Întoarcerea băieților deștepți risipitori în casa părinților politici

Am privit cu foarte multă neîncredere heirupul pompieristic al guvernului Ponta de a se lepăda rapid de „băieții deștepți” care luaseră captivă Hidroelectrica. Mai ales că, acum, sub guvernarea Ponta, era momentul cel mai puțin prielnic pentru politicienii din spatele jocului cu energie ieftină de stat să renunțe la matrioștile create în atîția ani. M-am întrebat, chiar, dacă nu cumva asistăm doar la o mică pauză în meciul deștepților cu statul prost care pierde întotdeauna. Nu au trecut decît două luni și un pic și răspunsul a fost dat: fiii risipitori se întorc în casa statului protector. De unde, de fapt, n-au plecat niciodată, doar și-au luat o mică vacanță.

You May also Like...

Realizări USL: ce mai fură Ponta, Mazăre și Negoiță
25 mai 2013
Cu un click, mai furi un pic!
20 august 2010
România le dă corupților multă UE
12 mai 2011
11 Comments
  • Reply
    Alexandra
    5 octombrie 2012 at 14:37

    Din cand in cand cate o miscare de imagine, pe care sa se poata apoi bate moneda ori de cate ori avem ocazia sa prezentam „masuri si realizari” si…atat!

  • Reply
    Paul
    5 octombrie 2012 at 17:24

    Aberatie de libertate: in RO este avantajos sa faci pe prostul daca esti numit administrator la stat, mai ales ca toata lumea stie ca „aia” impotriva carora trebuie sa lupti sunt „baieti destepti”! Nu te poate acuza nimeni ca te-au fraierit „aia”, ai incercat si tu, dar nu esti Kasparov, esti doar un simplu om (cu nevasta, cu amanta, cu pile, cu Mercedes in leasing, cu vila, cu salupa in Delta, cu amanta in Tulcea, cu casa de vacanta in Prahova, cu amanta in Sinaia, cu incalzirea la iarna nesubventionata, cu copii in strainatate la „studii”, cu gusturi fine la parfumuri, gen)
    @Prisacariu
    Frumoasa intuitia cu Kovesi la DNA (a ajuns in finala). Merita incercat si la loto, macar in duminica alegerilor! 😀

  • Reply
    Alexandra
    5 octombrie 2012 at 22:43

    Trebuie sa ramana niste persoane care sa faca sa mearga inainte tot ce tine de anticoruptie, fie si doar pentru cum se vede Romania din exterior, dinspre UE, Comisia Europeana…
    Nu stim cat si le doreste cu adevarat fiecare decident pentru „binele tarii”, nu stim cat le convine ca trebuie, dar trebuie!

    • Reply
      Alexandra
      6 octombrie 2012 at 11:09

      🙂 este un „near topic” la subiectul precedent…
      Intre timp, pot conchide ca personajul pare sa dovedeasca o preocupare constanta de a-si salva/spala figura, dar …oricum m-am saturat!

  • Reply
    KAKA MIZE
    6 octombrie 2012 at 2:09

    S-a cazut la pace. Guvernul are voie sa fure in continuare, da’ trebuie sa-si ia si partea si neamtu’ si francezu’. Ponta incepe sa devina frecventabil si pentru tanti Merkel daca da si el ceva :http://energy-center.ro/actualitate/exclusiv-autoritatile-sifoneaza-profitul-companiilor-romanesti-si-l-umfla-pe-al-celor-straine/. Avem si avioane din tara lui Barroso pentru care o sa cotizam din greu la licurici, lucrurile incep sa se aseze, democratia iese iar la lumina si pot si oamenii aia care aparau ieri statul de drept sa rasufle usurati, nu o sa fie ca in Ungaria. Nu s-a schimbat nimic, din Romania se poate fura in continuare, intelegerile facute cu garantul de la Cotroceni ramin valabile.

  • Reply
    diana
    8 octombrie 2012 at 22:32

    cat tupeu ordinar ar trebui sa ai si sa ne vb la tv despre contracte oltchim, iar mama vitrega a lui sova acorda consultanta gold corporation???? http://www.bizlawyer.ro/avocatidetop/Diculescu-Sova+Ana ma-sa lucreaza cu absolut toate corporatiile care au de supt bani de la statul roman!! deci, cine este acest dan sova cu adevarat????un mnizerabil duplicitar!!

  • Reply
    Alexandra
    9 octombrie 2012 at 10:02

    @Prisacariu
    Habar n-am de ce, dar m-am speriat acum cand am vazut poza din slide-ul de coperta, mai ales ca articolul era deja „vechi”
    E cea in care pare sa fie barba putin crescuta, dar nici din cauza asta 🙂 🙂

    • Reply
      prisacariu
      9 octombrie 2012 at 10:06

      nu stiu la ce te referi:)

      • Reply
        Alexandra
        9 octombrie 2012 at 10:08

        la poza ta din coperta on line 🙂

  • Reply
    Alexandra
    9 octombrie 2012 at 10:06

    nu la televizor, dar stilul de barba vine, de fapt, chiar frumos! 🙂

  • Reply
    Alexandra
    9 octombrie 2012 at 10:09

    si…tocmai munceai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *