Soldați, vă ordon: linșați-l pe Tăpălagă!

Într-un acces de masochism, Dan Tăpălagă a acceptat o invitație la Realitatea TV. Aseară, dacă bine am înțeles. Nu am apucat să-l văd performînd, dar îl compătimesc: a combătut cu Corina Drăgotescu și Oana Stancu. Ceea ce e o probă de curaj aproape inconștient:D. Dar să revenim: după prestația lui de la Realitatea TV, s-au sesizat moș tecii armeții române. Cam așa:

Deci, Dane, mare atenție la uniforme verzi prin oraș, că băieții sînt deciși să te învețe ce și cum cu milităria!
P.S. Pentru tot delirul, citiți comentariile de aici.

You May also Like...

Mă lasă rece insulta și calomnia penale
2 mai 2013
Arafat a semnat
8 noiembrie 2012
Victor Ponta, transparentizăm și Energia? Măcar un pic?
13 mai 2013
20 Comments
  • Reply
    baby jane
    24 ianuarie 2011 at 15:30

    n-o fi facut armata domnu’ Dan dar in schimb a facut scoala (unde s-a intalnit si cu gramatica).
    cand am vazut titlul postului chiar m-am bucurat fiindca azi-noapte citeam o carte si ma uitam pe muteste la reluarea emisiunii de pe RTV cu dan tapalaga. chiar speram sa aflu si eu despre ce era vorba 😀

  • Reply
    KAKA MIZE
    24 ianuarie 2011 at 15:50

    Acu’ ar trebui zgindariti aia cu pensiile taiate de la secu’ sa iasa pe piata cu un „Cancan-SRI” in format tabloid cu un supliment cu stenograme de la interceptari. Fiecare cu ce are adunat p-acas’ pentru batrinete, o poza, un filmulet, o inregistrare, ceva dosarele, au baietii material … Ar iesi si de un un Mwiki Leaks, la o adica.

  • Reply
    calin
    24 ianuarie 2011 at 16:35

    in caz ca ati pierdut discutia, merita sa ii vedeti pe demagogii cu care a discutat Tapalaga
    http://www.realitatea.net/emisiuni/editiespeciala.html

  • Reply
    maria
    24 ianuarie 2011 at 17:40

    Eu l-am vazut si m-am bucurat .A fost greu pentru un profesionist destept cum este sa fie inteligent in prezenta unor cate…S-a descurcat si l-am aplaudat pentru ,,impertinenta ” cu care i-a jignit pe ”bravii”nostri ofiteri cu pensii cat China…P.S.Dar pe bietul domn Djuvara,l-ati vazut intr-un interviu ,la antene ,cand a fost intrebat daca o cunoaste pe Bianca D.Omul s-a fastacit si a raspuns jenat ca nu o cunoaste.Pentru asta chiar m-am bucurat…”jurnalistele” astea chiar nu se dazmint…

    • Reply
      MARIA
      26 ianuarie 2011 at 17:24

      Nu stiu din ce parte a lumii esti tu, Marie, eu sunt bihoreanca, pensionar nesimtit, si mi-e sila de tine, de ideile tale si de ura care musteste in fiecare cuvant al tau…ti-as recomanda ceva in stil cazon ce sa-i faci acestui teapableaga….

  • Reply
    bella
    24 ianuarie 2011 at 18:43

    am butonat de citeva ori si l-am vazut pe tapalaga(molcom si blajin de felul lui) aprins in discutii,semn ca matracucile din studiou isi faceau „meseria”. adica aveau batista la gura!

    • Reply
      prisacariu
      24 ianuarie 2011 at 18:48

      da’ ce spirit de observație:))

  • Reply
    basencu
    24 ianuarie 2011 at 18:57

    La B1TV sau 10TV ,cand e lasat sa-si raspunda la propriile intrebari este penibil.
    La Realitatea a fost contrat pertinent sau impertinent, obligandu-l sa aiba un discurs corect, in masura in care cunoaste legile incriminate. Putin.
    Daca a asculta si parerea altuia e masochism,atunci asa o fi.
    Ca si Basescu, o baga p-aia cu 1 miliard salarii compensatorii, ca ceva rau ,care s-a intamplat doar in trecut, la cei rai.
    Au luat doar generalul, cu solda mare.
    Astazi, 24.01.2011 e la fel. Citeste Legea 284/2010,Anexa VII, art.20 si 21
    Exemplu:
    Daca doamna gen. Lupu de la pensii MApN, iese maine la pensie, ptr.ca are dreptul, anticipat, fara restructurare, la 55 de ani, cu 5 ani inainte de limita de varsta pentru militari, va primi ca ajutor (dupa noua lege, votata de PDL/UDMR/UNPR) )astfel:
    -20 solde – pentru 30 de ani in armata
    -10 solde – pentru cei 5 ani,cu care iese mai devreme
    TOTAL-30 DE SOLDE inmultite cu minim 50 milioane solda lunara
    rezulta – 1,5 miliarde lei ajutor la trecerea in rezerva.
    Te rog sa nu-mi mai publici postarile,pentru ca nu doresc sa fiu injurat, de cetateni ale caror posturi, le citesc si le respect.

    • Reply
      prisacariu
      24 ianuarie 2011 at 18:59

      na, că nu m-am putut abține

      • Reply
        basencu
        26 ianuarie 2011 at 11:23

        Nici daca iti zicea IT Morar.

      • Reply
        basencu
        26 ianuarie 2011 at 11:43

        Cautam intro veche revista de studii juridice, ceva despre tratatele de baza ale UE. Negasind mare lucru, am frunzarito putin.
        Am dat insa peste un autor absolut bestial.Da-mi te rod o adresa de mail sa-ti trimit o scriere despre evaziunea fiscala a unui autor cu multe cunostinte in materie.

        • Reply
          prisacariu
          26 ianuarie 2011 at 11:51

          catalin.prisacariu/at/kamikazeonline.ro

    • Reply
      bella
      24 ianuarie 2011 at 19:49

      pai,daca nu vrei sa fi publicat ,de ce mai postezi? citeste si comenteaza in gind!

  • Reply
    KAKA MIZE
    24 ianuarie 2011 at 22:40

    Io am retinut ca greul armatei sta pe umerii plotonerilor si banu’ tre’ sa mearga la ei. De generali destepti n-avem nevoie, ca e Bese comandante suprem si restu’ tre’ sa execute ce zice el. D-aia ma intreb de ce mortzii ma-sii licheaua aia de Steve Jobs care sta numai in concedii medicale e plin de bani, in loc sa fie milionari alde Li Xiao, Gopal Raj Vikunda si alti d-astia care duc greul la aifoane si aipaduri si fac un milion de lipituri/schimb pentru un cacat de leafa de 600$/luna. Intrebarea care se pune e de ce pizda ma-sii maimutoiu’ asta care se recomanda prezident, a facut o ciurda de generali plini de stele in loc sa procedeze dupa logica lui si sa-i fi avansat pe toti capabilii la grad de plotoner, ca sa avem si noi o armata pe care sa te bazezi.

    • Reply
      AntiGelu
      25 ianuarie 2011 at 2:12

      Coane, nu pot sa nu-ti remarc dragostea netarmurita fata de conducatorul ce cu iubire, stima si respect marinelu’ il numim.
      Acu’ nu ii tin partea, dar pina in 2004 au facut si avansat altii, fo 15 ani. Dupa a avansat si el cu ambele maini, actualul big kahuna al armatzii e un aviatorist facut geral cu cashpe stele pe repede inainte.
      Ce e misto e ca aviatia a dat senzatia anul asta, pe linga recolta anuala si traditionala de miguri la hectar, au bagat pina si biplane in pamint. Si ce e mult mai misto, e ce a iesit din „investigatii”. Eroi si eroisme.
      Ce e de groaza, e ca nivelul armatei de dinainte de lovilutie (cand inca se mai facea armata, dar era mai serioasa, in ciuda politichiei si a retarzilor) s-a vazut tot la lovilutie cand au tras in ei, in noi si iarasi in noi (cand au tras in aer si noi am tras apoi aerul in piept).
      Pai tu iti dai seama daca apare ceva serios si trebuie astia sa conduca operatii si sa iasa la razbel? AM KKT STEAGUL! Io sper sa il trimita pe Djdji in avantgarda, ala sa faca la botu calului un schimb de terenuri cu Ungaria si sa fie aia atacata ca rezultat. Altfel gavarim pa paruski for ever.

      • Reply
        KAKA MIZE
        25 ianuarie 2011 at 10:19

        Norocu’ nostru se cheama NATO, ca daca se lasa cu capatzini in gura, vin aia si ne organizeaza zmardoiala. Avem si ceva baieti destepti prin armata, scoliti la americani, da’ n-au loc de slugile astea de partid care au umplut tot locu’. Probabil ca au sa ramina plotoneri , d-aia zicea gondolieru’ suprem ca se bazeaza pe ei la o adica , macar astia stiu engleza scris/citit si nu bombardeaza Bucurestiul dintr-o greseala de stat major NATO, ca si astia ne cam confunda cu Budapesta.

        • Reply
          AntiGelu
          25 ianuarie 2011 at 14:46

          Sau indiferenta Rusiei.
          In caz de babardeala, NATO se retrage strategic si elastic pe vechea linie Fulga-Rostock si „Europa” ce ramine intre ei si actuala granita cu Rusia o fac peisaj selenar. Dup-aia fo 40-50 de ani e fiecare cu aia ma-sii.
          D-aia e putin probabil ca mai vine un razbel prin partea asta de lume.
          Din pacate taman mare parte din astia „scoliti” NATO sint pilosi si pe la cusaturi, ca doar nu vine americanu cu ETS-u la testare prin caprarie. Scolesc ei ce le trimit rumanii, indiferent de nivelul de scris/citit.
          Io-s in continuare curios cat mai plimba astia barcazele alea cu nume nobile prin ciorbica sarata numita marea neagra, fara sa le doteze cu armament.
          Cand ce „pensiune” a devenit romanica, mai ca imi vine sa ma repatriez, sa apuc si eu pensia in Romania.

  • Reply
    Care n-ai făcut armata da’ te dai dăștept? « prisacariu
    25 ianuarie 2011 at 14:24

    […] de corecțiile promise lui Dan Tăpălagă de către belicoșii furioși ai armiei române și stimulat de […]

  • Reply
    greenisthenewred
    26 ianuarie 2011 at 13:37

    Aseara la BCU Tapalaga era racit cobza. A inceput. Au facut primul pas. L-au infectat miseleste cu vreo viroza respiratorie.
    Sa pornim contrarevolutia, sa atacam farmaciile!

  • Reply
    PANI HACITIN
    28 martie 2011 at 21:24

    De ce toti frustratii respinsi de comisiile care-i evaluau inainte de incorporare isi dau acum cu PRESUPUSUL ?. Va cred! Multi dintre voi ati fi vrut sa ajungeti militari, numai ca trebuia sa ai un anume standard al inteligentei si o deosebita conditie fizica. E greu sa recunosti ca esti inferior, asa ca spui precum vulpea cand nu ajunge la struguri: “Sunt acri!” Daca in toata lumea militarii sunt incadrati intr-o categorie speciala, inseamna ca chiar sunt speciali, asta in ciuda tuturor frustratilor comentatori, care ar fi apelat la orice tertipuri numai sa se sustraga de la efectuarea stagiului militar obligatoriu. Sunt foarte multe motivele pentru care militarii sunt speciali, asa ca lasati comentariile , pentru ca habar n-aveti ce inseamna sa fii militar. Ati auzit cumva cam care sunt principiile si conditiile pentru a fi elev al liceului militar? Cat timp in liceele civile admiterea este stabilita de calculator, si atat, asta inseamna ca militarii chiar sunt speciali. INVIDIA SI STUPIDITATEA NE FAC VIATA AMARA…..AMARA….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *