Năstase a greșit culoarea dungilor

Nu așa vi se pare și vouă?
nastase dungat
(sursa foto)

You May also Like...

Ponta, încă unul din micii lachei ai lui Putin
20 februarie 2014
Voi n-ați întrebat despre Borcea, CTP v-a răspuns
29 august 2011
Boc ia șefia PDL, apoi renunță la funcția de premier
15 martie 2011
6 Comments
 • Reply
  ancaioanadragan
  27 august 2013 at 15:37

  S-a obisnuit cu dungile!

 • Reply
  Nicolae
  27 august 2013 at 22:46

  Nu numai culoarea ci şi orientarea. Ce, numai marinarii le au orizontale?

  • Reply
   Nicolae
   28 august 2013 at 7:20

   Nu a greşit culoarea şi nici orientarea din moment ce s-a declarat „câine până la moarte şi dincolo de ea”. Opţiunea asta cromatică, a luat-o după ce şi-a ratat carotida, altfel, fularul trebuia să fie un burberry alb-roşu, personalizat şi după experienţa de 8 luni sub paza altor câini. Cum până la moarte ( să-i fie cât mai târziu) mai are mult de umblat prin tribunale, opţiunea mi se pare inteligentă : câine.

 • Reply
  pensionara
  28 august 2013 at 1:19

  Propun ca in „cantonamentul” in care a stat Nastase vreo 8 luni sa se introduca uniforme cu culorile camasii lui. Rosu cu alb. Cei ramsi acolo s-ar simti mai liberi.

 • Reply
  dore
  28 august 2013 at 11:35

  Nastase al nostru ar trebui sa poarte cu dungi…pe viata. Si pijamalele si tot ce are pe el dupa ce a furat din Romania. Niciunde in lume nu scapa cu 6 luni…

 • Reply
  tanta
  28 august 2013 at 11:54

  In orice situatie s-=ar afla, nastcase nu renunta in a poza, plin de aroganta.Parvenit a fost si asa o sa moara. Din atitudinea fata de cei din jur se vede ca n-a invatat nimic si ramane la aceeasi harsaita placa cu „facatura lui Basescu”. Saracu, a muncit pe branci in a gasi metode cat mai sofisticate si cat mai la marginea legii, pentru a-si agonisi averea.Ceea ce am observat e ca, atunci cand sunt prinsi,zambesc a bataie de joc la adresa camerelor de filmat, „Fraierilor,v-am facut-o,am ramas cu ce-am praduit in timp ce voi trageti mata de coada”.Acum,pentru adormirea vigilentei electoratului, onor guvernul Ponta a mai dat o lege,buna de sters undeva cu ea,prin care tot romanul sa-si declare veniturile,de parca , romanul fraier si cinstit , nu-si declara la achizitie tot ceea ce a cumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *