Gigi Becali, parlamentar pe viață

Mîine, Camera Deputaților a decis să se întrunească pentru a lua act de decizia de condamnare definivă a lui Gigi Becali la trei ani cu executare (sursa).
gigi
Practic, ar trebui ca, de mîine, Becali să nu mai dețină calitatea de deputat. Judecînd, însă, după declarațiile de susținere venite din partea președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea (sursa), dar și din partea deputatului Victor Ponta (sursa), întîmplător și premier, poate se întîmplă vreo nenorocire și deputații nu vor fi suficienți în sală încît hotărîrea să fie adoptată. Nu ar fi cvorum, deci. O fi posibil?

You May also Like...

Elena Udrea, analistă de renume mondial și bucureștean
5 aprilie 2011
Dinule, cumpără-ți un ponton în Deltă
9 mai 2010
Mircea Badea confirmă: Antenele au probleme cu lichiditățile și plata salariilor
5 iunie 2013
2 Comments
  • Reply
    judit gherghiteanu
    28 mai 2013 at 13:13

    parlamentarii nostri, majoritatea avand IQ-ul sub media rusinoasa romaneasca de 94, guvernul care pare chiar mai putin dotat, nu ne-am mira daca aceste specimene nici macar nu realizeaza ca ne face rau, noua, tarii, simpatizand cu infractorii, ba chiar cu cel mai ordinar si mitocan. Ei ne fac rau, fara sa le pese si de multe ori nici nu obsearva. Oare in cazul unei tari cu deficiente la inteligenta nu ar fi normal sa se impuna o limita pentru cei ce vor sa ne conduca?

  • Reply
    doina
    28 mai 2013 at 16:44

    Nu m-ar surprinde deloc sa gaseasca o formula prin care sa se erijeze de la excluderea lui Jiji;si,in fond,de ce nu?Catalin Voicu nu era judecat,condamnat,eliberat nitel si vota cu doua maini in Parlament?Ce-i nou?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *