Să atacăm FIDESZ cu furci și topoare!

Senatorul Gyorgy Frunda e „dezlănțuit” împotriva partidului la putere în Ungaria, FIDESZ. Cică, zice Frunda pentru HotNews.ro, „FIDESZ, de ani de zile, a incurajat fie Partidul Civic Maghiar a lui Sasz Jeno, o alta parte din FIDESZ l-a incurajat intotdeauna pe dl Tokes Laszlo. De ani buni de zile, FIDESZ-ul nu prea discuta cu UDMR, sau formal nu discuta.Or, Constitutia Ungariei prevede obligatia tuturor guvernelor maghiare sa incurajeze formatiunile maghiare din afara hotarelor Ungariei, asa cum decid ele. Acest lucru nu este respectat acuma de FIDESZ. Cred ca Kelemen Hunor va avea nevoie de abilitate politica si de multa empatie, cum spune el, ca sa convinga FIDESZ-ul de aceasta relatie.”
Mda… sînt foarte trist: cum se poate atîta răutate între un maghiar și alt maghiar? Dar e insuportabil, trebuie să facem ceva împotriva acestei nedreptăți strigătoare la cer! Dar ce? A, știu, îmi aprind o țigară. Gata, fumez, pfuaaaa! Ce? Nu e suficient? Bineeee, atunci beau și o gură de cafea. Cum, nici așa nu e bine? Dar ce să facem? Să declarăm război Ungariei pentru că un partid de la ei e „neprietenos” cu unul de-al lor de la noi? Nu știu, gata, mă predau, sînt în pană de soluții, cred că o să-l las pe Frunda să continue să se dezlănțuie singur. Voi aveți idee ce vrea și cum puteți să-l ajutați?

You May also Like...

PSD nu renunță la năravurile proaste: refuză să-l dea afară din parlament pe deputatul incompatibil Aurel Nechita
29 mai 2013
Ups, RTV se vede pe cablu la UPC!
24 octombrie 2011
Dar avem și în America prostituție de presă. Numai că e transparentă. Cazul RMGC
27 ianuarie 2011
2 Comments
  • Reply
    KAKA MIZE
    28 februarie 2011 at 23:17

    S-ar putea sa declaram si razboiu’ ala ca la cum merg lucrurile prin politichia romaneasca si la cum li se suge pula de catre toate partidele, ungurii astia din Romanica mai au nitel si au sa faca absolut tot ce vor. Ca sa ramina la furat, Bocu’ si Bese le-a dat pina acum tot ce au vrut, iar hotii ailalti care vor sa dijmuiasca ce-a mai ramas, sint gata sa le dea si ceva peste. Mi-e teama ca pin-la urma, tembelu’ de Vadim avea dreptate si ca o sa ne trebuiasca viza de har-cov.

  • Reply
    ion ionescu
    1 martie 2011 at 10:06

    Nu stiu ce nevoie mai au de FIDESZ, cand au primit atata ajutor, de-a lungul timpului, de la psd, pd, pdl, pnl, pnt-cd. De cate ori au avut nevoie, nici macar n-a trebuit, macar, ca udmr-ul sa ceara ceva, ca s-au grabit toti sa vina in intampinarea dorintelor sale. Uite-i si-acum ce curtati sunt, numai ca sa-l dea jos pe base, usl ar fi in stare sa le promita cate-o menajera filipineza (deh, s-au schimbat timpurile, nu mai sunt la moda unguroaicele), platita de la buget, pentru fiecare parlamentar care voteaza pentru suspendarea dictatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *