Despre proștii nepuntincioși și logica lor șchioapă

Un grafoman îndrăgostit de dicționare specializate, care mănîncă de pe jos la o foaie gratuită, și un șpăgar al halatelor albe, exilat la un site anonim, opinează, aproape la unison, că telegramele WikiLeaks n-ar fi reale. Argumentul lor principal este că, dacă le are o „revistă de umor” cum e Kamikaze, atunci e musai să fie o glumă (eu am tradus decent și politicos balele furioase ale celor invocați). Al doilea argument este că, și dacă ar exista alte telegrame decît cele deja publicate în presa internațională, ele n-ar fi avut cum să ajungă la revista Kamikaze.
Să începem cu al doilea argument: măi, rataților, telegramele WikiLeaks despre România nu au ajuns la revista Kamikaze, ci la CRJI. De acolo, au fost distribuite către trei publicații, din motive pe care le-am explicat aici.
În al doilea rînd, trebuie să ai cultura jurnalistică limitată la Urzica cu desene de Ando, ca să consideri că revista Kamikaze se ocupă doar de umor. Din nefericire pentru voi, rataților, revista Kamikaze se ocupă atît de umor, cît și de investigații. Astea din urmă sînt textele alea pe care voi nu sînteți în stare să le scrieți nici măcar cînd nu e nici o șpagă la mijloc.
P.S. În al treilea rînd, înțeleg că, aseară, jurnalistul pomenit aici s-a deconspirat la A3. Ceea ce presupune autenticitatea telegramelor, nu?
P.P.S. Un alt ratat s-a prins în horă. Unul etilist, de la o revistă cu cititori ceva mai inteligenți decît angajații publicației. Care, săracul, n-a apucat să citească articolul din revista Kamikaze decît pînă la al doilea paragraf, apoi a căzut secerat, în propria vomă. Cînd s-a trezit, mahmur și fără nici o amintire a ideii geniale care-l bîntuia cînd i s-a tăiat filmul, a construit un text doar din ce a văzut în jur.

You May also Like...

Ursu și cu Stancu, cel mai prost bancu'
11 martie 2011
Ce știe Crin Antonescu de la Elwis Săftoiu, fost șef al SIE, și nu ne spune?
25 septembrie 2013
LIFETEXT*: Moartea porcăprioarei
4 noiembrie 2010
4 Comments
  • Reply
    baby jane
    25 martie 2011 at 12:32

    De fapt, toata treaba asta cu telegramele americanilor de prin ambasade nu arata decat ca The Land of The Free are un mecanism bine uns de securisti paranoici si mediocri, care dau informatie cu duiumul, nefiind in stare sa discearna ce anume este relevant sau nu. Totusi printre mondenitati si cancanuri e posibil sa fie si chestii interesante (cum a fost aia cu Vasile Dancu).
    oricum, misto. traiasca democratia 😀

  • Reply
    Axinte
    25 martie 2011 at 14:05

    La cata credibilitate are „Kamikaze” mai bine lipsa.
    Bine ca exista celelalte doua publicatii care au primit si ele telegramele.
    Ca astea publicate de Kamikaze mai mult ca sigur ca vor fi manipulate!

  • Reply
    ioan
    25 martie 2011 at 14:17

    Eu nu cred in dezvaluirile celorlalte doua publicatii. Am vazut aseara cum Oana Dobre si Nistorescu din aceeasi latrina voiculesciana aveau deja optiuni de publicare trunchiate si pe undeva protectie la editare a unor personaje gen Chiriac (pielea p..lii), SRS, etc. Eu voi cauta numai in Kamikaze si sunt sigur de aflare exacta a sensului cablogramelor.

  • Reply
    ciprikus
    25 martie 2011 at 19:13

    Aseara la ora 22 si 20 de minute Ciutacu zicea de Kamikaze ca nu este o revista este o mizerie …..sa ne asteptam la ce e mai nasol din partea gibonilor :D…de Nistorescu ce sa mai zicem Catalin era langa el tot am asteptat sa-i de-a o bastarca 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *