproape civilizat și linge respectuos, cu șervet la gît și bălind discret, o pereche de mîini sau de fese, nu are a face, portocalii să fie. În particular, plăcerea lui e să fie numit Biju și să i se ceară să lingă cu patos, să împroaște cu salivă și să fie pocnit din cînd în cînd cu bocancul în coaste sau, pur și simplu, în dos, doar ca să provoace amuzamentul celor pe care-i linge.
Ce-i drept, acest pitic de grădina Cotrocenilor știe și de ce își dorește bocanci în dos. Ultima oară cînd și-a amprentat astfel posteriorul, impactul a fost suficient de puternic încît să-l trimită pînă la Marsilia, consul general. Cel puțin asta reiese dintr-o hotărîre semnată de premierul Boc în octombrie 2010. Asta l-ar face, deci, pe itemebiju’ ăsta un funcționar diplomatic de stat, nu? Adică un slujbaș al nației pe meleeaguri străine. Om de stat, ce mai încolo și-ncoace!
Păi, în cazul ăsta, părinte Baconschi de la filiala MAE a BOR, cum de îi permiteți lingăului consulist să-și dea cu părerea despre un faliment privat, din care statul are de recuperat vreo 13 milioane RON? Părințele Baconschi, poate nu am fost clar: dacă hotărîrea lui Boc a rămas în vigoare, slujbașul la stat ITM tocmai a micționat pe statul care-l plătește și care are de recuperat de la Cațavencu SA 13 milioane RON. Bașca, slujbașul la Guvern ITM are jenantul tupeu să evalueze o decizie de instanță. Cum ar veni, puterea executivă o înghiontește discret pe aia judecătorească. Dar discret, așa, diplomatic, ca o limbă umedă, experimentată, care abia atinge, cu vîrful, sfincterul încuietorii unui safe plin cu rahat.
Pe de altă parte, conform ceasloavelor MAE, nici vorbă de ITM la Marsilia, unde pare a fi consul, în continuare, Cornel Alecse, ăla pe care se lăuda Boc că l-a dat afară și trebuia să se care de la post în 90 de zile (de la data de 13 octombrie 2010). Doamne ferește! Starețe Baconschi, nu ziceți vorbă proastă: l-ați caterisit pe Biju din corpul celor mai băloși pseudodiplomați români? Și-a luat-o și-n mînă, așadar, nu numai în dos? E, deci, consul doar la el pe blog, printre micile șpăgi la vin și bucuria meschină a cenzurării comentariilor defavorabile?

You May also Like...

Pe cuvînt de kamikaze: îmi e și frică să mă mai duc la tv
10 aprilie 2010
FOTO Relatare despre vizita lui Crin la Madrid: patru zile, o singură întîlnire oficială
30 octombrie 2012
Pesedistul Iordache, terorismul și corupții din România
6 aprilie 2013
28 Comments
  • Reply
    doru
    6 mai 2011 at 8:39

    Dar cum puteti sa scrieti asa de un lingau portocaliu? Voi nu sunteti ziarul puterii? Nu va plateste Basescu?

    • Reply
      prisacariu
      6 mai 2011 at 9:45

      vine personal, în fiecare lună, cu o sacoșă de bani

  • Reply
    Balconschi
    6 mai 2011 at 9:28

    A se observa ca blogul morar.catavencu.ro este functional si folosit de Ioan T. Morar in interes personal pentru a contrazice decizii judecatoresti, a pune la zid concurenta care nici macar nu e concurenta (Ioan T. Morar nu poate lucra la un ziar in faliment pe care l-a inchis tribunalul) si a face reclama unor vinuri. Intrebarea e: are Ioan T. Morar aprobarea lichidatorului sa foloseasca domeniul catavencu.ro in aceste scopuri sau comite o ilegalitate?

  • Reply
    ioan
    6 mai 2011 at 9:29

    Era mai simpatic in gasca de la Pro Tv, Academia de Comedie!

  • Reply
    Cockwork Orange
    6 mai 2011 at 9:32

    S-ar parea ca asemanarea cu Boc nu l-a ajutat !!!!! Poate daca se rade-n cap asa numai pe mijloc si o pune pe nevasta-sa sa construiasca sali de sport ?

  • Reply
    Mister Qes
    6 mai 2011 at 10:54

    Domnule Prisacariu,
    M-ati intristat. Chiar daca aveti sau nu dreptate, jigniti si nu e bine.

    • Reply
      prisacariu
      6 mai 2011 at 11:47

      promit ca, de paștele viitor, dacă dau iar faliment, să fiu cucernic

  • Reply
    Andreea
    6 mai 2011 at 12:28

    Doamne, ce text odios! Cita ura zace in tine, d-le Prisacariu. Vezi sa nu pocnesti intr-o zi. Nervii astia, nu fac bine la tensiune. Sa nu mai spui vreodata, ca ai plecat de la Catavencu. Dupa un asemenea text, nu te crede nimeni. Acolo, e cu umor, nu cu injuraturi.

    • Reply
      prisacariu
      6 mai 2011 at 12:30

      tu, însă, ai umor. mult și involuntar

    • Reply
      leconi
      7 mai 2011 at 13:23

      nervii astia, nu fac bine la tensiune.
      ce rol are virgula?

  • Reply
    doru
    6 mai 2011 at 13:53

    andreea
    Cati idioti inca mai cumpara un ziar plin de zoaie precum catavencu doar crezand in sloganul pur comercial ”cititorii nostri inteligenti”…La Catavencu se injura ca sa vina spaga, dar cititorii foarte inteligenti cred ca e vorba de umor si justitie. Ma rog, sa nu cumva sa luati kamikaze ca e ziarul lui peter imre, patriciu, basescu si multi altii care comanda numai minciuni despre ingerii aia neprihaniti pe care NOI ii cunoastem, iar voi NU.

    • Reply
      Andreea
      6 mai 2011 at 14:14

      Tot raul asta pe care il faceti si il doriti astazi pentru Catavencu, vi se intoarce de zece ori, intr-o zi. Sa va aduceti aminte …

      • Reply
        prisacariu
        6 mai 2011 at 14:20

        îmi cer scuze că unii i-au supt pula lui vîntu și au și falimentat revista aia, cu ocazia asta, dar nu pot promite că ei nu o să mai facă, cu viitoarea ocazie

  • Reply
    Balconschi
    6 mai 2011 at 14:03

    A se mai observa ca astazi, 6 mai, pe siteul catavencu.ro, bun al firmei aflate in faliment Catavencu SA, un prost fara umor a pus un articol cu foarte mult umor. Deci s-a optat pentru ilegalitate. Tot inainte!

  • Reply
    daniel
    6 mai 2011 at 14:28

    Doru,
    Andreea, daca n-o fi Patrick, ii multumeste pe blog lui biju ca exista, fara catavencu nu mai are rost viata…Doamne, cu ce cretinozii, v-ati mintit rudele ca va citesc, cand erati in partea cealalata.Nici lui Papa ioan Paul al 2-lea nu i-as fi dat limbile astea primite de un pitic sforar si ciubucar ca ITM. Dar poate eu nu sunt un cititor atat de inteligent ca cei care dau banii pe ziarul ”plin de umor fin”, al unui puscarias

  • Reply
    misu
    6 mai 2011 at 15:14

    Se plange si explica falimentul saptamanalului, Dorel Buscu, punand totul pe seama celorlalte reviste neprofitabile pe care le-a tinut catavencu in carca. Dar cand i-au vandut lui Vantu teapa de pachet au fost bune ca fara ele le-ar fi dat vagabondul o saorma si doua ture cu salupa.Nici p-asta n-o stiu cititorii atat de inteligenti ai unui ziar fara de care intelectualii cinstiti ai acestei tari nu concep sa-si mai traiasca viata.Adevaraul este ca fara acest ziar, haiduci precum Doru, Vulpe, Biju, Mihaiu s.a ar fi cautat si astazi gazde mai ieftine, in apropiere de metrou/tramvai.

  • Reply
    tudorica&
    7 mai 2011 at 13:34

    scurtgros si spinos ca un hemoroid, in permanenta vrea sa conteze,in fel si chip.actualii se feresc de el ca de ridicol,mai bine-l folosesc,nu vor sa-l infrunte si nici sa-l stie alaturi, in poza sau articol. sa se stie – loial pan la sacrificiu, daca nu-l lasi flamand,bineinteles…zau asa!
    drag multora,se uda unii ca amalia,ei stiu ca nelu nu se inclina,e ferm si nici nu sta pe varfuri,el stie adevarul,nu-i tremura genunchiu fie blowjobu cat de greu… gretosu dracu,vrea sub fusta puterii nu conteaza cine-o poarta,a stat la panda atata timp.uita-te la el…

  • Reply
    neamtu tiganu
    8 mai 2011 at 11:59

    http://www.kamikazeonline.ro/2011/05/revista-kamikaze-condamna-decizia-executorie-care-a-inchis-pe-3-mai-revista-academia-catavencu/#comments
    Domnuuu, zici mata ca „bucuria meschină a cenzurării comentariilor defavorabile”, da si voi faceti la fel, de fapt nu voi ci un anume domn pe care-l cheama Redactia.
    Aveti aceeasi scoala!

    • Reply
      prisacariu
      8 mai 2011 at 13:08

      domnu’, pe mine nu mă cheamă „redacția”. dacă aveți ceva să-mi transmiteți mie, mă găsiți aici. dacă aveți redacției, o găsiți acolo. e simplu

    • Reply
      domnuredactia@kamikazeonline.ro
      8 mai 2011 at 13:15

      Nu v-a cenzurat nimeni comentariile. V-au fost lasate pina in momentul in care s-a observat ca repetati aceeasi injuratura de foarte multe ori. Sint vreo 380 lasate pe site. Restul de 528, care contin, cum va ziceam, aceeasi injuratura, se afla in moderare. Le vom da drumul zilele urmatoare, unul cite unul, sa ne tina pina in 2018.

      • Reply
        neamtu tiganu
        8 mai 2011 at 15:10

        Domnu Redactia,
        mie educatia nu-mi permite sa injur, da-mi te rog numa un ex de injuratura trimisa de mine.
        P.S Nu raspund pt. eventualele clone.
        PPS Aratati-mi macar una din cele 380 de injuraturi trimise de mine lasate.
        Domnu Redactia, mi-e teama ca esti si un mare mincinos. Na, na, na, nu te-a-nvatat mamica ca nu-i frumos sa minti, ca cine minte fura si cine fura azi un ou miine un bou.
        PPPS Am impresia ca a intrat duhu SUV si-n voi.

        • Reply
          domnuredactia@kamikazeonline.ro
          8 mai 2011 at 16:32

          Va multumim ca ati inceput sa ne injurati si pe fostul blog al domnului consul, in prezent al ANAF-ului. Vedeti ca pina la urma v-ati gasit un loc unde sa repetati injuratura? Ar trebui sa-i multumiti statului lui Basescu ca v-a oferit ocazia. Va uram spor la treaba!

  • Reply
    Aciduzzu
    8 mai 2011 at 17:08

    Biju Morar, aprig cenzor de mesaje care-i sunt defavorabile pe propriu-i blog, este unul dintre „bratele armate” ale grupului fanatizat de „intelectuali de serviciu” filocotrocenisti. Cum fiecare dintre aceste mari caractere ale neamului s-a capatuit, absolut dezinteresat si punandu-si energia in slujba poporului, evident, cu cate o sinecura manoasa (care cu sefia ICR, altul cu conducerea MAE, altul cu vice-sefia ICR, in vreme ce se afla intr-un sejur prelungit in Canada, la nevasta-sa, iar leafa-i merge ca unsa, platita de bizonul contribuabil), nu se putea ca Biju sa ramana fara „coledzi”. Postul de consul general la Marseille i-ar fi venit manusa, huzur pe banul public, cafea moca berechet, plus salariu de jdemii de euro, masina cu sofer, secretara, adica tot ceea ce visa un mare talent scriitoricesc, un „literat” care a fost plimbat, ca sfintele moaste, pe banii ICR prin toate institutele culturale romanesti din strainatate ca sa lectureze cu pretiosu-i glas, deci live, din romanul de o valoare inestimabila „Lindenfeld”. Totusi, timpul trece si Biju tot nu a ajuns la Marseille, ci infrunta cu pieptul gol hidra justitiei din Romania, care vrea sa inchida ultima tribuna a libertatii presei: „Academia Catavencu”. „Staretul” Baconschi, in binecunoscuta-i sete de marire, care il arde ca un foc mistuitor din interior, nu ia nicio masura? Cum poate priva tara, neamul, viitorul natiei noastre de energia si angajamentul unui asemenea diplomat de inalta tinuta, indubitabila competenta si indiscutabila moralitate? Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

  • Reply
    Aciduzzu
    9 mai 2011 at 10:01

    Am verificat! Biju a sters de pe blog mesajul care sublinia „verticalitatea-i” si „competenta” de netagaduit. Au ramas doar postarile de bine, alea care-i multumesc „fiindca exista”, probabil apartinand acelorasi baieti de serviciu care-i lingusesc pana la greata pe Cartarescu si „vadimianul” Mihaies, alte mari caractere (contracost) cu suflet portocaliu. Ramane de vazut daca forever sau pana la urmatoarele alegeri, cand vor cauta sa-si schimbe stapanul, ca sa mearga mai departe banu’, de preferinta euro, minim 1500-2000 lunar.

  • Reply
    Axinte
    9 mai 2011 at 10:39

    Nu sunteti mai buni, unii de cat altii.
    Nici cei de la Catavencu nici cei de la kamikaze.
    (valabil si pt postacii aferenti )

  • Reply
    KAKA MIZE
    9 mai 2011 at 11:06

    ” in galeria celor mai grețoși pitici de grădină din lume există unul cu totul și cu totul special: nu numai că este un pitic culturist, dar este singurul pitic de grădină de palat prezidențial din univers.” Goguleeeee, asta e Boc ! Itemeu’ e un pitic uriash, precum Cipi, care facea soarele sa rasara si ploaia sa cada in jos. http://www.scribd.com/doc/25146749/Fodor-Sandor-Cipi-acest-pitic-uria%C5%9F-1-2

  • Reply
    opta
    10 mai 2011 at 17:52

    Cine dracu mai citeste Catavencu? L-am cumparat 12 ani, dar m-au dezamagit. Kamikaze rules!

  • Reply
    George Damian
    14 mai 2011 at 0:18

    Eu am auzit o bârfă cu o singură ureche care spunea că Biju nu a primit de fapt acceptul să meargă la postul de consul la Marsilia din cauză că nu a primit aprobare de la ORNISS să aibă acces la secrete de stat. Iar conform legii nu primesc aprobare dintr-asta foştii călugăriţi la Secu sau cei bănuiţi de spionaj. După care am auzit că de fapt Biju a plecat la Marsilia. Ca acum să citesc că Biju nu a plecat. Nu mai înţeleg nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *