Mai bine un cîntec vesel să cîntăm

You May also Like...

Minimum 600.000 de români au fost scoși de pe listele electorale permanente
3 august 2012
În atenția lui Ponta: consilierii "ministrului" Șova, milioane de lei din contracte cu statul
7 mai 2013
Vîntule, Bușcule, ura! Trăi-v-ar cenzura!
29 martie 2010
8 Comments
  • Reply
    John DOE
    1 aprilie 2011 at 23:18

    La minutul 3:27 e un individ cu stea în frunte care bate din palme. Seamănă cu Obama. 😀
    Apropo de uiichiiliichii: crezi că bagă ăştia acuma cablograme despre dezvăluirile cablogramelor anterioare? 😀 Ce haios ar fi! 😀 😀
    Şi… io-s cam sătul de telegramele astea. Cu toată străduinţa de care sunt în stare, nu am nervi să le citesc. Nici măcar în versiunile rezumate strâmbate de unii şi alţii.
    Dar am totuşi o întrebare: cine naiba are nervii ăia să scrie chestii dinastea zilnic? Io m-aş sinucide dacă ar trebui să-mi câştig pâinea din aşa ceva. Sau – şi mai rău – dacă ar trebui să mă aflu la capătul care trebe să le citească şi să le interpreteze zilnic, şi apoi să-i zică nu ştiu ce la nuştiu cine despre nu ştiu ce din ele.
    Chiar, nu faceţi un reportaj despre indivizii care le scriu? Sau le citesc? Să ştim ce se-nvîrte în biblilică la oamenii ăia care sunt obligaţi să le parcurgă. Că penru mine ar fi picătura chinezească să trebuiască să citesc dinastea zilnic. Cine sunt oamenii care reuşesc să o facă? Care sunt frustrările lor vizavi de meseria asta pe care eu o văd deosebit de plicticoasă şi ingrată?

    • Reply
      prisacariu
      1 aprilie 2011 at 23:22

      eu mă întreb cine transcrie, că presupun că se fac înregistrări audio, apoi transcrieri. e foarte nasol să faci transcrieri, da’ nasol-nasol. ceea ce mă face să cred că de asta unele telegrame sînt după ureche: n-au chef ăia să transcrie și scriu ce-și amintesc. sau inventează ce nu-și amintesc

      • Reply
        John DOE
        1 aprilie 2011 at 23:54

        @Prise: Ha! Parcă începe să mi se contureze un model posibil de lucru, pornind de la supoziţia ta cu transcrierile: ce-ar fi să fie făcute de proaspăţi angajaţi? Cam aşa e şi în multinaţionale. Când se angajează un nou „ne-calificat” – adică unul care nu are experienţă în domeniu – sau un student la practică, de obiei i se dau ca sarcini de început chestii plicticoase de scribăraie, ca „să ia cunoştinţă cu mediul în care urmează să-şi desfpşoare activitatea”.
        Ce mişto ar fi să fie chestiile astea scise în grabă şi în silă şi la mişto de nişte studenţi la academiile lor de informaţii, care ard mai degrabă de nerăbdare să iasă seara prin cluburi, sau le scriu pe jumătate beţi după o tură de hârjoneală, înainte de a merge la lucru a doua zi de dimineaţă. Pun mâna pe 3 ziare, sau iau zvonuri de ici de colo, şi bagă un raport pe care şi aşa nu-l citeşte e obicei nimeni (vorbim totuşi de informaţii dinastea care, adunate toate la nivel global, e imposibil să fie procesate în timp real în întregul lor – cred că sunt procesate doar în momente de interes, conentrat pe anumite zone de interes la momentul respectiv).
        Dacă scenariul e real, atunci telegramele astea sunt în general o labă tristă la nivel mondial, pentru care sunt plătiţi în general indivizi sub-calificaţi, pentru informaţii care nu prea interesează în general pe nimeni, decât pe cei care-şi văd numele pe-acolo şi li se pare că din acest motiv ar avea ceva importanţă în ochii cuiva.

        • Reply
          prisacariu
          2 aprilie 2011 at 1:02

          cel mai haios e că telegramele astea sînt semnate ba de ambasador, ba de alți șmecheri de prin ambasade, deci îți dai seama cum ar fi ca scenariul tău să fie ăla real:))).
          p.s. din păcate, nu e totul bullshit în telegramele astea. uite, de exemplu, la șantajul vize versus adopții sau la presiunile de parale pentru jaful ăla de bechtel păreau foarte profesioniști

  • Reply
    postacu scelerat
    2 aprilie 2011 at 14:44

    este adevarat ca hamburgerii mcdonalds sint facuti din carne de sobolan?

    • Reply
      prisacariu
      2 aprilie 2011 at 16:06

      și de om, evident

    • Reply
      misu
      3 aprilie 2011 at 8:00

      …si cica pe la dedulesti nu mai exista picior de caine pe o raza de 20 km….

  • Reply
    KAKA MIZE
    3 aprilie 2011 at 10:58

    Sa mai cintam inca unu, de mina : http://www.youtube.com/watch?v=NT0LKMSSAW0&feature=related

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *