Doamna procuror general, sînteți sigură că SOV a furat banii de la FNI?

Kovesi s-a prins, după peste un cincinal în funcție, că Vîntu are oareșce legătură cu fraierii care au pierdut, împreună, niște sute de milioane de euro la FNI. Și s-a mai prins Lăurica că subordonații ei, procurorii de la Parchetul General, nu și-au făcut bine treaba și au închis fără argumente dosarele lui SOV. Mișto e că vorbim de procurori cu care Kovesi a lucrat bine mersi pînă acum, fără să aibă vreo remușcare că ar fi fost mînjiți de Vîntu. Și mai mișto e că, deși acum patru ani întocmea un document prin care admitea că cercetarea lui Vîntu fusese o glumă, procuroarea generală și-a pus sub fese acel document, ca să fie mai înaltă pe scaun, în loc să dea de pereți cu umoriștii responsabili de glumă. Dar acum e timpul, toți nervii mă dor, vorba poetului. Nu, nu a poetului Mircea Dinescu, plătit de la FNI, ci a poetului de pe Mircea. Bricul Mircea.
Deci, Vîntu din pupa, doamna procuror!

You May also Like...

Liber la șpagă de partid și de stat
15 aprilie 2010
Adevărul e că e normal ca benzina să fie și mai scumpă
10 ianuarie 2011
Băsescu unu, Băsescu doi, c-așa-i portu' (Constanța) pe la noi
23 mai 2011
3 Comments
  • Reply
    Cockwork Orange
    5 august 2011 at 18:02

    Da-o-n pula noastra de speranta ziaristule ca ma chinuie ca preziua de salar’ iar o solutie norvegiana ma ispiteste, iuda ticaloasa ce sunt!

  • Reply
    Ochi albastri
    5 august 2011 at 21:24

    SOV nu a furat banii FNI. El a fost pus ca si paravan in fata de gasca de (fosti) ofiteri din spatele FNI. In Romania avem gasti – majoritatea transpartinice. Iar gasca din spatele lui SOV a fost probabil cea mai puternica. Dar am avertizat intr-o postare anterioara ca urmeaza si boul cu nume de vaca. Si or mai fi si generali si colonei si multi altii. Tuturor le vine randul, fara exceptie.

  • Reply
    Băsescu, Ponta, Kovesi, Morar și legea | prisacariu
    5 aprilie 2013 at 0:23

    […] nu-mi plac propunerile lui Ponta. Și nu mi-a plăcut niciodată Laura Codruța Kovesi (un motiv, aici). Dar avem legea pe care TOATE partidele o consideră perfectă (că de aia nu au schimbat-o, nu?) […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *