Ciutacule, hotărăște-te: ori sînteți lingăi ori nu mai sînteți?

3 martie 2011: „M-am săturat de telenovela asta ieftină cu Blejnar! Nu-i nici ăsta vreo icoană pe cruce, dar am pretenţia că nu suntem chiar toţi proşti în ţara asta, să punem botul la vrăjeala de televizor cu regi şi regine, arestări în masă şi eliberări pe sub masă. (…) Dar lumea trebuie hrănită cu iluzia că se caută asiduu marele păpuşar. Şi, când punctul critic va fi atins, poporului suveran i se va oferi, pe o tavă de argint, printre struguri din Turcia şi portocale din Iordania, capul lui Blejnar. Iar în timpul momentul poetic vibrant, transmis în direct la televiziunile de ştiri, alte cisterne, containere şi autocamioane burduşite vor lua drumul libertăţii de taxe şi impozite…” (Victor Ciutacu în Jurnalul Național)
5 martie 2011: „Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la Antena 3, „Vorbe Grele”, şeful ANAF, Sorin Blejnar a comentat pe marginea acuzaţiilor de luare de mită care i-au fost aduse în ultima perioadă de foşti angajaţi ai vămilor. „Un om care ocupă o funcţie în statul român este vulnerabil la sesizări penale. Eu nu am luat şpagă, nu mi s-a oferit şapgă şi nu voi lua şpagă! Asta este declaraţia mea fermă şi clară!”, a declarat Blejnar.” (din Jurnalul Național)
16 martie 2011: „Jurnalul Național cere demisia lui Sorin Blejnar” (în, firește, Jurnalul Național)
Așadar: ori primim pe adresa redacției, ori pe cea a casieriei?

You May also Like...

Neînțărcații gîngavi ai Europei: micul Țîțulescu și Țîțus
2 martie 2013
De ce n-a controlat Udrea cheltuirea fondurilor UE? Pentru că banii s-au dus și la firme PDL
23 iunie 2011
AC-iștii nu mai dau bip
14 mai 2010
3 Comments
  • Reply
    ioan
    16 martie 2011 at 18:16

    Se clatina scaunul lui Ciutacu. Intr-un moment de acalmie in casa, soarecele Jerry alias Ciutacu lasa garda jos cand brusc motanul Tom alias Felix Voiculescu se trezeste si din nou il alearga.

  • Reply
    John DOE
    17 martie 2011 at 7:27

    Mie-mi place concluzia ciutacică din primul tău citat: dacă tai un cap al balaurului, că oricum restul va funcţiona mai departe bine-mersi. Aşa că, de ce să-l mai tai? Mă face să meditez adânc la întrebarea: oare de ce tot vrea Ciutacul capul Băsescului? Sau pe-al Bocului? Că dacă extrapolez ciutacismul… cu sau fără Băse-Boc, pentru vulgul care nu este ciutacic, toate vor rămânea la fel.

  • Reply
    murfatlar
    17 martie 2011 at 13:22

    aiurea,ii miroase a ceva control lui lui Ciutacu de… banii pe care-i are de unde-s? chiar daca a murit Musatescu mai stim si noi ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *