Lăsați UCM Reșița să fure TVA de 60 de milioane de euro! Altfel, se desființează echipa de handbal!

Un mafiot a încercat, în vara trecută, să obțină ilegal o returnare de TVA de 60 de milioane de euro. Pe circuitul returnării se găsea și UCM Reșița, întreprindere care, conform procurorilor, acoperea cu hîrtii șmenul. În cele din urmă, returnarea de TVA nu s-a mai produs, băieții deștepți din schema asta au fost arestați. Și eliberați apoi, acum sînt cercetați în stare de libertate. Iar azi, echipa de handbal finanțată de UCM Reșița (performantă, de altfel: e calificată în sferturile Cupei Cupelor) s-a desființat. Din lipsă de finanțare.
Da’ chiar nu înțelege nimeni că țara asta, cu tot ce se află în ea, funcționează numai din furat? Și că, dacă se destructurează rețelele de furt, se duce dracului totul? Iaca și exemplul echipei de handbal. Huo, bă, statule! Huo, bă, procurorilor! Aprobați returnarea de TVA, redați echipa de handbal sportului românesc și mondial!

You May also Like...

Rutierii USL și loganistul Băse. La semafor
5 iulie 2012
Atenție, paparazzi: Liiceanu se duce sîmbătă la BCU!
9 decembrie 2010
FABULOS – Vasile Blaga: Partidul Comunist Chinez are aceleași valori cu PDL
14 iunie 2013
3 Comments
  • Reply
    Dan Andrei
    23 februarie 2011 at 14:25

    Ar fi groaznic sa fie asa. Singura scapare ar fi seppuku.

  • Reply
    escu
    24 februarie 2011 at 10:11

    vorbim de echipa de handbal, da? ai si ceva cu echipe de, sa zicem, fotbal? si daca da, inseamna ca vorbim de bugetul Romaniei? suntem in pericol?

  • Reply
    Filip
    24 februarie 2011 at 13:14

    TOATE (retine bine, TOATE) generatiile de oarecare succes din ultimii 10 de ani, din diverse ramuri de sport (ca-i vorba de Dinamo Erbasu, Fibrex Savinesti, Steaua MFA, Oltchim, UCM Resita) au fost rezultatul unor astfel de smenuri. Un fel de spaga mascata, „luam contract de 7 milioane de la Armata, pentru lucrari de 4 milioane, iar restul de 3 milioane il dam, in 3-4 ani, la Steaua”, de exemplu).
    HCM Constanta, de exemplu, este tinuta ca asa vrea unu de-acolo, care se odihneste in mijlocul intersectiilor, din cand in cand. Cu santaje la agenti economici, cu spagi mascate pentru varii favoruri (contracte, aprobari, schimburi), din care se fura bani de la cetateni, iar o parte din ei se dau si pe la sport, ceea ce parca tot e mai bine fata de 99% din furturile de la buget, care merg direct in conturi.
    Tot sportul asa-zis privat (vorbim de extra-fotbal) e tinut de bani de autoritatile locale si centrale, prin varii forme. dar si la fotbal, Iancu primeste 3 milioane de la timisoreni.
    Asadar, nu-i mai lasati sa fure, dar daca tot ii lasati, obligati-i sa dea o felie mai mare la sporturi. Si individuale si de echipa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *