Năstase a greșit culoarea dungilor

Nu așa vi se pare și vouă?
nastase dungat
(sursa foto)

You May also Like...

Dacă au negociat, ce și cu cine au făcut-o Sever Voinescu și Cristian Preda?
13 august 2010
Băse + Patriciu = love
20 aprilie 2010
AC poate să scrie orice. În EvZ
18 martie 2010
6 Comments
  • Reply
    ancaioanadragan
    27 august 2013 at 15:37

    S-a obisnuit cu dungile!

  • Reply
    Nicolae
    27 august 2013 at 22:46

    Nu numai culoarea ci şi orientarea. Ce, numai marinarii le au orizontale?

    • Reply
      Nicolae
      28 august 2013 at 7:20

      Nu a greşit culoarea şi nici orientarea din moment ce s-a declarat „câine până la moarte şi dincolo de ea”. Opţiunea asta cromatică, a luat-o după ce şi-a ratat carotida, altfel, fularul trebuia să fie un burberry alb-roşu, personalizat şi după experienţa de 8 luni sub paza altor câini. Cum până la moarte ( să-i fie cât mai târziu) mai are mult de umblat prin tribunale, opţiunea mi se pare inteligentă : câine.

  • Reply
    pensionara
    28 august 2013 at 1:19

    Propun ca in „cantonamentul” in care a stat Nastase vreo 8 luni sa se introduca uniforme cu culorile camasii lui. Rosu cu alb. Cei ramsi acolo s-ar simti mai liberi.

  • Reply
    dore
    28 august 2013 at 11:35

    Nastase al nostru ar trebui sa poarte cu dungi…pe viata. Si pijamalele si tot ce are pe el dupa ce a furat din Romania. Niciunde in lume nu scapa cu 6 luni…

  • Reply
    tanta
    28 august 2013 at 11:54

    In orice situatie s-=ar afla, nastcase nu renunta in a poza, plin de aroganta.Parvenit a fost si asa o sa moara. Din atitudinea fata de cei din jur se vede ca n-a invatat nimic si ramane la aceeasi harsaita placa cu „facatura lui Basescu”. Saracu, a muncit pe branci in a gasi metode cat mai sofisticate si cat mai la marginea legii, pentru a-si agonisi averea.Ceea ce am observat e ca, atunci cand sunt prinsi,zambesc a bataie de joc la adresa camerelor de filmat, „Fraierilor,v-am facut-o,am ramas cu ce-am praduit in timp ce voi trageti mata de coada”.Acum,pentru adormirea vigilentei electoratului, onor guvernul Ponta a mai dat o lege,buna de sters undeva cu ea,prin care tot romanul sa-si declare veniturile,de parca , romanul fraier si cinstit , nu-si declara la achizitie tot ceea ce a cumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *