Și Evz se mișcă natural ca Brînza. De zoaie

Să-l aud pe Vanghelie că se mișcă și e natural ca brînza de oaie nu numai că e firesc, e de-a dreptul o culme a spiritului, un vîrf al creativității. Dar să văd că Evenimentul zilei se mișcă natural ca Brînză de zoaie, acest țăran în Spania al Parlamentului, mă umple de tristețe. Cum să faci o dezbatere despre orice (în acest caz, despre votul prin corespondență) cu acest mediocru? Cum să-l promovezi, foarte la vedere, pe site-ul a ce era odată un ditamai ziarul? Și poate că nu mi-aș fi defulat greața dacă nu aș mai fi văzut un interviu, recent, cu același țăran, tot în EvZ. Bun, am înțeles că fosta bulină roșie e acum doar o fițuică portocalie, dar, dacă nu la citit, măcar la învelit borcane sau la șters geamuri să fie utilă. Dar nici asta nu mai poate garanta EvZ-ul lui Bobby, cu astfel de personaje.

You May also Like...

Femeile care se tund, se vopsesc sau poartă pantaloni nu au voie în Catedrala Mîntuirii Neamului
30 septembrie 2017
Cum să fie plătiți jurnaliștii?
5 iunie 2010
Bloggeri pe bani publici (sau nu), frunze de acoperit rahatul și expertize criminalistice
4 august 2010
4 Comments
  • Reply
    John DOE
    2 februarie 2011 at 6:59

    „Vreau să luaţi în calcul un singur lucru, faptul că exist peste tot, dacă aţi văzut că am ajuns şi la Washington vă daţi seama, ar fi culmea. ”
    BIG BANGhele iz uacing iu! 😀 😀 😀 😀 (A se citi al doilea „B” precum „B”-ul rusesc de altă dată, din Blachi… 😛 Ce-au ajuns vlahii…)

  • Reply
    KAKA MIZE
    2 februarie 2011 at 8:07

    William Brinza (la americani o fi Bill Brinza ?) mai are de invatat. Cocosh, mai jmeker, si-a trecut nevasta pe numele gondolierului de la Cotroceni si s-a umplut de parale.

    • Reply
      KAKA MIZE
      2 februarie 2011 at 8:23

      Corectie: de fapt, n-au facut acte, a fost un „gentleman agreement”.

  • Reply
    AntiGelu
    2 februarie 2011 at 18:52

    Herr Kässe poate o sa ne explice vreodata daca si masinile le primeste asa cum isi doreste voturile: prin corespondetna, din diaspora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *