Umblă niște fete cu corupția sexuală a lui Ponta în gură

Vi-l aduceți aminte pe Bombo, cel care ne anunța că se tot plimbă unii cu corupția-n gură? Arc peste timp: acum a venit vremea lui Ponta, cel supranumit chiar de Bombo „micul Titulescu”, să anunțe că se plimbă unele cu corupția lui sexuală-n gură. Mă refer, desigur, la elegantul schimb de replici dintre micul Titu și marea Nuți.
Totuși, exact ca în cazul lui Năstase, s-ar părea că nu e vorba doar de niște idei vagi care se plimbă prin gurile unora. Ci de lucruri cît se poate de palpabile, ca să nu spun ingerabile. În acest sens, de cîteva luni tot apar prin diverse redacții niște fete care ar băga gura-n foc că s-au jucat de-a mașinuțele cu micul Titu, nu de mult. Cam în același timp în care se jucau și cu Robert Negoiță sau Bănicioiu. Ba mai mult, prin aceleași redacții circulă și niște fotografii cu Ponta intrînd în diverse clădiri în care s-ar fi organizat activități cultural-artistice de grup.
Însă, pînă acum, nici una din declarațiile fetelor nu a văzut (ca să zic așa) lumina tiparului sau a vreunui server. Iar de poze nici nu mai vorbesc. Ceea ce poate fi înțeles așa: ori fetele n-au suficientă credibilitate și pozele destulă claritate, ori nu e încă momentul. Chestiuni în legătură cu care ne vom lămuri, desigur, cîndva în viitor.

You May also Like...

Ghiță și Vîntu și-o trag, după cum am scris în exclusivitate. SOV confirmă
16 februarie 2011
Doi amnezici ai Securității: Stelian Tănase și Andrei Pleșu
30 septembrie 2010
Idiotul. Sau cum Dan Șova se bîlbîie că ar fi donat indemnizația senatorială în scopuri umanitare
2 iulie 2013
2 Comments
  • Reply
    greenisthenewred
    25 februarie 2011 at 17:07

    Deci scandalul e ca Ponta mergea acasa la niste fete unde se prestau activitati cultural-artistice. Intrebarea e cine sunt fetele? Negoita, Banicioiu?
    Acum serios, zvonul asta circula de cand a aparut scandalul.

  • Reply
    Nea
    25 februarie 2011 at 17:58

    Cred că micul Titulescu le-a plătit pe fetele astea să-i facă reclamă de macho. Parcă avusese Dinică un rol cu asemenea client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *