Ce vrea, de fapt, Patriciu?

Se fac aproape doi ani de cînd, din somptuosul lui living în care se afla un întreg car de reportaj al Realitatea TV, Dinu Patriciu transmitea națiunii că Traian Băsescu, președintele candidat la al doilea mandat, ar fi lovit un băiat cu pumnul în față. A doua zi, pe site-ul defunctului Gardianul apărea și filmul care proba agresiunea. Ceva zile mai încolo, Băsescu rostea celebrele vorbe „Un pas mic pentru om…”. Nu, nu astea, ci alelalte: „Să-ți fie rușine, Dinu Patriciu!”. Cu, desigur, lacrimi abia ținute în frîul pleoapelor, una mai căzută ca ailaltă.
Acum, vede orice chior, chiar și Traian Băsescu, că lui Patriciu i-a fost rușine. Atît de rușine, încît Adevărul e, de luni bune, un fel de EvZ ceva mai spălat, mai gros și mai cu carte (cînd nu e cu Rahan). Dar portocaliu cu acte în regulă. Iar episoade jurnalistice de mare respirație etică, de tipul „Crin e un chiulangiu, hai să-i facem poze cînd nu se duce la serviciu, iar nevastă-sa face bani dubioși și apără Roșia Montană, după ce a înfierat-o, mai demult, hai să o dăm la gazetă și să-i facem pe amîndoi de căcat”, sînt doar vîrfurile cele mai vizibile ale acestui iceberg.
Deci: ce dracu’ vrea Dinu Patriciu și de ce? Cine răspunde rezonabil și veridic la întrebările astea primește un croissant de la mic.ro. Nu cu rahat, că n-au. Ci cu Rahan, că și așa au returul mare.
P.S. Off topic: v-am zis că, acum cîteva seri, la un mic.ro de lîngă casa mea, mi-au dat o pîine gratuit? Cică era „discount”. La ce, maică? La țigările, apa și dulciurile pe care le luasem? Poate „bonus”? În fine, v-am povestit asta ca să nu mai ziceți că nu e adevărat ce se zice. Despre mușcatul mîinii care te hrănește, desigur.

You May also Like...

Ce făceam acum un an și o zi
4 martie 2011
Totuși, este ilicit în lume
20 iunie 2011
Pe cine au învins Bușcu & Dinescu?
28 iunie 2011
14 Comments
  • Reply
    Magurelianu
    2 august 2011 at 6:31

    Patriciu vrea de fapt ce a vrut si Vintu, dar se crede mai destept, exact cum s-a crezut si Vintu:) Patriciu vrea PSD-ul sub papucul lui si pe Ponta presedinte. Alipirea lui preelectorala la PDL va dauna grav PDL-ului, iar asta stie si Patriciu. Deci eu vreau piinea.

  • Reply
    baby jane
    2 august 2011 at 8:19

    Clar! Esti omul lui Patriciu! 🙂

  • Reply
    maria
    2 august 2011 at 10:46

    Cred ca trebuie sa vedem ce nu vrea Patriciu .Nu- l mai vrea pe Crin(i-a trebuit cam mult sa ajunga la concluzia asta!),nu- vrea nici pe Ponta pentru ca nu are de ce .Basescu are aceleasi idei.Prin urmare este mai degraba o coincidenta decat o apropiere.

  • Reply
    alk
    2 august 2011 at 13:24

    Nu mi se pare portocaliu (inca) ci mai mult anti-Crin. O mica razbunare in PNL, nimic deosebit. O fi si realist Patriciu?

  • Reply
    rss
    2 august 2011 at 14:00

    Vrea o companie de stat.

  • Reply
    aura
    2 august 2011 at 14:36

    Poate vrea o amnistie? Nu se mai aude nimic de procesul Patriciu vs Stat.
    Piine gratis de la mic.ro -urile lui Patriciu? Economatele astea stingiste molipsesc si afacerile capitalistilor verosi. 🙂

  • Reply
    Nea
    2 august 2011 at 17:21

    1. Trebuia să înveleşti pâinea aia gratis într-un Adevărul gratis, din ăla de iau gospodinele pentru spălat geamurile.
    2. Dacă ar fi pro-pdl ar fi pro-Crin.

  • Reply
    mordor
    2 august 2011 at 18:15

    e un calcul simplu: daca e sa castige usl-ul, sunt multe guri de hranit si patriciu are cetateni in fata la coada ca si-au pus sacosele de la 3 dimineata,deci nu e un mare business.
    a doua problema e ca, intrucat pdl are de unde da pomeni electorale (dupa semi-stransul curelei din 2009-2010), s-ar putea ca usl sa nu ia 50+1 nici macar la redistribuire. atunci tot base numeste premierul…heheee.
    asa ca domnu dinu s-a repozitionat dupa acest calcul pragmatic.

  • Reply
    Cockwork Orange
    2 august 2011 at 21:07

    Vrea si el o tura? La Cotroceni?

  • Reply
    arletty
    3 august 2011 at 16:09

    Ce-i cu virgula aia între subiect şi predicat?!
    Cine răspunde rezonabil și veridic la întrebările astea[,] primește un croissant de la mic.ro.
    Dar cu „icebergul” ăsta?! Nu ştii că se scrie cum se aude?! Aisberg.
    N-am mai trecut de mult pe aici şi-ţi faci de cap cu româna :(, Cătăline!

    • Reply
      prisacariu
      3 august 2011 at 22:03

      da, cu virgula am comis-o. si asta nu-i doar virful iceberg-ului:D

  • Reply
    Bebe
    3 august 2011 at 21:59

    Vrea sa fac PNL-AT apoi sa-l transforme in PL13 … apoi sa cumpere o rafinarie…apoi…sa faca o retea de benzinarii…pe care sa o vanda …la unii din est ( uzbekistan, afganistan…la unii cu terminatia stan)…si apoi sa infiinteze reteaua de magazine oleaca.ro…am ghicit?

  • Reply
    Marian
    4 august 2011 at 8:25

    e o mascarada ca sa se indeparteze de USL, ma degraba sa indeparteze imaginea lui de „hot”de USL. La fel se va intampla si cu Voiculescu…
    Amintiti-va ca acest om a platit 2 mil de EUR cadou de nunta lui Crin.
    E doar o chesiune de imagine… si Voiculescu deja a porniti si el imaginea de distantare de USL prin propunerea de suspendare in care nu e bagat in seama de Ponta si Crin.

  • Reply
    Pix
    4 august 2011 at 23:52

    Dupa ce a vazut ce a patit Vintu, Patriciu si-a dat seama nu ce vrea, ci ce nu vrea. Apropierealui de Basescu ma tem ca e o chestiune unilaterala. Pe el alta apropiere il paste. Patriciu tot linga Vintu va ajunge, e treaba de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *